Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
livy

Post autor: livy »

mailo :shock: ale mnie zaskoczyłeś :lol:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

mailo, jesteś wspaniały! Szczególnie ta mądrość jak u Jamesa :roll:
Gdybym nie miała już swojego prywatnego Skorpiona to natychmiast przystąpiłabym do uwodzenia i zdobywania Ciebie ::ok::
Jak Amber Ricka, z takim samym "wdziękiem" :?
Pozdrawiam :serce:
8)

Jeśli chodzi o identyfikację to najbardziej normalna i życiowa jest Sally - zwykła kobieta z temperamentem i gorącym sercem, mówiąca wszystko prosto w oczy.
Brooke kocham, ale nie mogę darować jej tej wiecznej miłości do słodkiego Ridżunia. :nie:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

haha no Boldfanko masz racje z mądrością Jamesa to różnie bywa. Niby wykształcenie ma, ale zastanawiam sie czasem czy dyplomu nie kupił na bazarku :lol: (a może to wyjdzie później w serialu?? :shock: ) Podobało mi się jak Sheila przeczytała w gazecie że James wykłada na uniwersytecie, a Mike na to:"Biedni studenci...Zanudzą się na śmierć":)
krzysno

Post autor: krzysno »

Ja raczej z nikim bym się nie utożsamiał (Moda... i jej bohaterowie to zupełnie inny świat). Natomiast są pewne osoby i zachowania, które mi się podobają, a inne nie, a nawet irytują.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Jestem fanem Brooke, ale nie chciabym miec jej charakteru. Nigdy się nie wiedzialem jako jeden z czlonków rodziny Forresterów.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Ale utarczki ze Stephanie pewnie byłyby ciekawe, co nie Kingsajzie??
:D ::ok::
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Kingsajz

A to by było bardzo interesujące! Ok, chciałbym byc Brooke!! Tak bym utarł nosa Stefci, żeby się nigdy nie pozbierała! NA mojej liście zemsty byliby Taylor i Ridge!!OJ biada, biada im!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Bartex

Oj, ale gdybym ja był Stephanie to niewiadomo, czy tak łatwo byś jej(mi) utarł nosa....
Pożyjemy - zobaczymy. 8) :D
Pozdrawiam ciepło
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A więc któraś z postaci mogłaby być waszym wzorem lub jest? Jak nie całkiem to może w połowie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Bartex

Czasami mówię do siebie "Zrób tak jak by zrobiła Stephanie, a będzie dobrze". Ogólnie chciałbym mieć jej siłę.
Ale baaardzo utożsamiam się z Bree Van de Kamp. :serce: :serce: :serce:
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Bartex pisze:Ale baaardzo utożsamiam się z Bree Van de Kamp. :serce: :serce: :serce:
JA TEŻ!!!! Jezuniu, czasami mam takie nawyki jak ona z Desperatek. Może to się wydaje straszne, że jestem jakiś ograniczony, ale zapewniem, ze NIE!! Ja to robie tylko dla żartu!Wkońcu Bree to moja ulubienica.

Ja gdybym miał wybierać z BB to silła Stefci, uroda Brooke i Taylor :mrgreen: a także wyrozumiałośći dobre serce wszystkich trzech pań(najbardziej Taylor), kasy jak Eric, dziewczyne jak Brooke z 87 i Taylor z 90, i jeszcze Bridget #9.
Awatar użytkownika
Bartex

No właśnie Kingsajz!!
Ja jestem osobą niezwykle uporządkowaną(co dziwi wszystkich bo pozostali członkowie rodzinki są absolutnym przeciwieństwem :lol: - nie znoszę źle położonych kapci przy łóżku czy krzywo ustawionego kwiata w wazonie. Po prostu nie znoszę. Od razu mnie rzuca!
Uwielbiam czyścić, sprzatać i wszystko co możliwe. Wiosną sadzę pelargonie na balkonie, jesienią je wysadzam. Jest wiele rzeczy które mamy z Bree podobne.
::ok:: :D

Ale chętnie bym posiadł siłę Stephanie.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Więc z moich obserwacji wynika że prawie nikt nie identyfikuje się z męskimi postaciami (?) :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

No wiesz, zawsze lubiłem...Andrew i tę jego oriętacje. :lol:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Przestań Kingsajz! A już liczyłam po wczorajszej nocy, że uda mi się Cię uwieść :P
A tu taka zmyłka :cry:
A pedantką okropną to ja też jestem.
Już mnie to nawet czasami męczy (mimo, że to odruchowe). A rodzina wykończona, szczególnie jak robię awantury o ich bałaganiarstwo.
A więc Brooke kocham, a z Bree się utożsamiam w pedantyżmie i perfekcjoniźmie.
Hej :roll:

[ Dodano: 2006-01-06, 18:57 ]
Adex, przecież już setki razy pisałam (na starym forum), że wszyscy faceci w B&B są do niczego.
Kiedyś Connor był dość inteligentnie myślący i nieźle wyglądał..
Granta lubiłam gdy przyszedł do serialu - był przystojny i dowcipny. Potem strasznie utył, zbrzydł i zrobił się nudny.
Smutno jednak, że już odszedł, bo w sumie go lubiłam :cry:
ODPOWIEDZ