Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brooklyn

"Ryzykanci V"

Post autor: Brooklyn »

Dobrze, że dziś odpadł Rob. Nie znosiłem go od początku. Jemu chyba nie zależało na wygranej albo jest jeszcze głupszy niż myślałem. Po tym, co dziś gadał, było wiadomo, że go wytną.
Goku

Post autor: Goku »

Ja ryzykantów przestałem oglądać po 4-tej edycji-całkowicie zapomniałem że jeszcze puszczają...A co do tych Reality Show-Już za kilka lat będzie Reality show polegające na tym kto popełni efektowniejsze samobójstwo...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A ja lubiłam Robba. Miałam nadzieję, że znajdzie się w finale. Teraz jak go nie będę widzieć to na pewno mi się nie przypomni z kim mi się kojarzy :) Ale to plemię co straciło łódkę ma przechlapane. Dobrze, że niedługo powinni połączyć plemiona, bo by nie wytrzymali chyba ciągle pływając po wodę...
Awatar użytkownika
Brooklyn

"Ryzkanci V"

Post autor: Brooklyn »

Szkoda, że wycieli Shi. :?
Awatar użytkownika
wiwi

Ale ja też się dałam nabrać i myślałam, że połączyli plemiona. Choć brak nowej flagi i stary totem był podejrzany ;) Shi Ann tak mi nie szkoda, gorzej że dzisiaj odpadła Erin a nie Penny :evil: I ciekawe czemu dzisiaj nie było drugiego konkursu, tylko ten o immunitet?
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A w "Nieustraszonych:Pary" wygrali Jackson i Monica! Super :D liczyłem na Maghan i James'a, ale samo to, że dotarli do samego finału jest dla nich ogromnym sukcesem. Cieszyłem się widząc Meg płaczącą :mrgreen: Wiem, wredny jestem :P
Awatar użytkownika
wiwi

Też się załapałam na ten finał i mimo, że nie widziałam wielu poprzednich odcinków to myślę, że obie pary które znalazły się w finale na to zasłużyły i były bardzo sympatyczne. Dobrze, że ta zarozumiała para odpadła, ale aż mi było szkoda tej dziewczyny, tak płakała a jej facet pewnie miał jej to potem za złe. Ale i tak wygrali wcześniej mnóstwo nagród. Dobrze, że chociaż jedną nagrodę zgarnęła ta para blondyn-blondynka, bo by opuścili program z niczym ;)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dokładnie wiwi. Meghan i James! Wszyscy zarzucali im, że są takimi słabeuszami, a oni zaszli do samego finału! Ciesze się, bo strasznie ich polubiłem :P Szkoda, że finalowy odcinek leciał tak późno ::kwasny::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A w "Dancing With The Stars3" czyli Amerykański Taniec Z Gwiazdami udział weźmie Mario Lopez znany z B&B :)
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

22 sierpnia czyli dzisiaj miało być podane kto zatańczy w Tańcu zGwiazdami ,a tu cisza... :evil:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A co sądzicie o "Let's Dance" reality Mandaryny w którym uczy tańca? 3/10 bo mało tańca a dużo gadania (zbędnego zresztą).
Nobody does it better
anian76

Post autor: anian76 »

Na AXN można oglądać powtórkę 6 serii The Amazing Race. Serię 7 wyemitowano tylko w 5 lub 6 odcinkach i na razie stop.
Wyścig jest świetny. Robiony z dużym rozmachem i za ogromną kasę. W roli głównej występuje na początku 10 par. Mają do pokonania etapy, często w ciągu jednego dnia przemierzają setki kilometrów (jeśli nie tysiące). w zasadzie podróżują dookoła świata (w Polsce chyba jeszcze ich nie było). Po drodze dodatkowo muszą wykonywać zadania. Odpadają kolejno pary, aż do finału, gdzie występują dwie najlepsze. Na każdy etap mają zapewnioną kasę (na taksówki, promy, itp), zas bilety lotnicze zapewnia organizator.
Prowadzący jest super, ma miłą powierzchowność i przyjemny głos. Wśród uczestników znależć można np. pary aktorskie (mniej znane), długoletnich narzeczonych, małżeństwa (również powyżej 60), pary homoseksualne. Od początku oglądający może znaleźć parę, której będzie kibicował.
Najlepsze momenty z danego etapu są komentowane przez uczestników, a zatem słyszymy kłótnie, widzimy zawziętość, a czasem rozpady związków. Niektórzy uczestnicy kombinują (np. podkradają taxi rywalom). Aha, w 7 edycji udział biorą Rob i Amber uczestnicy Ryzykantów. Są jedną z najbardziej nielubianych par. Rob przoduje w kombinacjach. Ma do tegp głowę - to trzeba przyznać.
Warto oglądać ten program, szczególnie jeśli ktoś ma AXN.
Bóg ukrył piekło w samym sercu raju - Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Obrazek
Program "Let's Dance" swoją premierę miał 20 sierpnia o 18:15. Pilotowy odcinek programu Mandaryny i Tina obejrzało zaledwie 1,2 mln widzów (To wynik lepszy niż tydzień temu... O tej porze wtedy zasiadło 1,01 mln widzów). Od dwóch pierwszych odcinków zależy czy program wejdzie do ramówki jesiennej polsatu. W pierwszym odcinku Mandaryna uczyła tańczyć policjantów, próbowała swoich sił na Kite Boardingu a także nauczyła tańczyć VIPa! Zobaczcie sami:
Let's Dance S01E01 part1
Let's Dance S01E01 part2
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

