Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Oleg pisze: Ja tam nie jestem jakimś szczególnym zwolennikiem powtórki (bo i tak bym 2 raz nie oglądał ::jezyk:: ), ale z ogromną chęcią spojrzałbym na "Eco Modę".
Ja już 2 razy oglądałem całą serię i chętnie obejrzałbym jeszcze jeden raz, a potem "Eco Modę" dla kontynuacji.
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Dzięki za czołówkĘ :)

I co z tego że *.ram? :) Nic nadzwyczajnego :P

Ja teraz ogladam Sos Mi Vida.. nawet moze byc
compek

Post autor: compek »

Mogę wam polecić telenowelę "Miłość i Przemoc". Leci na ZoneRomantica w godzinach 8.00; 13.00; 16.00; 21.00; 0.00.
Były już 3 odcinki co nie zmienia faktu, że cały czas można się wkręcić.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

I jak ogląda ktoś "Jesteś Moim Życiem"?
Serial trzyma klimat "Zbuntowanego anioła", identyczne żarty i śmieszne sytuacje a zarazem zupełnie nie realne i komiczne. Jednak serial nie wciąga mnie tak jak ZA. Zdecydowanie nie jestem zły kiedy nie obejrzę któregoś odcinka... Ale podoba mi się ,że jest JMZ w polskiej TV to chyba jedyna nowa telenowel (obok "Ceny marzeń") w telewizji ogólnodostępnej.

[ Dodano: 2006-09-16, 22:17 ]
Serial trzyma klimat "Zbuntowanego anioła", identyczne żarty i śmieszne sytuacje a zarazem zupełnie nie realne i komiczne. Jednak serial nie wciąga mnie tak jak ZA. Zdecydowanie nie jestem zły kiedy nie obejrzę któregoś odcinka... Ale podoba mi się ,że jest JMZ w polskiej TV to chyba jedyna nowa telenowel (obok "Ceny marzeń") w telewizji ogólnodostępnej.
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Alexander pisze:I jak ogląda ktoś "Jesteś Moim Życiem"?

[ Dodano: 2006-09-16, 22:17 ]
Próbowałem to oglądać ale po prostu nie mogę sluchać tego lektora...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Wiesz, mam dokładnie ten sam problem...
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Wzięli pewnie pierwszego jaki się zgłosił...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Jest okropny i nie wróżę mu kariery lektorskiej... Wolałbym napisy już a i tak najlepszy jest Popłonikowski albo Borowiec!
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Od wczoraj Tele 5 zaczęło emitować serial "Moja piękna grubaska". Jest bardzo zabawny, choć dość stary (2002 rok). Polecam fanom "Brzyduli". :wink:

Obrazek
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nie lubię Tele5 mają słaby obraz, słaby lektor i słabe są te telenowele ale zobacze co to.
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja trochę widziałem ten serial na STV1 (słowacka tv publiczna) i rzeczywiście wyglądał na zabawny. Mimo, że nie rozumiałem wiele od początku sę troszeczkę połapałem. Oczywiście mało ciekawy był słowacki dubbing, taki stuczny.
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Ja o oglądam Rubi na TVN i Jestes moim zyciem jesli mam czas :)
Ryan Lavery

Ja też oglądam "Rubi" jak tylko mam czas. :) Świetny serial! Pierwszy raz widzę w telenoweli, że główna bohaterka jest antagonistką... Ale to właśnie czyni "Rubi" tak ciekawą historię. Nie lubię tylko Alejandra - aktor, który go gra jest kompletnie przereklamowany.
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Martin - fan Bree pisze:Ja też oglądam "Rubi" jak tylko mam czas. :) Świetny serial! Pierwszy raz widzę w telenoweli, że główna bohaterka jest antagonistką... Ale to właśnie czyni "Rubi" tak ciekawą historię. Nie lubię tylko Alejandra - aktor, który go gra jest kompletnie przereklamowany.
Ja juz wole Alechandra niz tego plastikowego Hectora... do tego teraz taki zadrosny pantofel z niego....
Ryan Lavery

A Hector to swoją drogą jest nieznośny... Lubię Sonię i Maribel. Śliczna dziewczyna z Maribel. :serce:
ODPOWIEDZ