Brooke vs. Stephanie

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke tyle samo zdradza swoich partnerów , tyle ile oni ją zdradzają . Moim zdaniem wszyscy najeżdżają Brooke z tego powodu że ona nie kryje się ze swoimi uczuciami i pragnieniami. Wszyscy w tym filmie mieli po równo partnerów. A wracając do Brooke vs Stephani Brooke ma pełne prawo niszczyć Stefcie ponieważ ona jej rodzine zniszczyła. W tej chwili to jset otwarta wojna a Ja stoje po stroni Brooke.
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

Ja to nie wiem czemu wszyscy sie tej Brooke tak czepiają... chociaz trzeba przyznać ze konfliktowa z niej babka, lecz gdyby z starciach ze Stefcią była taka ostra jak przy starciach z amber to jej konflikt ze Stefaniją był by ciekawszy:D
AMBER RULEZZZZZ
Myl

Post autor: Myl »

Gdy na dobre jeszcze nie oglądałem Mody na sukces, myślałem, że to serial, w którym każdy z każdym miał już ślub i dzieci ::krzyw::
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Goku

Post autor: Goku »

Robi pisze:Brooke tyle samo zdradza swoich partnerów , tyle ile oni ją zdradzają . Moim zdaniem wszyscy najeżdżają Brooke z tego powodu że ona nie kryje się ze swoimi uczuciami i pragnieniami. Wszyscy w tym filmie mieli po równo partnerów. A wracając do Brooke vs Stephani Brooke ma pełne prawo niszczyć Stefcie ponieważ ona jej rodzine zniszczyła. W tej chwili to jset otwarta wojna a Ja stoje po stroni Brooke.
No masz całkowitą rację...A tak w ogóle dzisiaj to się działo...Brooke próbująca się pogodzić ze Stefą...Może będzie koniec wojny...

Edit
Wow 10 000 Post w tym dziale!!!
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Przeniesienie z tematu Stephanie vs. Sally:
Abec pisze:Ridge i reszta po prostu nie mówią prawdy. Brooke kłamie, mówiąc, że jej celem jest zgoda. To nie to samo.
Brooke ma na celu pogodzenie się, chciała tego wcześniej. Niedawno była u Stephanie w szpitalu i też ją prosiła o akceptację i koniec wojen. Nie mieszajmy tego, bo gdyby Brooke mogła to by powiedziała o Thornie.
Abec

Post autor: Abec »

Ściśle to może powiedzieć (kto jej zabrania?).

Jeszcze raz - w rozmowie która teraz leci na TVP rację ma Stefa. Twierdzi, że Brooke mówiąc: "moim celem jest zgoda z tobą", kłamie. I taka jest prawda. Dla Brooke zgoda to coś obojętnego. Jest czymś na co można się zgodzić. Ale celem nie jest - tylko środkiem do związku z Thorne'm.

Inna rzecz, że zgadzam się, że dla wszystkich było0by lepiej, gdyby intuicja/ doświadczenie Królowej tym razem nie zadziałały. Pogodziłaby się z Brooke i wszyscy byliby szczęśliwi (z wyjątkiem zapewne Ridge'a, bo ten prawdopodobnie właśnie wtedy zakochałby się w Brooke :P ::rad:: ::jezyk:: :twisted: ).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Nie, zgoda dla Brooke nie jest czymś obojętnym. Zgoda ze Stephanie jest dla niej bardzo ważna i to od dawna, a nie teraz, gdy jest związana z Thornem. Z resztą się zgadzam, a zabrania jej powiedzieć Ridge, Thorne i Eryk. Obydwaj o tym wiemy. Brooke powiedziałaby już to w szpitalu i dzisiaj znowu, gdyby nie Thorne, a dzisiaj Ridge. Skończyłoby się wtedy cackanie z "chorą" Cesarzową. Chorą na Brooke.
Abec

