Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Ja też zrozumiałem tak jak B@r. 8) :lol:
Jestem za remisem i wspólnym miejscem 1 dla obu pań. ::ok::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Marek Koniarek

Post autor: Marek Koniarek »

Taylor wygrała na stronie gł. więc najsprawiedliwiej byłoby gdyby to ją ogłosić zwyciężczynią, wszak tak chciała większość fanów MNS . :lol:

[ Dodano: 2006-08-26, 20:09 ]
Albo powtórka na stronie gł tam nie padnie remis a wynik będzie bardziej sprawiedliwy wkońcu nie chodzi tu o ulubioną postać forumowiczów.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Marek Koniarek pisze:Taylor wygrała na stronie gł. więc najsprawiedliwiej byłoby gdyby to ją ogłosić zwyciężczynią, wszak tak chciała większość fanów MNS . :lol:

[ Dodano: 2006-08-26, 20:09 ]
Albo powtórka na stronie gł tam nie padnie remis a wynik będzie bardziej sprawiedliwy wkońcu nie chodzi tu o ulubioną postać forumowiczów.
Niewiadomo kto głosował na stronie, poza tym głosowano tam też na Sally, jestem za remisem a tak przy okazji cieszy mnie wynik Taylor bo może skończy się gadanie jakie było kiedyś że to forum Brooke :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ludzie głosowali. :wink:
Chyba, że Adex sądzi, że ufo? ::ke:: ::bojesie::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Melik

Post autor: Melik »

Wariant 3 byłby najbardziej sprawiedliwy- wypowiedzieliby się wszyscy zainteresowani :D Nie segregujmy ludzi na klasy, kto może głosować, a kto nie, mamy w końcu XXI wiek- dajmy wypowiedzieć się wszystkim ::ok::
Marek Koniarek

Post autor: Marek Koniarek »

No właśnie ludzie, a przy okiazji też fani MNS i ich głos jest równie ważny jak nasz.
(pewnie bym tak nie uważał gdybym nie był pewien zwycięstwa Taylor, ale trzeba walczyć o swoje) 8)
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Przecież Taylor wygrała. Nie potrzeba dogrywki, a jeśli chcecie ją robic, to o to kto ma drugie miejsce, Brooke czy Sally. Ale rozumiem dlaczego tak nie było. Oleg bał się, że Brooke może przegrać z Sally i zając trzecie miejsce.
Jeśli juz koniecznie chcecie robić tą dogrywke to powinna być na stronie między Brooke a Taylor. Takiej opcji oczywiście nie ma, bo to by oznaczało wygraną Taylor. Widać to jak tu jest, jak za PRL, nie ważne na kogo głosujesz i tak wygra ten kto ma wygrać, bo tak napisano zasady.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Według mnie powinien zostać remis. Sondy na stronie nie są wymierne, bo można głosować z wielu komputerów, lub nakłonić znajomych lub członków innych for, na których także piszemy, żeby oddali głos na "naszą" postać a słyszałam, że takie praktyki mają miejsce ::krzyw:: To tylko zabawa, więc postawmy dwie odwieczne rywalki na równi. Niech będzie strata Brooke, przeżyję ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Trudny wybór :zmiesz::
Oleg, nie możesz zrobić tak, że Brooke uznasz za najlepszą i koniec ::krzyw:: ::jezyk:: ::jezyk:: :mrgreen: .
Ale tak na poważnie to wg mnie remisu nie powinno być ::chytry:: Musimy wybrać najlepszą :!: :!:
Tak więc opcja nr 3-niech głosują wszyscy a głosowanie potrwa co najmniej 3 doby ::krzyw::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Haaa a ja mam pomysł :mrgreen: Niech Sally zostanie Najlepszą postacią MNS i koniec :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
paula ;]

Post autor: paula ;] »

2. Pozostawienie wyniku, który jest teraz (czyli 1 miejsce Brooke i Taylor razem)

Jestem za tą opcją.

To niesamowite, że obie bohaterki zdobyły po tyle samo głosów.

Widocznie obie są najlepsze :D
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Wybieram opcje nr 3.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Ja jestem za opcją nr 2.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Zaryzykuje i opcja numer2, lepiej będzie wyglądać jeśli wygra 1 osoba a może dzięki innym osobą dojdziemy do porozumienia.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Spróbuje to ogarnąć, żebyśmy wiedzieli na czym obecnie stoimy :?
1. 0
2. 8 = Harry Amgel, Bar, FanStefci, Adex, wiwi, paula, Logan, Alexander
3. 4 = Sally Fan, Melik, Damians , Ipo
ODPOWIEDZ