Domy mody
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Pomysł CJa z podmianą muzyki był jeszcze ok -dzięki temu zwrócono uwagę na Spectre bo prędzej bezczelnie nikt na nich nawet nie chciał patrzeć i rodzice CJa byliby załamani, skończeni gdyby doszło do klapy. Sally już różne sztuczki robiła. Dobre jeśłi korzystała z przebrań w tym celu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Martin Rode
Jasne, najlepiej, żeby takimi chwytami zwrócić na siebie uwagę. To tylko źle świadczy o nim i o SF. Lubię Sally i jestem pewien, że nie poparłaby końcowego numeru CJ'a.Adex-fan Brooke pisze:Pomysł CJa z podmianą muzyki był jeszcze ok -dzięki temu zwrócono uwagę na Spectre bo prędzej bezczelnie nikt na nich nawet nie chciał patrzeć i rodzice CJa byliby załamani, skończeni gdyby doszło do klapy. Sally już różne sztuczki robiła. Dobre jeśłi korzystała z przebrań w tym celu.
Nie wiem czym było FC przed pojawieniem sie tam Brooke. Przecież to ona, jako chemik w laboratorium opracowała Belief, a potem przejęła firmę i dzięki jej pomysłom było coraz lepiej. Pomysłowe pokazy, nowe kolekcje, skandale i zdjęcia w brukowcach, wszystko to działało na korzyść firmy. Eryk i Ridge to tylko pracownicy, utalentowani, ale bez Brooke nie sprzedaliby tyle co z nią.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
- Adex-fan Brooke
Tomala działy ci się pomyliły.
Co do Brooke macie rację -przypominam że wymyśliła też kolekcję męską.
Co do Brooke macie rację -przypominam że wymyśliła też kolekcję męską.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
krzysiek
oki
Mysle, że Brooke jest najlepszym prezesem Forester Creation to dzięki niej odkryli Blief to ona zapoczatkowała modę męską i ciekawe seksowne bielizny kobiece, bardzo dobrze się stanie, że po utracie pakietu kontorlnego najpierw Eryk zaproponuje jej by byli równym partnerami a potem, gdy Stefanie będzie dokonywac nowego p podziału akcji to Brooke dzieki Tayulor będzie miała 52% udziało i mam nadzieje, że juz nigdy nie styraci tego pakietu kontrolnego?
-
Stars
Zgadzam się z tym co piszeszStars pisze:Jestem przekonany że nikt nie wątpi w umiejętności Brooke. Ona jestem świetnym chemikiem , menadżerem i projektantem , przecież to ona rozsławiła firme , to ona wynosi ją na same szczyty popularności , to dzięki jej firma ma olbrzymie dochody ze sprzedaży np bielizny.