Brooke vs Taylor
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
-
Jimena
- Marek Forrester
Brooke vs. Taylor...
No ciekawie a gdybym miał wybierać to Taylor... Opisze obie panie w skrócie:
Brooke - szczera, gotowa na wszystko, zdesperowana, kochająca i dobra, w głębi serca wrażliwa, awanturnica, broni swojej rodziny i swojego zdania, impulsywna.
Taylor- ciepła, wrażliwa, kochająca, dążąca do szczęścia każdego, wierna, inteligentna, spokojna i oddana rodzinie.[/b]
No ciekawie a gdybym miał wybierać to Taylor... Opisze obie panie w skrócie:
Brooke - szczera, gotowa na wszystko, zdesperowana, kochająca i dobra, w głębi serca wrażliwa, awanturnica, broni swojej rodziny i swojego zdania, impulsywna.
Taylor- ciepła, wrażliwa, kochająca, dążąca do szczęścia każdego, wierna, inteligentna, spokojna i oddana rodzinie.[/b]
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
No właśnie Brooke przy Taylor to biedna ofiara intryg i zdarzeń losowych (ale oczywiście że sama też popełniła błędy -jak każdy) W ogóle o co chodzi w tym temacie? Mnie fan Taylor nie jest wstanie przekonać -mam już zdanie o Taylor na podstawie wszystkich oglądanych odcinków.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A fani Taylor mają wyrobione zdanie o Brooke, więc takie tematy zawsze prowadzą tylko do wojny i obrzucania się błotem. To tak jak na forum POLITYKA założyć wątek: Przemysław Edgar Gosiewski vs Jan Rokita, albo Jaruś Kaczyński vs Donald Tusk.Adex-fan Brooke pisze:No właśnie Brooke przy Taylor to biedna ofiara intryg i zdarzeń losowych (ale oczywiście że sama też popełniła błędy -jak każdy. W ogóle o co chodzi w tym temacie? Mnie fan Taylor nie jest wstanie przekonać -mam już zdanie o Taylor na podstawie wszystkich oglądanych odcinków.
A zauważył ktoś, że ostatnio z gabinetu Logan zniknęło wreszcie to łóżko a'la burdello?
Łóżko w firmie to był dopiero pomysł... Brooke w nim tylko fantazjowała
Najpierw o Ridge'u (scena jak Brooke nakryła Stephanie, a Brooke jęczała już
), później o Thornie...
Tej babie brakuje rozumu...
Tej babie brakuje rozumu...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Jeśli ktoś ma trochę kultury i mówi z sensem trzymając się faktów i mając wiedze a nie teksty typu puszczalska to rozmowa może być ciekawa i miła, szkoda że tu trochę fanatyków
chyba takich dyskusji nie chce mi się prowadzić przypomina mi się pewien forumowicz ze starego forum, ostatecznie jego argumenty były tak śmieszne że został na lodzie (nieistniejącym już konkurencyjnym forum o ile pamiętam)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Jimena
Zanim kogoś nazwiesz fanatykiem, to sam się zastanów nad swoim uwielbieniem dla Brooke, bo ono ci przysłania podstawowe fakty. Ja już dyskusji w tym wątku nie kontynuuje i nie zamierzam go dalej czytać. Powiedziałem wszystko co miałem do powiedzenia, przeczytałem co inni napisali i mi wystarczy. Pozdrawiam i życzę owocnej dalszej dyskusji.Adex-fan Brooke pisze:Jeśli ktoś ma trochę kultury i mówi z sensem trzymając się faktów i mając wiedze a nie teksty typu puszczalska to rozmowa może być ciekawa i miła, szkoda że tu trochę fanatykówchyba takich dyskusji nie chce mi się prowadzić przypomina mi się pewien forumowicz ze starego forum, ostatecznie jego argumenty były tak śmieszne że został na lodzie (nieistniejącym już konkurencyjnym forum o ile pamiętam)