FanStefci pisze:A fanatycy Brooke jak chcą szybko zatuszować sprawę.
Nie żebym popierał spoilerowanie tutaj, ale niektórych paniczne reakcje są śmieszne.
Czy to jest do mnie??ja poprostu chcę przestrzegać regulaminu i jeżeli są tacy(a wiem że są) co nie czytają spoilerów a tu taka wiadomość o Brooke?
Dlatego szybko zaaragowałem...
Damians pisze:
Czy to jest do mnie??ja poprostu chcę przestrzegać regulaminu i jeżeli są tacy(a wiem że są) co nie czytają spoilerów a tu taka wiadomość o Brooke?
Dlatego szybko zaaragowałem...
Nie, Damians, nie do Ciebie. Nie przyjmuj tego personalnie.
Przypomniało mi się jak fani Brooke usilnie sądzili, że ankieta im nie działa i że fani Taylor im blokujemy do niej dostęp.
Jak się głosuje 10 razy na godzinę to kiedyś musi się zablokować. (:
Ah ci fanatycy.
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Już nie lubię Tylor, każdy ma swój rozum, a ona nie wie do czego się go używa...ale lekarka... Bardzo mnie rozczarowała, zero indywidualizmu, nie mówiąc już o tym, ze wyraźnie pokazała jaka z niej lojalna przyjaciółka!!!
Oto wyniki ze strony: Taylor (149) 47%
Brooke (127) 40%
Sally (44) 14%
III miejsce zatem przypadło Sally Na forum wybieramy pomiędzy Brooke a Taylor. Głosowanie, jak zawsze pozytywne, czyli która z pań powinna zostać "Najlepszą postacią MNS"
Głosowanie trwa do soboty do godziny 12.00.
O jajciu Już po Taylor Ale na stronie wygrała Jednak tutaj niektórzy fani Taylor(ja też )nie mogą głosować więc biedaczka będzie miała pewnie II miejsce A kto by to przypuszczał Myślałam,że Brooke będzie odrazu królować,a tu ją taka doktoreczka pokonała na stronie...Ładnie,ładnie Zobaczymy dalej...
Brooke jest osobą kontrowersyjną i gdzie ona jest, jest i zamieszanie. Potrafi rozkochać w sobie każdego mężczyznę, jest matką, żoną, córką i panią domu, jednak najlepiej wychodzi jej romansowanie. Taylor to skromna, inteligentna i bystra kobieta. Wspaniale potrafi załagodzić konflikty i chce aby wszyscy się wzajemnie wspierali. Ma wielkie, dobre serce. Wzorowa matka, żona i synowa.
To takie małe podsumowanie obu pań. Można zauważyć ,że obie panie nie mają ze sobą nic wspólnego. Brooke jest kontrowersyjna a Taylor skromna. Jednak mój wybór jest jeden i mam nadzieje ,że słuszny.
Bo głosować mogą tylko zarejestrowani przed początkiem lipca br. Takich osób (które napewno zagłosowałyby na Taylor, ale nie mogą) jest całkiem sporo, więc ja ich poprę.