Polskie seriale komediowe
-
Kacia
Polskie seriale komediowe
"Lokatorzy" - Ogląda ktos?
Ostatnio zmieniony 2014-12-13, 22:33 przez Kacia, łącznie zmieniany 4 razy.
-
SallyFan
Podpisuję się pod wszystkim, co napisał SallyFan, no, może poza tym, że oglądam "Lokatorów"SallyFan pisze:Kaciu NIE WOLNO robić do tematu podtematu! Poza tym mogłaś w poście napisać więcejJa oglądam
W każdym razie zmieniłem temat na "Polskie seriale komediowe"
Ja czasem zerkam na "Rodzinę zastępczą", ale żeby tam się szło pośmiać
Drugi serial, o wiele lepszy, który oglądam to "Sąsiedzi".
I to by było na tyle
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
- Marek Forrester
Ja też wiem ,że TVN znów mnie nie zawiedzie. Mam nadzieje ,że Hela okaże się hitem na miarę "Nianii" pomimo gorszego czasu emisji (Niedz. 18:30). Ale + ,że przed Faktami. Na Polsacie obejrzę "Ale się kręci!" bo musze sprawdzić ale nie licze na nic wielkiego w końcu sama nazwa stacji która emituje ten nowy serial komediowy odraża mnie... POLSAT.
Nobody does it better
-
SallyFan
Pierwsza reklamówka "Heli...", jak na polskie warunki, jest bardzo fajna. Technikalia (jak praca operatora, rezysera, aktorstwo) przypominają "Nianię" - i to jest plus. Nie zdziwiłbym się, gdyby oba seriale działy się w tym samym świecie i np. Hela spotkała kiedyś Franie na zakupach albo może po prostu panie się zaprzyjaźniły. Dowcipy wyświechtane, ale nieźle opowiedziane. No i zawsze dobrze przypomnieć sobie Maliniaka, eeee Romana Kłosińskiego, mam nadzieję, że zostanie tam na dłużej. 7/10, byłoby więcej, gdyby nie banalne i stereotypowe przedstawienie kontaktów Heli z teściami.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi