Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ja tez ogladalam final finalow i uwazam, ze byla to super przygotowana impreza :mrgreen:

Wlasciwie to od samego poczatku bylam pewna, ze wygra Kasia Cichopek :: bow :: Jest naprawde najlepsza, ale co tu sie dziwic, skoro taniec to teraz tak jakby jej drugi zawód :wink: Z Marcinkiem :serce: Moze codziennie sobie potanczyc :zeby:

Rafał Mroczek :serce: tez mi sie podobal, bo swietnie tanczy, ale widac bylo, ze on i Aneta juz nie sa razem. Wytworzyla sie pomiedzy nimi bariera, ktora byla strasznie widoczna :( i to troche psulo caly efekt ::kwasny:: Rafał to jeszcze przynajmniej sie usmiechal i nawet jesli tylko udawal, to przynajmniej sprawial pozory,z e sie dobrze bawi ::jezyk:: ale Aneta - zachowywala sie jak obrażona dama ::plask wczolo: ::kwasny::

Podobala mi sie rowniez Małgosia Foremniak :zeby: reszta w sumie byla mi obojetna, choc uwazam, ze Witold Paszt zaprezentowal sie swietnie (jak na swoj wiek i tak dluga przerwe w tancu), Ola Kwaśniewska tez niczego sobie, a Olivier wlasciwie podobal mi sie najmniej ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Widać było napięcie między Anetą a Mroczkiem! On grał ,że wszystko jest OK a jej jakby nie zależało na niczym i racja została oszukana jak zresztą wszyscy zostali omotani przez Mroczka jaki to on zakochany... Ale najbardziej skrzywdził Anetę! Ciesze się ,że wygrała Kasia jest najlepsza! Natomiast podobały mi się tańce Oli i Oliviera, najmniej Gosi i Witka, sam nie wiem dlaczego... ::kwasny::
Ogólnie Finał Finałów mnie zaskoczył odbył się na światowym poziomie, wow
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Mi z kolei najbardziej podabała się Ola Kwaśniewska, Foremniakowa i Janiak. :serce: Nie mogłem patrzeć znowu na Piotrowską z Mroczekiem i Cichopkową z Hakielem. To tango do pseudowersji "Roxanne" po prostu zepsuło całe show. ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::

[ Dodano: 2006-09-05, 15:21 ]
Alexander pisze:Widać było napięcie między Anetą a Mroczkiem! On grał ,że wszystko jest OK a jej jakby nie zależało na niczym i racja została oszukana jak zresztą wszyscy zostali omotani przez Mroczka jaki to on zakochany... Ale najbardziej skrzywdził Anetę! Ciesze się ,że wygrała Kasia jest najlepsza!
Aneta i Rafał na początku programu zaplanowali ten związek żeby wygrać i założe się, że był to pomysł Piotrowskiej.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A ja się założe ,że to pomysł Mroczka! Aneta podczas FF była zła, nie miała ochoty na taniec z Mroczkiem, dlaczego? Bo to on wymyślił plan udawania miłości po to by sięgnać po kryształową kulę!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Alexander pisze:A ja się założe ,że to pomysł Mroczka! Aneta podczas FF była zła, nie miała ochoty na taniec z Mroczkiem, dlaczego? Bo to on wymyślił plan udawania miłości po to by sięgnać po kryształową kulę!
No też możliwe. W każdym razie gra była nieczysta.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Dobrze,że wygrali Kasia i Marcin :serce: Byli bezkonkurencyjni :D
Rafał z Anetą też fajnie,ale ona zachowywała się okropnie w stosunku do niego ::plask wczolo: Mogła chociaż udawać trochę milszą...
Pani Foremniak i Kwaśniewska jak zwykle mi się nie podobały,nigdy nie widziałam tańca w ich wykonaniu,który by mnie zachwycił.Za to pan Galiński ma chyba słabość do partnerek Maseraka,zawsze im słodził i przy dawaniu punktów tylko do nich coś dopowiadał np. "dziesięć dla pani Małgosi" ::plask wczolo: Dziwne...
Wszyscy dobrze wiemy (albo i nie :wink: ),że pani Pavlović wie o tańcu prawie wszystko,tańczy świetnie bo miałam okazję zobaczyć i to kilka razy,ale to nie powód by przy każdej możliwej okazji się tą wiedzą popisywać,bo w niektórych momentach robiło się to już niesmaczne...
Wodecki mnie zadziwia :roll: Skąd on tyle wie o tym całym profesjonaliźmie potrzebnym w tańcu,kiepsko mu takie gadanie wychodzi ::plask wczolo:
Pani Tyśkiewicz ma naprawdę imponującą gamę "świetnych tekstów" tak jak i Hubert Urbański ::loll::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

