"Moda..." wychodzi z mody?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
magdalena20

Post autor: magdalena20 »

moda to swietny serial nigdy nie wyjdzie z mody przynamnjiej dla mnie, jest ekstra jak dla mnie
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

magdalena20 pisze:moda to swietny serial nigdy nie wyjdzie z mody przynamnjiej dla mnie, jest ekstra jak dla mnie
Zgadzam się z Magdą!!! Dla mnie też "Moda na sukces" nie wyjdzie z mody. Jakoś tyle lat mnie trzyma i jakoś mi zapał nie minął. :mrgreen: To samo mam z "Sunset Beach". Mimo, że minęło już okrągłych 5 lat od zakończenia emisji u nas w Polsce, nadal kocham tę soapkę. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Roberćk

Post autor: Roberćk »

Moda nie moze wyjsc z mody bo nigdy nie byla modna. Taka jest prawda. Generalnie jeszcze nie zdazylo sie tak zeby cala Polska (wiekszosc) byla zainteresowana losami Forresterow. Zawsze byla chmara ludzi krytykujacych MNS. Pozwole sobie na cytat :P

"Serial jest strasznie robiony na siłe, nudny, zero klimatu, gra aktorska zerowa, po prostu dno. Najgorszy serial jaki widziałem. Kręcą to bardzo długo już chyba 15 lat albo więcej. Serial o niczym."

A to i tak jest dosyc lagodne :P Bardzo latwo jest znalezc w internecie duuuuzo gorsze wypowiedzi na temat "mody..."

Nie zmienia to faktu ze dla mnie "moda..." zawsze bedzie interesujaca.
Podziwiam tych wszystkich tworcow MNS- wymyslili juz 5000 odc.- ciagle cos interesujacego sie dzieje. Pojawiaja sie nowi bohaterowie, niektorzy wracaja( :roll: ), czasami sa nawet pokazy roznych sztuk walki( :roll: ).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zadając to pytanie (1 post tego tematu) miałem na myśli przede wszystkim jak jest w oczach fanów a skoro ich przybywa na forum a Tvp1 da nam po dwa odcinki dziennie uważam iż "Moda..." nie wychodzi z mody.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Nie ma chyba osoby, ktora by nie wiedziala co krzyje sie za tytulem "Moda Na Sukces". Wlasnie to sepriawa, ze ten serial nie wychodzi z mody!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Remek

Post autor: Remek »

Co za bzdury czytam w tym temacie!!!Zadna soap opera nie miala ogladalnosci w USA okolo.20 mln.
Najpopularniejsza soap opera w USA to Y&R i oglada to srednio ok.4,7-5 mln osob.B&B jest z reguly na 2 lub 3 miejscu z wynikiem - okolo 3,5 mln osob.
jahek

Post autor: jahek »

Remek pisze:Co za bzdury czytam w tym temacie!!!Zadna soap opera nie miala ogladalnosci w USA okolo.20 mln.
Najpopularniejsza soap opera w USA to Y&R i oglada to srednio ok.4,7-5 mln osob.B&B jest z reguly na 2 lub 3 miejscu z wynikiem - okolo 3,5 mln osob.
To kiepsko, jak na USA, w porównaniu z 3 mln w Polsce. Mns w Stanach powinno oglądać kilkanaście razy więcej osób niż 3,5 mln...
Abec

Post autor: Abec »

Sprawa była już omawiana na forum (rzuciłbym link, ale nie pamiętam dokładnie gdzie), tym niemniej przypomnę po krótce, że:

- W Stanach prapremiery B&B są nadawane ok. 13.00, co ogranicza potencjalną widownię w praktyce do kur domowych.

- Ich rynek stacji TV jest bardzo podzielony. Mają duuuuużo kanałów, z czego przeciętny użytkownik telewizora odbiera ok. 10% (nie jestem do końca pewnien tej liczby, jak ktoś ma dokładne dane, to będę wdzięczny za poprawkę.

- Co za tym idzie amerykańskie rekordy oglądalności bynajmniej nie powalają. Najlepsze (w sensie komercyjnym, niekoniecznie artystycznym) odcinki Lost 'brały' 17 milionów widzów, CSI Miami czy Num3ers są uzanwane za bardzo popularne przy 10-12 milionach, za wynik przyzwoity uznawane jest 6 milionów ("The Practice"). Star Trek funkcjonował w różnych odmianach nieprzerwanie w latach 1987-2005, po czym zlikwidowano go 'za karę' gdy spadł do 3,5 miliona, czemu towarzyszyły dowcipy w stylu - Why are we canceled? - Our fan is dead.

- Do czego zmierzam pytacie? Ano do tego, że porównywanie wyników oglądalności w Stanach i w Polsce jest całkowicie bez sensu.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Abec, nic dodać, nic ująć. Część informacji to ja chyba dałem gdzieś wcześniej.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiaj na informatyce , moja koleżanka szukała opisu na gg, i znalazła , a o to i on ,, wszystko się kiedyś kończy ,ale nie Moda na sukces,,
Czyli można uznać , że Moda jest dalej popularna ::loll:: .
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Trzeba powiedzieć że nie jestesmy dyskryminowani.

I wcale "Moda" nie wychodzi z mody. Ogólną wersją przecietnego czlowieka (nie ogladajcego :lol: ) jest wersja że tam każdy śpi z każdym i tak ble ble ble...

Odkąd wprowadzili dowcip z Chuckiem Norrisem to idziemy w góre :lol:
Awatar użytkownika
Robi

Z p.Rączką czy jakoś tak :wink:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Według mnię MNS wychodzi z mody. A to dla tego że ta soap opera jest dyskryminowana tylko za to że ma dużo odcinków. Założę się że gdyby miała 500 odc. to by ją oglądali tak jak M jak Miłość!
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Moim zdaniem to samo będzie z "M jak Miłość" i "Na Wspólnej".

A poza tym warto zaznaczyc że np. Żar Młodości mimo tego że ma prawie 8500 odcinków jest nadal popularny, a nawet śmiałbym twierdzić że coraz bardziej popularny :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Jest dyskryminowana dlatego ,że emitowana jest o 16.00 a wtedy oglądają ją tylko emeryci renciści - i właśnie z tego powodu jest wyśmiewana . Gdyby powiększyć ilość ludzi wieku produkcyjnym i młodzieży stosunek do tego serialu zmienił by się diametralnie.
Ostatnio zmieniony 2006-10-12, 15:56 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