Amber vs Brooke

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

koffam Amber :) pisze:Tak czy siak dziecko było martwe.

A Brooke jak już mówiłem weszła do famili Forresterów w taki sposób jak Amber i Brooke wyrosła na wielką panią, Amber pewnie też taka będzie, napewno pojdzie w ślady Brooke:)
Nie porównuj Amber do Brooke, bo Brooke nigdy nie kradła biżuterii ani co więcej dziecka, aby dojść do celu! Brooke nie wykorzystała ciąży, żeby usidlić Ridge'a, bo ten się w niej po prostu zakochał. A Rick jak wszyscy dobrze wiemy nie kocha Amber!

Edit

Nie powinieneś nigdy w życiu mieć dziecka!
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

Kochała? Przeciez Brooke mówi ze ich nie kochała? Ze to byłą pomyłka.

Brooke tez jest ze wsi a Amber nie jest ze wsi tylko z małego miasteczka. Tak samo jak Kim.

Ja widze błędy Amber, ale gdyby dziecko urodziło sie żywe a potem umarło to fakt szczeliła zarąbistą głupote ale jak dziecko urodziło sie martwe to nie ma o czym gadac.

Brooke ma kompleksy na pkt Amber.
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

LoLex pisze:Mam nieodparte wrażenie po przeczytaniu kilku już postów, że niektórzy fani Amber nie żartują, mówiąc, że chcą śmierci Kimberly.
Rzeczywiście ja na przykład nie żartuję ::cojest:: :mrgreen:
Oczywiście chodzi tu tylko o serialową postać,której źle życzę a nie o aktorkę,która gra Kim :D

LoLexie, Brooke wiedziała ze Thomas jest synem Reage`a i nie powiedziała mu o tym tylko dlatego ze chciała zatrzymać go przy sobie. Amber nie ukradła dziecka tylko mu pomogła, gdyby nie Amber to dziecko trafiło by do jakiejś wiejskiej patologicznej famili, nie miało by nic a Becky nigdy by go już nie zobaczyła.
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
LoLex

koffam Amber :) pisze:Kochała? Przeciez Brooke mówi ze ich nie kochała? Ze to byłą pomyłka.

Brooke tez jest ze wsi a Amber nie jest ze wsi tylko z małego miasteczka. Tak samo jak Kim.

Ja widze błędy Amber, ale gdyby dziecko urodziło sie żywe a potem umarło to fakt szczeliła zarąbistą głupote ale jak dziecko urodziło sie martwe to nie ma o czym gadac.

Brooke ma kompleksy na pkt Amber.
Dziecko można było ratować, gdy urodziło się, nie oddychając.

[ Dodano: 2006-08-18, 13:24 ]
koffam Amber :) pisze:LoLexie, Brooke wiedziała ze Thomas jest synem Reage`a i nie powiedziała mu o tym tylko dlatego ze chciała zatrzymać go przy sobie. Amber nie ukradła dziecka tylko mu pomogła, gdyby nie Amber to dziecko trafiło by do jakiejś wiejskiej patologicznej famili, nie miało by nic a Becky nigdy by go już nie zobaczyła.
Mówiłeś o tym, że Brooke dostała się do rodziny w ten sam sposób, co Amber, a ja się z tobą nie zgodziłem i argument o Thomasie jest bez sensu, bo to było 10 lat później.

Dziecko już nie żyło! Nawet jakby dmuchała to i tak by to nic nie dało bo dzidzia była MARTWA!!! No chyba ze jakiś szaman by je wskrzesił.

[ Dodano: 2006-08-18, 13:26 ]
Ja do Brooke nic nie mam bo ją bardzo lubie, ale zarówno Brooke jak i Amber wychowywały sie w biednej rodzinie i musiały o wszycho walczyć, co wykorzystują teraz (tylko Amber jest bardziej pyskata-i dobrze:D)

Widziałes pierwsze odcinki? Jak matka Brooke była żoną Ericka? Czy dziewczyną/kochanką? Od tego zaczął sie konflikt Brooke-Stefa.
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
LoLex

koffam Amber :) pisze:Dziecko już nie żyło! Nawet jakby dmuchała to i tak by to nic nie dało bo dzidzia była MARTWA!!! No chyba ze jakiś szaman by je wskrzesił.
Pomyśl jak człowiek, jeśli w ogóle wiesz jakie jest postępowanie po porodzie. Już pisałem ci, że przy resuscytacji wykonywanej przez lekarza odbierającego poród były szanse na odratowanie dziecka.
Myl

Post autor: Myl »

Ale Amber, wzorowa matka i żona, była sobie wtedy na pustyni. ::ysz::
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
LoLex

koffam Amber :) pisze:Dziecko już nie żyło! Nawet jakby dmuchała to i tak by to nic nie dało bo dzidzia była MARTWA!!! No chyba ze jakiś szaman by je wskrzesił.

[ Dodano: 2006-08-18, 13:26 ]
Ja do Brooke nic nie mam bo ją bardzo lubie, ale zarówno Brooke jak i Amber wychowywały sie w biednej rodzinie i musiały o wszycho walczyć, co wykorzystują teraz (tylko Amber jest bardziej pyskata-i dobrze:D)

Widziałes pierwsze odcinki? Jak matka Brooke była żoną Ericka? Czy dziewczyną/kochanką? Od tego zaczął sie konflikt Brooke-Stefa.
Konflikt Brooke-Stefa zaczął się od wielkiej miłości Beth i Eryka. Ale co to ma wspólnego z Amber?

A ja ci powtórze, przeczytaj to: D-Z-I-E-C-K-O BYŁO[shadow=red] MARTWE
[/shadow]

Ja pije tera do Brooke, nie do Amber (z tym romansem) prawda jest taka ze Brooke była/jest taka sama... ma schize na pkt forresterów i za wszelką cene chce mieć za męza kogos z nich,
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
LoLex

koffam Amber :) pisze:A ja ci powtórze, przeczytaj to: D-Z-I-E-C-K-O BYŁO[shadow=red] MARTWE[/shadow]
Nie będę z tobą dyskutować, bo nie przyjmujesz argumentów.

I dziex Bogu, ale jest odwrotnie.

A wg mnie Rick nie zasługuje na Amber, Amber powinna być z C.J. gdyz ten zabijał sie w niej chyba jeszcze przed Rickiem.

[ Dodano: 2006-08-18, 13:33 ]
I powiedz mi LoLexie jak można ożywić trupa?
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
LoLex

KoffamAmber żyjesz w czasach starożytnych.

Amber powinna być z CJ'em. Zgadzam się. Są siebie warci.

Pewnie bo Rick jest taki nudnawy jak Kim.

Aaaa no możliwe... czyli chcesz mi wmówić że każdego można ożywić?
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
LoLex

Oczywiście, że można było ratować to dziecko - w odpowiednich warunkach i z pomocą odpowiednio wyszkolonej do tego kadry.
ODPOWIEDZ