Jestem za remisem i wspólnym miejscem 1 dla obu pań.
Plebiscyty i konkursy
-
Marek Koniarek
Taylor wygrała na stronie gł. więc najsprawiedliwiej byłoby gdyby to ją ogłosić zwyciężczynią, wszak tak chciała większość fanów MNS .
[ Dodano: 2006-08-26, 20:09 ]
Albo powtórka na stronie gł tam nie padnie remis a wynik będzie bardziej sprawiedliwy wkońcu nie chodzi tu o ulubioną postać forumowiczów.
Albo powtórka na stronie gł tam nie padnie remis a wynik będzie bardziej sprawiedliwy wkońcu nie chodzi tu o ulubioną postać forumowiczów.
- Adex-fan Brooke
Niewiadomo kto głosował na stronie, poza tym głosowano tam też na Sally, jestem za remisem a tak przy okazji cieszy mnie wynik Taylor bo może skończy się gadanie jakie było kiedyś że to forum BrookeMarek Koniarek pisze:Taylor wygrała na stronie gł. więc najsprawiedliwiej byłoby gdyby to ją ogłosić zwyciężczynią, wszak tak chciała większość fanów MNS .![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Melik
-
Marek Koniarek
Przecież Taylor wygrała. Nie potrzeba dogrywki, a jeśli chcecie ją robic, to o to kto ma drugie miejsce, Brooke czy Sally. Ale rozumiem dlaczego tak nie było. Oleg bał się, że Brooke może przegrać z Sally i zając trzecie miejsce.
Jeśli juz koniecznie chcecie robić tą dogrywke to powinna być na stronie między Brooke a Taylor. Takiej opcji oczywiście nie ma, bo to by oznaczało wygraną Taylor. Widać to jak tu jest, jak za PRL, nie ważne na kogo głosujesz i tak wygra ten kto ma wygrać, bo tak napisano zasady.
Jeśli juz koniecznie chcecie robić tą dogrywke to powinna być na stronie między Brooke a Taylor. Takiej opcji oczywiście nie ma, bo to by oznaczało wygraną Taylor. Widać to jak tu jest, jak za PRL, nie ważne na kogo głosujesz i tak wygra ten kto ma wygrać, bo tak napisano zasady.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Według mnie powinien zostać remis. Sondy na stronie nie są wymierne, bo można głosować z wielu komputerów, lub nakłonić znajomych lub członków innych for, na których także piszemy, żeby oddali głos na "naszą" postać a słyszałam, że takie praktyki mają miejsce
To tylko zabawa, więc postawmy dwie odwieczne rywalki na równi. Niech będzie strata Brooke, przeżyję 
- Marek Forrester