Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?
mailo, jesteś wspaniały! Szczególnie ta mądrość jak u Jamesa
Gdybym nie miała już swojego prywatnego Skorpiona to natychmiast przystąpiłabym do uwodzenia i zdobywania Ciebie
Jak Amber Ricka, z takim samym "wdziękiem"
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o identyfikację to najbardziej normalna i życiowa jest Sally - zwykła kobieta z temperamentem i gorącym sercem, mówiąca wszystko prosto w oczy.
Brooke kocham, ale nie mogę darować jej tej wiecznej miłości do słodkiego Ridżunia.
Gdybym nie miała już swojego prywatnego Skorpiona to natychmiast przystąpiłabym do uwodzenia i zdobywania Ciebie
Jak Amber Ricka, z takim samym "wdziękiem"
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o identyfikację to najbardziej normalna i życiowa jest Sally - zwykła kobieta z temperamentem i gorącym sercem, mówiąca wszystko prosto w oczy.
Brooke kocham, ale nie mogę darować jej tej wiecznej miłości do słodkiego Ridżunia.
haha no Boldfanko masz racje z mądrością Jamesa to różnie bywa. Niby wykształcenie ma, ale zastanawiam sie czasem czy dyplomu nie kupił na bazarku
(a może to wyjdzie później w serialu??
) Podobało mi się jak Sheila przeczytała w gazecie że James wykłada na uniwersytecie, a Mike na to:"Biedni studenci...Zanudzą się na śmierć":)
Jestem fanem Brooke, ale nie chciabym miec jej charakteru. Nigdy się nie wiedzialem jako jeden z czlonków rodziny Forresterów.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
A to by było bardzo interesujące! Ok, chciałbym byc Brooke!! Tak bym utarł nosa Stefci, żeby się nigdy nie pozbierała! NA mojej liście zemsty byliby Taylor i Ridge!!OJ biada, biada im!!
- Adex-fan Brooke
A więc któraś z postaci mogłaby być waszym wzorem lub jest? Jak nie całkiem to może w połowie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
JA TEŻ!!!! Jezuniu, czasami mam takie nawyki jak ona z Desperatek. Może to się wydaje straszne, że jestem jakiś ograniczony, ale zapewniem, ze NIE!! Ja to robie tylko dla żartu!Wkońcu Bree to moja ulubienica.Bartex pisze:Ale baaardzo utożsamiam się z Bree Van de Kamp.![]()
![]()
Ja gdybym miał wybierać z BB to silła Stefci, uroda Brooke i Taylor
No właśnie Kingsajz!!
Ja jestem osobą niezwykle uporządkowaną(co dziwi wszystkich bo pozostali członkowie rodzinki są absolutnym przeciwieństwem
- nie znoszę źle położonych kapci przy łóżku czy krzywo ustawionego kwiata w wazonie. Po prostu nie znoszę. Od razu mnie rzuca!
Uwielbiam czyścić, sprzatać i wszystko co możliwe. Wiosną sadzę pelargonie na balkonie, jesienią je wysadzam. Jest wiele rzeczy które mamy z Bree podobne.
Ale chętnie bym posiadł siłę Stephanie.
Ja jestem osobą niezwykle uporządkowaną(co dziwi wszystkich bo pozostali członkowie rodzinki są absolutnym przeciwieństwem
Uwielbiam czyścić, sprzatać i wszystko co możliwe. Wiosną sadzę pelargonie na balkonie, jesienią je wysadzam. Jest wiele rzeczy które mamy z Bree podobne.
Ale chętnie bym posiadł siłę Stephanie.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Adex-fan Brooke
Więc z moich obserwacji wynika że prawie nikt nie identyfikuje się z męskimi postaciami (?) 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No wiesz, zawsze lubiłem...Andrew i tę jego oriętacje. 
Przestań Kingsajz! A już liczyłam po wczorajszej nocy, że uda mi się Cię uwieść
A tu taka zmyłka
A pedantką okropną to ja też jestem.
Już mnie to nawet czasami męczy (mimo, że to odruchowe). A rodzina wykończona, szczególnie jak robię awantury o ich bałaganiarstwo.
A więc Brooke kocham, a z Bree się utożsamiam w pedantyżmie i perfekcjoniźmie.
Hej
[ Dodano: 2006-01-06, 18:57 ]
Adex, przecież już setki razy pisałam (na starym forum), że wszyscy faceci w B&B są do niczego.
Kiedyś Connor był dość inteligentnie myślący i nieźle wyglądał..
Granta lubiłam gdy przyszedł do serialu - był przystojny i dowcipny. Potem strasznie utył, zbrzydł i zrobił się nudny.
Smutno jednak, że już odszedł, bo w sumie go lubiłam
A tu taka zmyłka
A pedantką okropną to ja też jestem.
Już mnie to nawet czasami męczy (mimo, że to odruchowe). A rodzina wykończona, szczególnie jak robię awantury o ich bałaganiarstwo.
A więc Brooke kocham, a z Bree się utożsamiam w pedantyżmie i perfekcjoniźmie.
Hej
[ Dodano: 2006-01-06, 18:57 ]
Adex, przecież już setki razy pisałam (na starym forum), że wszyscy faceci w B&B są do niczego.
Kiedyś Connor był dość inteligentnie myślący i nieźle wyglądał..
Granta lubiłam gdy przyszedł do serialu - był przystojny i dowcipny. Potem strasznie utył, zbrzydł i zrobił się nudny.
Smutno jednak, że już odszedł, bo w sumie go lubiłam