Plebiscyty i konkursy
-
Gabra-Sheila
- Marek Forrester
- HarryAngel
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Zostawiłbym to tak jak wyszło -nie wiem co chcecie osiągnąć, ponowne głosowanie jest bez sensu. Tak poza tym to już w tym znam fanów Brooke, którzy nie brali udziału a są od dawna tutaj a że nowi nie brali udziału rozumiem bo skąd pewność w jakim celu się zarejestrowali.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja myślę, że remis to dobre rozwiązanie. Tak zadecydowaliśmy głosując i tak wyszło.
Dlaczego nie może być dwóch najlepszych postaci? Przecież na dobra sprawę każda ze stron powinna być usatysfakcjonowana!!!
Jeśli już to powinna być dogrywka, a nie powtórka głosowania, np. jeden dzień na forum i już. Po co w to Sally mieszać i zaczynac wszystko od nowa?
Dlaczego nie może być dwóch najlepszych postaci? Przecież na dobra sprawę każda ze stron powinna być usatysfakcjonowana!!!
Jeśli już to powinna być dogrywka, a nie powtórka głosowania, np. jeden dzień na forum i już. Po co w to Sally mieszać i zaczynac wszystko od nowa?