Amber vs Brooke

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Marisa

Post autor: Marisa »

Mchm, lepiej niech Becky się nim zajmie, najlepiej tak jak to zrobiła ostatnio ::ok:: Naprawde super mądrze pomyślałeś :!: Nagrodę Nobla powinni Ci wręczyć ::loll::
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

Brooke weszła do rodziny Forresterów w taki sam sposób jak Amber, różnica jest tylko taka że Amber ma poparcie cesarzowej. Dziecko Amber urodziło sie juz martwe więc zadenj szpital by nie pomógł, kiedy Amber spała z Reymondem to nie dość ze tego nie pamiętała to w dodatku jej "związek" z Rickiem był zawieszony!!!

Amber zalezy na Ricku, ona teraz mna gdzieś kase, jeśli ktos jest uprzedzony do Amber tak jak wy to tego nie zobaczy, ale inni to widzą.

Brooke źle traktuje Amber a tak samo Stefcia traktuje Brooke.

Uwielbiam Amber za to, że tyle wniosła do programu, i mam nadzieje ze Tony naciśnie na spost.
AMBER RULEZZZZZ
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

O tak! Mogłaby jej ten kaczy łeb odstrzelić :twisted:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Koffam Amber:) i Bartek zgadzam się z wami ::ok:: i jestem zdecydowanie po stronie Amber :serce:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

10 grzechów głównych wyliczonych przez Robiego doskonale podsumowują Amber. W tej sprawie uważam, że Brooke dobrze postępuje. Przejrzała Amber i teraz chce doprowadzić do tego, żeby jej syn zobaczył to samo. ::chytry::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

W tym sporze nie kibicuję nikomu.
Brooke mnie wkurza rozumiem, że martwi się o syna i chce dla niego jak najlepiej, ale jak można mu wmawiać, że kocha Kimberly no bez przesady. Chłopak w końcu zaczął nad tym zastanawiać i w to uwierzył, ale nie ma się, co dziwić on jest jeszcze dzieckiem. Cóż Brooke nie myśli o swoim wnuku to dla niej jest nie ważne, że może wylądować w jakiejś dziurze i mieć się źle. Przecież dla niej nie ma znaczenia, że dzieci na tym najbardziej cierpią, np.: gdy rozstała się z Eric’iem dla Ridge’a. Sama też nie wiedziała czyim dzieckiem jest Bridget Ridge’a czy Eric’a.
Amber intrygantka i kombinatorka. Można jednak usprawiedliwić jej zachowanie mieszkała w dziurze dzięki Sheili udało jej się z stamtąd wyrwać. Była biedna i marzyło jej się ogromne bogactwo nie sądziła, że jej losy się potoczą tak a nie inaczej i zostanie panią Forrester. Idąc do łóżka z Rick'iem nie planowała dziecka po prostu chciała Rick'a wszystkiego nauczyć tak jak on oto prosił. Faktem jest, że doprowadziła do wypadku Rick'a ale nie zapominajmy, że oddała mu nerkę. Nie zapominajmy również, że poświęcając swoją ciąże ratowała Stephanie, przed Sheilą.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Myl

Post autor: Myl »

Hehe, Kim ma kaczy łeb? No nie wiem, pewne jest za to że Amber ma koński łeb. Wydaje mi sie że dzisiaj jak Tawny będzie chciała zabić Kimberly, wejdzie Rick i będzie awantura :twisted:
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Mam nieodparte wrażenie po przeczytaniu kilku już postów, że niektórzy fani Amber nie żartują, mówiąc, że chcą śmierci Kimberly.

Do koffamAmber: Dziecko mogło zostać natychmiast resuscytowane i być może przeżyłoby po intubacji. Przestań bronić Amber w tej sprawie, bo tu pokazała swoją największą głupotę.

Dziecko urodziło sie martwe!!

Chcesz powiedzieć ze dzisiejsza medycyna potrafi wskrzeszać noworotki?

