Savannah

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A ja właśne Peyton najbardziej lubiłam :) Przynajmniej nie była taką słodką idiotką jak Reese...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

:roll: Teraz tak myśle czy napewno chodzi mi o tę aktorkę, bo nie pamiętam dobrze jej imienia :roll:
Awatar użytkownika
wiwi

Peyton gra Jamie Luner:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
paulincia

Dziękuję za zdjęcie wiwi :lol: No więc chodziło mi o tę aktorkę ::ok:: No, ale znając mnie to pewnie ją polubię ::rad:: A jak narazie to najbardzie lubię tę w kręconych włosach :oops: znowu nie znam imienia :oops: No ale pewnie kto ogląda wie o kogo mi chodzi ::ok::
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Lane - gra ją Robyn Lively
Awatar użytkownika
wiwi

gregi pisze:Lane - gra ją Robyn Lively
Ostatnio oglądam "Twin Peaks" i tam też grała ta aktorka :) Kojarzycie ją? Grała pannę młodą, której wiekowy mąż umarł podczas nocy poślubnej :)
Awatar użytkownika
paulincia

gregi pisze:Lane - gra ją Robyn Lively
Dziękuję gregi :oops: mam nadzieję, że już zapamiętam wszystkie imiona ::ok::
Goku

Post autor: Goku »

A ja oczywiście jak zwykle(oczywiście jeśli chodzi o postacie w serialach) ze wszystkimi się nie zgodze bo najbardziej lubię Reese a najmniej Peyton...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak można lubić Reese? Jest beznadziejna, mało inteligentna i dość brzydka. ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Adex-fan Brooke pisze:Jak można lubić Reese? Jest beznadziejna, mało inteligentna i dość brzydka. ::kwasny::
Urodą to żadna z nich nie grzeszy...Ale Reese chociaż nie jest taką oszustką i wariatką jak Peyton
Awatar użytkownika
paulincia

Ja najbardziej lubię Lane, lubię też Reese, bo wg mnie jest fajna, natomist nie lubię Peyton :nie:
Awatar użytkownika
wiwi

Ja teraz nie oglądam i nie pamiętam już dokładnie przebiegu serialu, ale właśnie Peyton i Lane były moimi ulubionymi bohaterkami. Poamiętam też, że podobał mi się Travis/Nick i narzeczony Lane :)
Awatar użytkownika
paulincia

Wiwi, mi też się Travis podoba ::rad:: Tylko tak się zastanawiam.... :roll: Jak to możliwe, że nie było go w bagażniku w samochodzie Peyton :?: Chyba, że żyje :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Za 10 minut kolejny odcinek Savannah :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Między "Modami" reklamowali "Savannah" i się uśmiałem bo powiedzili że to serial kryminalny ::loll:: , czyli reklamy robi im ktoś kto nie zna się na rzeczy, pewnie dlatego tez mieliśmy reklame że "Moda.." tylko do czwartku :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