Nie zawiodłem się, odpowiedzi na takim właśnie poziomie oczekiwałem.Adex-fan Brooke pisze:Jesteś na dobrej drodze aby się dowiedzieć kiedyśFanStefci pisze:Adexie jeśli ty szanujesz fanów Taylor, to wolę nie wiedzieć jak się zachowujesz gdy chcesz kogoś obrazić.A to, że ty prawisz o fanatyzmie jest po prostu śmiechu warte.
Plebiscyty i konkursy
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
FanStefci pisze:Chciałbyś się nań wspiąć.Kończę ten off-top z tobą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Taylor wygrywa, ale jak widać nie wszyscy potrafią się z tym pogodzić... (:
Taylor najlepsza!
To, że lubię Taylor jest złe Adexie?
A to dlaczego?
Bo ty lubisz Brooke?
Ja tam widzę różnice pomiędzy KONTROWERSYJNY, a EROTOMAN.
To, że ktoś chodzi do łóżka z bratem swojego 'ukochanego', a potem z własnym zięciem nie jest KONTROWERSYJNE, ale OBRZYDLIWE i BEZ KLASY.
Więc chyba co niektórzy mogą woleć Taylor, która też popełniała błędy i błądziła ^^ , ale nigdy nie była tak egoistyczna i napalona na seks jak Brooke.
Zresztą w Taylor jest teraz jakiś spokój, opanowanie.
Emanuje z niej dobra energia. ;p
Brooke z odcinków z TVP wydaje mi się jakaś taka...dziecinna? Fałszywa? Nieprawdziwa?
W każdym bądź razie ten jest związek z Thornem jest tak sztuczny, naiwny...Thorne jest na tyle słabym człowiekiem, że silna Brooke owinęła go sobie w okół palca.
To nie jest miłość.
No właśnie...te dwie kobiety zupełnie inaczej KOCHAJĄ, wydaje mi się, że uczucia Taylor do Ridga są trwalsze i prawdziwsze, a Brooke traktuje kolejne miłosne przygody jako chwilowy kaprys...
Taylor najlepsza!
A to dlaczego?
Bo ty lubisz Brooke?
To, że ktoś chodzi do łóżka z bratem swojego 'ukochanego', a potem z własnym zięciem nie jest KONTROWERSYJNE, ale OBRZYDLIWE i BEZ KLASY.
Więc chyba co niektórzy mogą woleć Taylor, która też popełniała błędy i błądziła ^^ , ale nigdy nie była tak egoistyczna i napalona na seks jak Brooke.
Brooke z odcinków z TVP wydaje mi się jakaś taka...dziecinna? Fałszywa? Nieprawdziwa?
W każdym bądź razie ten jest związek z Thornem jest tak sztuczny, naiwny...Thorne jest na tyle słabym człowiekiem, że silna Brooke owinęła go sobie w okół palca.
To nie jest miłość.
No właśnie...te dwie kobiety zupełnie inaczej KOCHAJĄ, wydaje mi się, że uczucia Taylor do Ridga są trwalsze i prawdziwsze, a Brooke traktuje kolejne miłosne przygody jako chwilowy kaprys...
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
- Adex-fan Brooke
Co to za bzdury Kokoszka?! Czy ja pisałem kiedyś komuś że to złe lubić Taylor? Chyba coś się pogubiłaś przy czytaniu. Odnosnie tego wygrywania to już pisałem swoje zdanieKokoszka pisze:Taylor wygrywa, ale jak widać nie wszyscy potrafią się z tym pogodzić... (:
Taylor najlepsza!![]()
A to dlaczego?
Bo ty lubisz Brooke?![]()
To nie jest miłość.
Tak jak napisałaś tobie się coś wydaje odnośnie Brooke a ja mam odmienne zdanie, które chyba jest dla niektórych jakieś ciężkie do zniesienia, ciekawe dlaczego
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- Marek Forrester
Ojej, wymskło mi się.
Nie mi pierwszej i nie ostatniej w tym dziale.
Niektórzy to mają jakąś manię prześladowczą, tiki nerwowe, spokojnie, długotrwała nerwica grozi utrudnieniami w wydawaniu moczu.
Ciekawe czy gdyby zrobił to fan Brooke co niektórzy by tak samo zareagowali?
Przecież to żałosne.
Czemu od razu ostrzeżenie, nie robię tego nagminnie i zdarzyło mi się to pierwszy raz za co przepraszam. (:
Nie mi pierwszej i nie ostatniej w tym dziale.
Niektórzy to mają jakąś manię prześladowczą, tiki nerwowe, spokojnie, długotrwała nerwica grozi utrudnieniami w wydawaniu moczu.
Ciekawe czy gdyby zrobił to fan Brooke co niektórzy by tak samo zareagowali?
Przecież to żałosne.
Czemu od razu ostrzeżenie, nie robię tego nagminnie i zdarzyło mi się to pierwszy raz za co przepraszam. (:
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...