anian76 pisze:Na AXN można oglądać powtórkę 6 serii The Amazing Race. Serię 7 wyemitowano tylko w 5 lub 6 odcinkach i na razie stop.
Wyścig jest świetny. Robiony z dużym rozmachem i za ogromną kasę. W roli głównej występuje na początku 10 par. Mają do pokonania etapy, często w ciągu jednego dnia przemierzają setki kilometrów (jeśli nie tysiące). w zasadzie podróżują dookoła świata (w Polsce chyba jeszcze ich nie było). Po drodze dodatkowo muszą wykonywać zadania. Odpadają kolejno pary, aż do finału, gdzie występują dwie najlepsze. Na każdy etap mają zapewnioną kasę (na taksówki, promy, itp), zas bilety lotnicze zapewnia organizator.
Prowadzący jest super, ma miłą powierzchowność i przyjemny głos. Wśród uczestników znależć można np. pary aktorskie (mniej znane), długoletnich narzeczonych, małżeństwa (również powyżej 60), pary homoseksualne. Od początku oglądający może znaleźć parę, której będzie kibicował.
Najlepsze momenty z danego etapu są komentowane przez uczestników, a zatem słyszymy kłótnie, widzimy zawziętość, a czasem rozpady związków. Niektórzy uczestnicy kombinują (np. podkradają taxi rywalom). Aha, w 7 edycji udział biorą Rob i Amber uczestnicy Ryzykantów. Są jedną z najbardziej nielubianych par. Rob przoduje w kombinacjach. Ma do tegp głowę - to trzeba przyznać.
Warto oglądać ten program, szczególnie jeśli ktoś ma AXN.
Kiedyś u babci widziałam jeden odcinek i mnie wciągnęło, ale nie mam tego kanału :( A możesz dac fotkę tego Roba z Ryzkantów, bo nie wiem o którego chodzi. Tego młodego co był w serii która jest teraz u nas emitowana?
anian76

Post autor: anian76 »

Obrazek
To zdjęcie pochodzi z oficjalnej strony CBS. Rob jest trochę "urobiony". Zrobiłabym zdjęcie z programu, gdyby leciały w AXN odcinki 7 serii Wyścigu.
A oto notka o obojgu:
"Rob & Amber are an engaged couple from Canton, Massachusetts and Beaver, Pennsylvania, respectively. They had an alliance together and fell in love when they competed with each other on “Survivor: All Stars.” Amber won the one million dollar prize, and Rob finished as the runner-up. During the live finale of the show in May 2004, before the outcome was even announced, Rob proposed to Amber, while she wore a t-shirt with the inscription, “I Love Rob!”
Prior to “Survivor: All Stars,” Rob competed on “Survivor: Marquesas,” the fourth installment of the series, where he was the seventh voted off. Amber previously competed on “Survivor: The Australian Outback,” the second installment of the series, where she was eleventh voted off, but was a part of the jury to decide the winner. Before their lives on SURVIVOR, Rob worked as a construction foreman and Amber as an administrative assistant.
Both of them are excited to participate in the Race, as they have been fans of the show for some time. They hope their competitive natures, which helped them compete on SURVIVOR, will propel them through to win THE AMAZING RACE.
CBS.com".
Bóg ukrył piekło w samym sercu raju - Paulo Coelho
ODPOWIEDZ