No i po pierwszym odcinku 4 edycji TzG. Jestem zachwycony Przemkiem Cypryańskim, Joanną Liszowską i Marcinem Mroczkiem! Super! Szkoda, że Kinga Rusin tak słabo zatańczyła, bo darzę ją wielką sympatią. No i oczywiście zauważyłem lizusostwo jury wobec corki prezydenta - tak samo było z Olą Kwaśniewską ::kwasny::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Przemek Cypriański wzbudził we mnie zachwyt, wydaje mi się ,że jest pretendentem do zwycięstwa, Peter Lucas też był niezły. Ale Mroczek nie był już tak rewelacyjny jak brat. Natomiast spodziewałem się słabego tańca Aśki Liszowskiej a jednak było pięknie! Szkoda mi również Kingi bo uwielbiam ją! Dziwne ,że Magda Mołek nie wzieła w tym udziału bo ona lubi brać to co najpopularniejsze w TVN... Może w V edcyji.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Na Liszowską stawiałem jeszcze przed rozpoczęciem programu i ani trochę mnie nie zawiodła! Świetny, ognisty taniec i kobiecość w każdym calu. :serce:
Wałęsówna dostała za wysokie noty moim zdaniem. ::chytry::

Najgorzej Milowicz i Paschalska.

Hubert ma u mnie plus dzisiaj za 2 dobre teksty:
1) Po Kindze Rusin i tym Włochu mówi: będą głosowali wszyscy Polacy i rodzina Soprano buahahha
2) do Mroczka z odrobiną sarkazmu: masz się zakochać w tańcu, a nie w partnerce. ::rad::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Moim faworytem jest Przemek Sadowski. Nie wiem, może przemawia przeze mnie patriotyzm SŻ. :P
Wgrałem jego taniec:

http://www.youtube.com/watch?v=F60PNbMXxkk&eurl=
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

B@r ten Sadowski nie był taki zły ale bez rewelacji zupełnie jak Kaja. Mam nadzieje ,że Kinga jeszcze pokaże klasę! B@r może masz taniec Kingi albo Przemka Cyprańskiego?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

B@r, a masz Liszkę? :mrgreen:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Hehe, B@r może masz cały odcinek ::jezyk::
Nie no w necie niedługo pojawią się wszystkie tańce.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

FanStefci pisze:B@r, a masz Liszkę? :mrgreen:
Niestety nie. Nagrałem tylko Przemka Sadowskiego bo zbieram wszystkie możliwe programy z "moimi" aktorami z SŻ. :D
Mam jeszcze jak ktoś chce ich trening i ocenę jurorów.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Cóż ,po pierwszym odcinku TzG4 jestem jak najbardziej pozytywnie zaskoczony
Mimo iż nie oglądam MjM uważam ,że najlepiej zatanczyli Cypryański z Piotrowską oraz Liszowska z Kochankiem,a najgorzej trudny wybór.... ale chyba Wójcik z Rowińskim ,wogóle Magda miała zawolne ruchy (wiadomo swój wiek
A ja i tak kibicuje Przemkowi Sadowskiemu 8)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