Brooke vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Hu, hu, tu też buszują kłótmeni. Nic to. Mi się podobały czasy, kiedy dziewczyny nawiązały nić przyjaźni. Może jeszcze wrócą te czasy? Najgorsze jest to, że dzieli je facet. One wbrew pozorom są do siebie podobne. Najważniejsze są dla nich dzieci, podobały się swego czasu Ericowi, Thornowi i Ridgowi. To, że teraz są w opozycji, jest moim zdaniem lękiem Taylor o Stephanie. przeciież Taylor na początku (chyba mnie pamięć nie myli?) zachęcała Brooke do walki o Thorna. Szkoda, że Taylor, mimo że jest panią psychiatrą, jest podatna na szantaż emocjonalny ::ysz::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

wiwi pisze:Adex dostał ostrzeżenie za tamte posty, tak jak i Ty Thorne, a Paulincia pisała o najnowszym poście i radzę wziąć z niej przykład i pisać na temat ::krzyw::
Dziękuję,że nie wlepione mi zostały te 2 dodatkowe ostrzeżenia,o które apelował dla mnie Adex :mrgreen: Chciał zbanowania mnie ::loll:: za co? Mam odmienne zdanie niż on. ::loll::

By ten post był chociaż w reszcie na temat:
Ciekawe jaki był najdłuższy związek Brooke dotychczas.
Forrester

Post autor: Forrester »

Najdłuższy związek Brooke (nie zakończony ślubem) to chyba związek z Davem na samym początku serialu Thornie :wink:

Dzisiaj nie było odcinka, więc kolejne dopiero w poniedziałek.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wg mnie dwa poprzednie posty odbiegają tu od tematu lub mają na celu zaczepkę, ja więc wypowiem się bardziej na temat Brooke vs. Taylor pod względem zawodowym, jak wiemy Taylor to wybitny "psychiatra" a przecież większość jej działań jest śmiechu warta (np. konsulatacja "przypadku Brooke w ekspresowym tempie bez udziału pacjentki, seks z byłym pacjentem Jamesem, radzenie komus i zmienianie zdania) natomiast Brooke jako wybitna chemiczka odkryła Belif, potem kołowana przez Forresterów decyduje się zostać dyrektorką Forrester Creations i rozwinąć firmę poprzez m.in. Kolekcję męską i Sypialnie Brooke, uważam więc że lepiej się sprawdza w swoim fachu, oczywiście nie można powiedziec że taylor nie ma sukcesów (czasem udaje jej się zrobić różne dobre rzeczy -np dołączyła do pomysłu Pierce'a o kasetach, hipnozie), bez wątpienia obie są błyskotliwe, jednak tak podsumowując wychodzi że Brooke na polu zawodowym prowadzi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Adex-fan Brooke pisze:Wg mnie dwa poprzednie posty odbiegają tu od tematu lub mają na celu zaczepkę, ja więc wypowiem się bardziej na temat Brooke vs. Taylor pod względem zawodowym, jak wiemy Taylor to wybitny "psychiatra" a przecież większość jej działań jest śmiechu warta (np. konsulatacja "przypadku Brooke w ekspresowym tempie bez udziału pacjentki, seks z byłym pacjentem Jamesem, radzenie komus i zmienianie zdania) natomiast Brooke jako wybitna chemiczka odkryła Belif, potem kołowana przez Forresterów decyduje się zostać dyrektorką Forrester Creations i rozwinąć firmę poprzez m.in. Kolekcję męską i Sypialnie Brooke, uważam więc że lepiej się sprawdza w swoim fachu, oczywiście nie można powiedziec że taylor nie ma sukcesów (czasem udaje jej się zrobić różne dobre rzeczy -np dołączyła do pomysłu Pierce'a o kasetach, hipnozie), bez wątpienia obie są błyskotliwe, jednak tak podsumowując wychodzi że Brooke na polu zawodowym prowadzi.
Nie ma to jak fanatyzm,ale wreszcie nutka obiektywizmu z Twojej strony Adexie,co mnie cieszy :D . Brooke jest bardzo błyskotliwą chemiczką,racja. To jest taki typ bizneswoman,mająca zdolności organizacyjne,aranżacyjne,prowadzi Forrester Creations z sukcesem,wcześniej rewolucjonizując kierunek tego Domu Mody. Wykreowała także swój image-seksapil. Taylor to taki typowo analityczny umysł,intelektualistka. Jednak powiedzenie "Szewc bez butów chodzi" u niej się sprawdza,niestety,ponieważ sama często nie znosi presji sytuacji,padając jej łupem,zatracając logiczne,racjonalne podejście,nie jest silna psychicznie.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