Chyba wszyscy zgadzamy się, że gdyby nie chcę związania się z Thorne'a (wcześniej Ridge'm), Brooke nigdy nie podjełaby starań o zgodę ze Stefą. To jest chyba poza sporem.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke od zawsze chciała się pogodzić z Stefcią tylko ta ma obsesje na jej temat. Newet teraz, gdy Stefci nie zagraża Brooke, nie chce się znią pogodzić. Zamiat zacząć wszystko od początku nie dla dobra Brooke czy swojego ale dla dobra Bridget Ricka i małego Ericka. Brooke zawsze była związana z Forresterami i będzie ponieważ mają wspólne dzieci z Erickiem i jest właścicielką firmy . Każdy chyba wie że Stephani chce dobrze dla swoiej rodziny ale zamiast im pomagać tylko ich krzywdzi .
Brooke już kilka razy próbowała się pogodzić z Cesarzową ale ta jak zwykle propozycje odrzuca więc Brooke dała sobie spokój z tym pokojem - i dobrze .
Awatar użytkownika
LoLex

Zgadzam się z tym, co napisał Robi. Niektórzy próbują na siłę zrzucić winę na Brooke i przedstawić ją w złym świetle w ostatniej konfrontacji obu pań. To Stephanie ma problem, a nie Brooke.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

LoLex pisze:Zgadzam się z tym, co napisał Robi. Niektórzy próbują na siłę zrzucić winę na Brooke i przedstawić ją w złym świetle w ostatniej konfrontacji obu pań. To Stephanie ma problem, a nie Brooke.
Zgadzam się :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Ja nie.

Na czym polega problem Stefy - w jej domu siedzi baba, której ona nie znosi i na nią krzyczy, mimo iż właścicielka owego domu wprost powiedziała jej, że nie życzy sobie jej obecności.

Zaś problem Brooke - chce akceptacji osoby, którą okłamuje.

Reszta to nasza interpretacja. Fakty są takie jak przedstawiłem. Więc ja rację przyznaję Stefie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Okłamuje? Dla jej dobra nie mogła powiedzieć że jest z Thorne'm posłużyła się radą Taylor przecież!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Stephanie nie widzi starań Brooke, która chce naprawić stosunki z nią. To one są kluczem do wszystkich kłopotów i sporów w tej rodzinie. Stephanie jest uprzedzona i jak zwykle gada, że Brooke nie należy do rodziny. Dopiero potem spostrzegła się, że są przecież dzieci. Dopiero potem się poprawiła. Brooke, co prawda ma interes by pogodzić się ze Stephanie (by zyskać aprobatę dla związku z Thorne'em), ale ona także widzi, że stosunki ze Stephanie to patologia.
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

Chryste panieee a cóż takiego Brooke zrobiła Stefci? Poza "wyrwaniem", po wielu potyczkach także o wiele innych spraw, Erica? Nie bądźmy śmieszni i nie przytaczajmy argumentów w stylu "a Ridge, a Thorn?"... bo to nie mali chłopcy w krótkich gatkach z łopatkami w ręku których do grobowej deski trzeba prowadzić za rączkę.
Zgadzam się z twierdzeniem, iż to Stefa ma problem (przede wszystkich ze swoją psyche) bo tak na dobrą sprawę ta wojna zaczeła się od romansu Erica z Beth. To Stefa przeniosła automatem niechęć z matki na córkę (co jest dla mnie kompletnie chore i powinien się tym zająć dobry psycholog) i nie może się z tym uporać po dziś dzień.
I nawet teraz gdy myśli iż pozbyła się Brooke, nie stać ją na żaden obiektywizm, na chęć przełamania tej trudnej sytuacji, żadnej dobrej woli... tylko nienawiść, nienawiść i jeszcze raz nienawiść... Babcia Stefa powinna wylądować w zakładzie psychiatrycznym w jednej izolatce z Shilą.
Dziwie się Brooke że wciąż próbuje, że wciąż się stara... po tylu upokorzeniach, zszarganych nerwach, zamachu na jej życie... Ja bym na jej miejscu wykończył babacie świergotliwie oznajmiając o tym jak naprawde sprawy się mają... należy jej się kolejny wylew.
ODPOWIEDZ