Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ostatnio w kinie bylam na "Piratach z Karaibow: Skrzyni Umarlaka" :mrgreen: Film jest po prostu super :zeby: Tak samo dobry jak pierwsza czesc - "Klątwa Czarnej Perły" ::krzyw:: No i oczywiscie moja ulubiona obsada:
Johnny Depp :: bow :: :serce:
Orlando Bloom :serce:
Keira Knightley :mrgreen:
Polecam szczegolnie tym, ktorzy lubia filmy przygodowe :mrgreen: ::krzyw::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Piratów też zachwalałam a ostatnio byłam w kinie na Stay Alive. Niby to był horror ale niezbyt straszny, za to film ogólnie dość fajny, zwłaszcza jeśli ktoś lubi gry komputerowe :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

kimberly1990 pisze:Ostatnio w kinie bylam na "Piratach z Karaibow: Skrzyni Umarlaka" :mrgreen: Film jest po prostu super :zeby: Tak samo dobry jak pierwsza czesc - "Klątwa Czarnej Perły" ::krzyw:: No i oczywiscie moja ulubiona obsada:
Johnny Depp :: bow :: :serce:
Orlando Bloom :serce:
Keira Knightley :mrgreen:
Polecam szczegolnie tym, ktorzy lubia filmy przygodowe :mrgreen: ::krzyw::
A to było z napisami? ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ktoś oglądał "Tylko mnie kochaj"?
Świetny film, lekka komedia z wątkiem miłosnym a pokręcona jak gumka do włosów ale przyjemnie się ogląda.

A może ktoś wybiera się na nowy polski film "S@motność w sieci"?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Alexander pisze:Ktoś oglądał "Tylko mnie kochaj"?
Świetny film, lekka komedia z wątkiem miłosnym a pokręcona jak gumka do włosów ale przyjemnie się ogląda.
Ja widziałam :) Najfajniejsza była ta mała dziewczynka i jej teksty ::loll:: Chyba niedawno wyszedł ten film na dvd ;)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Uwielbiam "Tylko nmie kochaj" :D genialna komedia romantyczna :d świetna obsada (Agnieszka Grochowska :serce: Julia Wróblewska :serce: ). Ta dziewczynka czyli Julia, ma wystąpić w nowej serii Magdy M. Genialne teksty i muzyka :D w szczegolności piosenka Jamala - Rewolucje :) Polecam :)
Goku

Post autor: Goku »

Mi też sie podoba ale nie jest trochę za późno aby rozmawiać o tym filmie??Przecież to już ponad pół roku od premiery...Choć i tak w kategorii Polska Komedia Romantyczna nic nie pobije "Zakochanych" i "Nigdy w Życiu"
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dlaczego za stary film na to aby o nim rozmawiać! ::ke::
Tu nie ma określonego czasu w jakim można rozmawiać o jakich serialach... A ja TMK mam na DVD bo zakochałem się w tym filmie i w aktorach :serce:
Teraz czekam na film z Cielecką i Chyrą "S@motność w sieci" bo książka wspaniała!
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

A jak juz jesteśmy w temacie Polskich Komedii Romantycznych to ci z TVN-u chyba powariowali...W Sobotę wielkanocną puścili Nigdy w Życiu...Później-reklamując że po raz pierwszy w telewizji (nie chciało im się robić nowej reklamy) puścili ten film dzień później i o ile dobrze pamiętam w Poniedziałek Wielkanocny zrobili sobie przerwę by już dzien później we wtorek po wielkanocy puścić ten film jeszcze raz...I teraz znowu w Sobotę...A ja oglądałem za każdym razem i tym razem też obejrzę :D :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ktoś wie którego będzie na Tvn Bridget Jones? Widziałem to tylko raz w kinie i chciałbym właśnie znowu bo pierwsza częśc jest najfajniejsza a muzyka z filmu jest rewelacyjna!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Widział ktoś z Was najnowszy film Almodovara "Volver"? Planuję wybrać się na maraton filmowy, bo w końcu trafiłam że nie widziałam żadnego z wyświetlanych filmów ;) Ma być "Porozmawiaj z nią", "Złe wychowanie" i właśnie "Volver". O tych dwóch pierwszych sporo słyszałam, ale o ostatnim nic. Mam nadzieję, że wytrwam do końca ;)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Oglądaliście "Opowieści z Narnii"?
Ja na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego filmu, ale wreszcie obejrzałem i jestem pod wrażeniem. :)
Oczarowała mnie gra Tildy Swinton. :serce: :serce:
Szkoda tylko, że te dzieci wróciły na koniec do świata ludzi.
Dzisiaj oglądam "Bez granic" z Angeliną Jolie i "Ciszę" z Bartkiem Opanią. ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Post autor: Abec »

Wielu twierdzi, że dalsze tomy tego cyklu powieściowego - które nie powstałyby w razie innej decyzji Autora - były lepsze od pierwszego.

Adex - 7 X (sobota) o 21.45.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ok dzięki mam nadzieję że będę miał czas oglądać albo nagram sobie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Cesky sen już wkrótce na HBO, mam nadzieje ,że będzie tak śmieszny jak recenzje które pokazywały film w samym dobrym świetle!
Nobody does it better
ODPOWIEDZ