Amber vs Brooke
-
Martin Rode
Bartek: To bardzo wątpliwe, że było to poronienie chybione, bo sami widzieliśmy, że przebieg porodu był typowy. Amber musiałaby mieć wcześniejsze krwawienia i przede wszystkim ustąpienie objawów ciąży związane z obumarciem zarodka. Dziecko po urodzeniu dotlenia się samo, jeżeli nie jest w stanie tego zrobić, to potrzebne jest wspomaganie westchnięć. W obecnych czasach nie powinno podejmować się ryzyka porodu w domu - skutki mogliśmy obejrzeć w przypadku Amber.
Ja na ten temat się już nie wypowiadam..nikt nie wie, czemu dziecko umarło, nie zrobili sekcji więc się nie dowiemy pewnie i nie wiemy też czy w szpitalu by przeżyło można sobie tylko snuć przypuszczenia...LoLex pisze:Bartek: To bardzo wątpliwe, że było to poronienie chybione, bo sami widzieliśmy, że przebieg porodu był typowy. Amber musiałaby mieć wcześniejsze krwawienia i przede wszystkim ustąpienie objawów ciąży związane z obumarciem zarodka. Dziecko po urodzeniu dotlenia się samo, jeżeli nie jest w stanie tego zrobić, to potrzebne jest wspomaganie westchnięć. W obecnych czasach nie powinno podejmować się ryzyka porodu w domu - skutki mogliśmy obejrzeć w przypadku Amber.
-
Stars
-
Kasia Pierzch..
Obojętnie z jakiego powodu umarło dziecko , Amber tak czy inaczej powinna pojechać do szpitala ,ponieważ oddała nerke , walczyła z Sheilą i miała wypadek samochodowy , każda inteligentna i normalna kobieta nie narażała swojego dziecka na śmierć.
Zgadzam się z tym, Amber powinna zdawać sobie sprawę z tego, że po zdarzeniach, które się jej przytrafiły może stracić dziecko.
Zgadzam się z tym, Amber powinna zdawać sobie sprawę z tego, że po zdarzeniach, które się jej przytrafiły może stracić dziecko.
Uwielbiam Amber
- kimberly1990
Tak to prawda Amber dzisiaj dostała w moich oczach dużego plusa za to , że poszła do Forresterów i powiedziała o wszystkim , być może od dzisiaj dla Amber zaczyna się nowa epoka , ale żeby to powiedziec na 100% trzeba poczekać na jej poczynania.
Tylko pamiętajmy że Amber o dziecku nie powiedziała o tak sobie , bo ją coś dusiło w środku , ona powiedziała dlatego że Bacy oznaimiła jej , że zabiera Ercka III i Ambrosia nie miała wyjścia i musiała powiedzieć . Ale tak czy inaczej Amber ma u mnie plusa za to, że poszła do Forresterów i o wszystkim powiedziała.
Tylko pamiętajmy że Amber o dziecku nie powiedziała o tak sobie , bo ją coś dusiło w środku , ona powiedziała dlatego że Bacy oznaimiła jej , że zabiera Ercka III i Ambrosia nie miała wyjścia i musiała powiedzieć . Ale tak czy inaczej Amber ma u mnie plusa za to, że poszła do Forresterów i o wszystkim powiedziała.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Szogunka Brooke przecież nie ma powodów obecnie przyznawać się do jakichś przywłaszczeń dzieci, więc nie wiem skąd takie domniemanie. Co do Amber to powtórze to co kiedyś pisałem -gdyby nie chciała to by wcale becky się nie nastraszyła a pojawienie się Becky w Wenecji to był tylko bodziec, wiedziała że źle robi i nie może tak dalej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja 100 razy wolę Amber niż Brooke - jestem już pewny swego zdania. Brooke ostatnio wiele straciła w moich oczach... 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Dzisiaj widzieliśmy Brooke ,która jak lwica broniła swojego syna przed hienami ( Amber) . Pokazała Amber co się dzieje z osobami , które doprowadzają do cierpienia i bólu jej dzieci . Brooke z odcinka na odcinek ukazuje nam jaką jest wspaniała matką , która za wszelką cene będzie walczyć o dobro swoich dzieci . Tak było nawet przy rozstaniu z Ridgem .
Oczywiście także Amber walczyła o dobro Ericka III , tego nie mogę zaprzeczyć , tylko jakimi sposobami ? Amber chcąc zepewnić sobie małżeństwo posuneła się do intryg , kłamstw i podstępstw . Dzisiaj to było widać jak Forresterowie ale i nie tylko , także Sally , C.J. , Kim , Clarke , Giovanni , Adam itd potraktowali ją . Dzisiaj jak jeden mąż cała MnS potępiła Amber- przynajmnie dzisiaj byli wszyscy zgodni.
Oczywiście także Amber walczyła o dobro Ericka III , tego nie mogę zaprzeczyć , tylko jakimi sposobami ? Amber chcąc zepewnić sobie małżeństwo posuneła się do intryg , kłamstw i podstępstw . Dzisiaj to było widać jak Forresterowie ale i nie tylko , także Sally , C.J. , Kim , Clarke , Giovanni , Adam itd potraktowali ją . Dzisiaj jak jeden mąż cała MnS potępiła Amber- przynajmnie dzisiaj byli wszyscy zgodni.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]