Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pozostaje wierzyć że w przyszłości ktoś ci się spodoba Boldfanko :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Widzisz, przejrzałem twoją niecną intryge!! Ja nie należe do tych łatwych młodzieńców. O nie! O mnie trzeba walczyć, jak o...hmmm...nie no do Manekina nie bede sie porównywał - nie wygrał bym...to niech bedzie Brooky.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Kingsajz i Brtex- ale chyba nie terroryzujecie swoich rodzin tak jak Bree ciągłymi porządkami i obiadkami?? Ja bym czegoś takiego nie przeżył bo jestem straaasznym bałaganiarzem!! Nie wiem która serialowa postać też jest taka, moze mi coś podpowiecie? Gdybym mieszkał z Bree pewnie na 2 dzień sąsiedzi znaleźliby 2 trupy. Nie lubię jak ktoś mi coś narzuca a już szczególnie - sprzątania!! :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Niestety mailo - czuję, że moja rodzinka już zamierza się wyprowadzać. :D
W ubiegła niedzielę przyjechała jakaś kolezanka mamy z mężem - oczywiście wszystko wsyprzatałem, zrobiłem tradycyjnie serniczek(mamcia trochę pomagała) :twisted: . No i przyjechali, witamy, witamy i zaraz usiedli do stołu. Ponieważ nienawidzę siedzieć i wysłuchiwać problemów owej koleżanki, a które z radością wysłuchuje moja mama poszedłem do kuchni pod pretekstem zrobienia herbaty. Idąc do kuchni zauważyłem, ze podłoga jest starsznie poplamiona no i tona błota rzecz jasna. Na początku powiedziałem sobie "Nie patrz na to". Siedząc w kuchni(oczywiście herbaty nie robiłem :twisted: ) caly czas dręczyły mnie mysli, że te błoto się roznosi wszędzie i to okropnie wygląda.
Nie wytrzymałem(niestety!!!), wziąłem szmatę, wodę z miską i wszystko sprzątnąłem. Najlepsze w tym jest to, że buty wszystkich powynosiłem do salonu(nastepnym razem zapamiętają, żeby wycierać!!!) . Oczywiscie ta facetka i jej mąż patrzyli na mnie jak na kogoś z problemami i to dużymi. :shock: :shock:
A ja miałem poczucie że jest czysto i piach nie wędruje po całym mieszkaniu.
:roll:
Czy takie coś można wyleczyć tzn żeby się opanowac z robieniem takiego czegoś.???
:roll:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jesteś bardziej odjechany niż Bree :lol: z tymi butami to od razu mi się skojarzyłeś z Hiacyntą z "Co ludzie powiedzą" ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehehehe, Bartex czy można Cię wynająć? U mnie w domu sprzątanie jest zawsze w poniedziałki i piątki a baaaardzo tego nie lubię ;) Przy Tobie nawet Bree się chowa :) Pozdrawiam cieplutko :)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Bratex widzie cię u mnie pojutrze o 10.00 rano! Masz 3 godziny na sprzatanie. 5 zlotych za dzien!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Bartex

No wiecie co!!!!!!!!!!!!!!
Wykorzystywać mnie i moje zdolności a'la Bree Van de Kamp do sprzatania w Waszych domach!
Kingsajz - przykro mi ale za 5 zł za cały dzień, a jak się domyślam Twój dom, a może raczej Twój pokój nie należą do najczyściejszych :D :lol: to raczej nie skorzystam. :twisted:
Wiwi - czy ja wiem, czy Bree się przy mnie chowa. Na razie się na niej wzoruję i chyba przez to też w pewnym sensie rodzina mi zakaże oglądać tego jaaaakże "demoralizującego" :lol: :lol: :lol: dzisiejszą młodzież serialu.
Pozdrawiam ciepło - i nie bójcie się sprzątania!!
::ok::
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Chodziło o dom. Ja musze sprzątac narpawde duzo...wrrr. Mniejsza z tym.
Gdybys przefarbował włosy na rudo, oj to juz by była obsesja a nie zwykłe podobieństwa z fikcyjnym bohaterem.
Awatar użytkownika
Bartex

Oj nie King - wystarczy, że przypominam ją zachowaniem. Wygląd niech będzie mój.... :roll: :D
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Sorry, ale ja tez mam podobne triki od Bree!! Ah ta TV tak "demoralizuje" młodzież(jeszcze sie do nich zaliczam!!). Podsumowując:

-mimikie twarzy, marszczenie oczek mam od Brooke
-dokladniesze sprztanie od Bree

Ah to nie tak duzo. Myslalem, ze kompletnie zwariowalem!
Awatar użytkownika
Bartex

No właśnie triki!!!! - czasami, jak mnie wyjątkowo "najdzie" albo jak miałem dobry dzień to chodzę tak jak Bree(czyt. prościutko) i uśmiecham się do wszystkich tym jej pełnym zadowolenia uśmiechem....
:lol:
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Kingsajz

tez mam tak samo. tak dla polewki. i od razu humor sie poprawia :)
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Bartex, ściskam Cię - jesteś kochany :serce:
Ja też nienawidzę bałaganu. Nie umiem odpocząć gdy naokoło jest wszystko porozrzucane. A szczególnie nienawidzę ubrań na krzesłach i gazet porozrzucanych po całym domu ::kwasny::
Ale uważaj żeby ta Twoja cecha nie przeszła w tak zw. medycznie "natręctwo"
Nasza piękna Bree ma natręctwa :wink: Pamiętacie tę spadającą bułkę w motelu gdy się kochała z Rexem? Uśmiałam się do łez.
Bree ma zawsze perfekcyjne ubranka - dobrze leżące, nic się nie marszczy, nie pogniecione - jak na manekinie.
Chciałabym być taka zawsze zadbana - włosy, ręce, makijaż, ubranko :roll:
Pozdrawiam 8)
Awatar użytkownika
Bartex

Kingsajz pisze:tez mam tak samo. tak dla polewki. i od razu humor sie poprawia :)
No właśnie King - po prostu dla polewki. Humor od razu podskakuje. 8)

Boldfanka - Ty również jesteś kochana. :serce: ::ok::
Do Twojej listy dodałbym jeszcze okruchy chleba, bułek i czego tam jeszcze na podłodze i na stole. Obrzydlistwo!!! :shock: :!:
Jak czasami chodzę bez kapci w domu(zazwyczaj jak jestem sam :D ) i wchodzę do kuchni, która jak zawsze jest zdemolowana i czuję pod swoimi stopami okruchy i te wszystkie paproszki, to słabo mi się robi.... :evil:
pozdrawiam ciepło
Mary Alice Young.
ODPOWIEDZ