Wg mnie Kim nie jest zadną konkurencją dla Amber! Amber rozprawiła by sie z nią raz na zawsze, lecz nie może robić więcej scen! I zdaje sobie z tego sprawe bo to tylko wzbudzi podejżenia Brooke.

Prawdziwą rywalką Amber jest Brooke i z nią Amber powinna cusik zrobić. Ale niech nie robi bo Brooke tez jest spoko, co prawda nie jest taka fajna jak Amber ale tez jest niezła.

Źle to ująłem, Brooke nie jest rywalką dla Amber, tylko "wrogiem"
AMBER RULEZZZZZ
Abec

Post autor: Abec »

Chyba do śmierci dzieciaka Amber w największym stopniu przyczyniła się podróż na pustynie. Nawet w wyobrażeniach dziewczyny po porodzie, gdy mówiła Forresterom prawdę, ci to stwierdzili. Czyli w jakimś stopniu przyznała to sama Amber.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Abec pisze:Chyba do śmierci dzieciaka Amber w największym stopniu przyczyniła się podróż na pustynie. Nawet w wyobrażeniach dziewczyny po porodzie, gdy mówiła Forresterom prawdę, ci to stwierdzili. Czyli w jakimś stopniu przyznała to sama Amber.
Nie można obwiniać o to Amber, bo nie wiemy czy w szpitalu dziecko by przeżyło, ja uważam, że nie, bo dziecko urodziło się już martwe i na to nic nie poradzi, gdyby zmarło kilka godzin po urodzeniu no to co innego

Masz racje paulincia, dzidzia była martwa.

A ktoś w tym topicku albo w innym napisał, ze Amber była kumpelą Shieli i to źle, a co w tym złego? Brooke też była najlepszą i to przyjaciółką Shieli!! Nawet wtedy gdy ta knuła przeciw Stefie itd a Brooke była już żoną od wiecie kogo:D (jak to sie pisze;-/)

[ Dodano: 2006-08-18, 12:54 ]
A wracając do konfliktu Brooke z Ambrossią:)))) to Amber ma nad Brooke dużą przewage, Amber ma poparcie Stefy a teraz także Eric i Readge (Ridż:/) bardziej staną po stronie Amber. Poza tym także Rick bardziej słucha żony niż matki. I DOBRZE:)))
Gdybym miał taką wspaniałą zone jak Amber to..... <dozwolone od lat 18stu>
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Amber sama powinna poczuwać się do winy za to co zrobiła rodząc dziecko! Okazała się wielkim tchórzem, stawiając wyżej chęć ukrycia prawdy niż życie swojego dziecka.

Tak czy siak dziecko było martwe.

A Brooke jak już mówiłem weszła do famili Forresterów w taki sposób jak Amber i Brooke wyrosła na wielką panią, Amber pewnie też taka będzie, napewno pojdzie w ślady Brooke:)
AMBER RULEZZZZZ
Myl

Post autor: Myl »

Nie no, rece opadają, przecież jeśli chodzi o dziecko to Amber popełniła błąd, nie wiem jak sie lubi jakąś postać, to trzeba też zauważać jej błędy. Brooke to kobieta z klasą, a Amber dziewczyna ze wsi, więc nawet ich do siebie nie porównujcie. A czy Amber mogłaby sie raz na zawsze rozprawić z Kim? Wątpie, bo Kimberly raz już pokazała, że umie sie bronić przed Amber. Porównajmy.

- Brooke źle traktuje Amber, dlaczego? Przeczytajcie posta Robiego, tego o 10 grzechach głównych. Tam znajdziecie odpowiedź.

- Stephanie źle traktuje Brooke, dlaczego? Bo ma uprzedzenia, i jest przewrażliwiona na jej punkcie. Brooke była żoną Ericka i Ridge'a. Nie po to, żeby skrzywdzić Stefe. Była z nimi, bo ich kochała.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
ODPOWIEDZ