Amerykańskie seriale komediowe
- Adex-fan Brooke
-
compek
- Adex-fan Brooke
Ja już nie pamiętam ile jest serii, chętnie poszerze info. o tym serialu, kto wie te różne ciekawostki niech opowiada tu. Za to czytałem świetny artykuł w "Świecie seriali".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Sezonów było osiem. Co do ciekawostek, jeżeli nie boisz się angielskiego:
http://www.imdb.com/title/tt0098948/trivia
http://www.imdb.com/title/tt0098948/trivia
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
compek
- Adex-fan Brooke
-
compek
- Adex-fan Brooke
To przecież było w tekiej rubryce, gdzie właśnie wspominają hitowe seriale chyba.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
compek
Aaaaa teraz juz wiem o co ci chodzi. Swiat seriali w tej kwestii ma racje, ale tu chodzi o to ze jak lecial juz serial w tv ktory wczesniej opisywali odcinek po odcinku, to jak jest powtórka, to nie będą tego robić ponownie bo bezsensu jest się powtarzać. Wings lecialy lata temu kiedy Świata seriali jeszcze nie bylo w sprzedazy wiec spokojnie mogliby dawac opisy kazdego odcinka. To samo z Roseanne.compek pisze:Tak, ten artykuł był w tej rubryce.
Chodzi mi jednak o co innego. Odcinki Niewolnicy Dinozaura opisywane są w Świecie Seriali, a odcinki Skrzydeł nie! Kiedyś napisali, że mają zasadę, że seriali, które już kiedyś były w TV nie opisują!
-
compek
- karoleczka
- Marek Forrester
Fiesty TV queen struts stuff on HBO stage.
When you've had one of the longest-running sitcoms in TV history, what do you do next? Wait a few years, guest star on My Name Is Earl, then do an HBO stand-up comedy special, of course.
Roseanne Barr is doing just that. The comedienne performs the comedy show Roseanne Barr: Blonde and Bitchin' on the cable network this month.
She may have newly dyed blonde hair, but her tongue is as sharply acerbic as ever.
"There's only one political party, and it's the money party. It has two sides, Democrat and Republican, but they both basically work for corporate interests that have nothing to do with the people of this country," Barr told TV Guide in a recent interview.
Nobody does it better
- Marek Forrester