I Brooke zdarzają się wpadki w pracy - nie tylko Taylor.
Brooke jako "świetna chemiczka" zostawiła kiedyś odczynniki w którymś z urządzeń i umilała sobie czas w pracy z Ridgem na podłodze. W efekcie doszło do eksplozji i Ridge'a na jakiś czas oślepiło (jeśli dobrze pamiętam). :)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

FanStefci jak zwykle nie powie coś na czasie tylko wywleka sprawy , które były wieki temu , moim zdaniem zostawiła tylko z tego powodu że była zakochana w Ridge i wice wersa. A poza tym to nie Brooke wina , że Ridge naszła ochota na piesczochy , ona została odciągnieta nie spodziewanie .
Dzisiaj mogliśmy zaobserwować jak Taylor pomogła u Steph ::loll:: Tylko zajeła miejsce i tyle ::loll:: Brooke stać na to aby załatwić sobie porządnego psychologa , a Taylor moim zdaniem była zbędna, raczej powinna zająć się swoimi dziećmi , które zostawia na tygodnie aby pomagać komuś w sprawach sercowych .
Marisa

Post autor: Marisa »

No napewno Brooke nie pomogła jej więcej niż Taylor więc przeciwnie :? Co z tego, że wywleka sprawy z przeszłości :?: Ty też wiele razy tak robiłeś ::chytry:: i nie mów, że Brooke nie miała wtedy ochoty na seks, jeśli w ogóle to widziałeś ::chytry::
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Robi ja wiem, że prawda w oczy kole, a to Twoje usprawiedliwianie Brooke na siłę jest nędzne. ::krzyw:: Biedna Brooke padła ofiarą lubieżnego Ridge'a. ::cojest::

Taylor bardzo pomogła dziś Stephanie. Ponadto jako jedyna wykazała profesjonalne podejście sugerując, aby Becky zabrała dziecko do domku gościnnego i tym samym uchroniła je od bycia świadkiem kolejnej awantury. Ale nie spodziewam się, że to zauważysz.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Taylor w ten sposób miała przebłysk rozsądku. Po tym co zrobiła w Wenwcji, próbuje ratować swój profesjonalizm, uspokajając Stephanie oraz prosząc by Becky zaniosła dziecko do domku.
Awatar użytkownika
Robi

Oczywiście robiłem i będę robić jeżeli ktoś pierwszy zacznie coś wywlekać.

Co do Taylor że bardziej pomogła Stephani niż Brooke to się zgodze , Brooke po tym co zrobiła jej cesarzowa nawet nie powinna pomagać .

A co do sexu , z tego co wiem Brooke jest kobietą zdrową i pełną wigoru tak więc oczywiście ,że miała chęć na sex . A to że z miłości o czymś zapomniała to trzeba wybaczyć każdemu .
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Dawidek pisze: Po tym co zrobiła w Wenwcji, próbuje ratować swój profesjonalizm, uspokajając Stephanie oraz prosząc by Becky zaniosła dziecko do domku.
Właśnie to mnie zdziwiło. Stephanie nie krzyczała nawet w dziesiątej części jak Brooke. Atmosfera była już spokojniejsza i nagle dla dobra dziecka wynieść Erica III? Po co? Mały najgorszego się już nasłuchał. Właściwie tylko Brooke i Eric się awanturowali. No, pod koniec Rick. Nie rozumiem po co było to wynoszenie dziecka.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Szogunka pisze:
Dawidek pisze: Po tym co zrobiła w Wenwcji, próbuje ratować swój profesjonalizm, uspokajając Stephanie oraz prosząc by Becky zaniosła dziecko do domku.
Właśnie to mnie zdziwiło. Stephanie nie krzyczała nawet w dziesiątej części jak Brooke. Atmosfera była już spokojniejsza i nagle dla dobra dziecka wynieść Erica III? Po co? Mały najgorszego się już nasłuchał. Właściwie tylko Brooke i Eric się awanturowali. No, pod koniec Rick. Nie rozumiem po co było to wynoszenie dziecka.
Nie ma co się dziwić ,że Brooke i Eric się awanturowali , ja na ich miejscu bym postąpił tak samo i w dodatku zadzwonił bym na policje . Już to mówiłem ,jedyny minus dla Brooke to to że nie zadzwoniła na komisariat .
Marisa

Post autor: Marisa »

Za co niby mieliby ją aresztować :?: Za to, że nie cmoknęła w tyłek panny Logan :?: ::loll::
Myl

Post autor: Myl »

Dobrze wiesz za co. Nawet Twoja ukochana bohaterka nie protestowała, wiec Ty może też sie dostosuj.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
ODPOWIEDZ