Domy mody

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Dom Mody Spektra pokazuje, że w biznesie nie można mieć sentymentów i skrupułów. Wszystkie chwyty są dozwolone nawet te poniżej pasa. Tak prowadzi się interesy a uczciwą pracą jeszcze się nikt nie dorobił.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Brooke pisze:Dom Mody Spektra pokazuje, że w biznesie nie można mieć sentymentów i skrupułów. Wszystkie chwyty są dozwolone nawet te poniżej pasa. Tak prowadzi się interesy a uczciwą pracą jeszcze się nikt nie dorobił.
Absolutna racja...tak prowadzi się wszelkie interesy...
Myl

Post autor: Myl »

Nie wiem czemu, ale czuje większą sympatię do domu mody Spectra, niż do Forresterów 8)
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

A ja jestem wielkim fanem, zwolennikiem itp. itd. Spectry :mrgreen: Kocham tą firme a zwlaszcza jej wlascicielke :serce: Moja ulubiona postac w Modzie. Tyle wniosła do serialu :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pomysł CJa z podmianą muzyki był jeszcze ok -dzięki temu zwrócono uwagę na Spectre bo prędzej bezczelnie nikt na nich nawet nie chciał patrzeć i rodzice CJa byliby załamani, skończeni gdyby doszło do klapy. Sally już różne sztuczki robiła. Dobre jeśłi korzystała z przebrań w tym celu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Również nie potępiam CJ. Jest moją ulubioną postacią zaraz po Amber :serce: :):)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Adex-fan Brooke pisze:Pomysł CJa z podmianą muzyki był jeszcze ok -dzięki temu zwrócono uwagę na Spectre bo prędzej bezczelnie nikt na nich nawet nie chciał patrzeć i rodzice CJa byliby załamani, skończeni gdyby doszło do klapy. Sally już różne sztuczki robiła. Dobre jeśłi korzystała z przebrań w tym celu.
Jasne, najlepiej, żeby takimi chwytami zwrócić na siebie uwagę. To tylko źle świadczy o nim i o SF. Lubię Sally i jestem pewien, że nie poparłaby końcowego numeru CJ'a.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

LoLex pisze:Jasne, najlepiej, żeby takimi chwytami zwrócić na siebie uwagę. To tylko źle świadczy o nim i o SF. Lubię Sally i jestem pewien, że nie poparłaby końcowego numeru CJ'a.
Wszystko co zrobił wtedy CJ było złe. Sally może wpadłaby na pomysł, żeby zrobić to samo, gdyby nie Macy i Thorne.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dobrze że przynajmniej Sally nie jest taka jak ci którzy się wypowiadali wcześniej . Ona na to by się niezgodziła gdyby o tym wiedziała. A po zatym jak się nie ma pomysłów na biznes to trzeba użyć przekrętu aby przetrwać i dalej wegetować.
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie dawno oglądałem kilka odcinków B&B na niemieckim ZDF. Teraz jest tam 2004 rok. Nowym prezesem FC został Thorne.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Nie wiem czym było FC przed pojawieniem sie tam Brooke. Przecież to ona, jako chemik w laboratorium opracowała Belief, a potem przejęła firmę i dzięki jej pomysłom było coraz lepiej. Pomysłowe pokazy, nowe kolekcje, skandale i zdjęcia w brukowcach, wszystko to działało na korzyść firmy. Eryk i Ridge to tylko pracownicy, utalentowani, ale bez Brooke nie sprzedaliby tyle co z nią.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala działy ci się pomyliły.
Co do Brooke macie rację -przypominam że wymyśliła też kolekcję męską.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
krzysiek

oki

Post autor: krzysiek »

Mysle, że Brooke jest najlepszym prezesem Forester Creation to dzięki niej odkryli Blief to ona zapoczatkowała modę męską i ciekawe seksowne bielizny kobiece, bardzo dobrze się stanie, że po utracie pakietu kontorlnego najpierw Eryk zaproponuje jej by byli równym partnerami a potem, gdy Stefanie będzie dokonywac nowego p podziału akcji to Brooke dzieki Tayulor będzie miała 52% udziało i mam nadzieje, że juz nigdy nie styraci tego pakietu kontrolnego?
Stars

Post autor: Stars »

Jestem przekonany że nikt nie wątpi w umiejętności Brooke. Ona jestem świetnym chemikiem , menadżerem i projektantem , przecież to ona rozsławiła firme , to ona wynosi ją na same szczyty popularności , to dzięki jej firma ma olbrzymie dochody ze sprzedaży np bielizny.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Stars pisze:Jestem przekonany że nikt nie wątpi w umiejętności Brooke. Ona jestem świetnym chemikiem , menadżerem i projektantem , przecież to ona rozsławiła firme , to ona wynosi ją na same szczyty popularności , to dzięki jej firma ma olbrzymie dochody ze sprzedaży np bielizny.
Zgadzam się z tym co piszesz ::ok::
ODPOWIEDZ