Amber Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Marisa pisze:
LoLex pisze:Oczywiście, że Kimberly jest potrzebna i wiele wniosła do serialu. Jako jedyna próbuje odkryć prawdę o obrzydliwej tajemnicy Amber. Gdyby nie działania Kimberly, Amber pomyślałaby, że na kłamstwach może tak dalej żyć, aż w końcu by wpadła. Poza tym wiele wniosła do życia Ricka. Powinien wiedzieć, że świat się nie kończy tylko na takich brzydulach jak Amber.
I twoim zdaniem to, że próbowała rozwiązać tajemnice Amber wnosi coś do serialu? Nic nie wnosi ::chytry:: Amber może i kłamała, ale jej wątki się nie powtarzały i były bardzo ciekawe. Nie udawajcie, że odkąd zaczął się wątek z ciążą oglądalność MNS wzrosła. Kimberly natomiast nie rozkręciła żadnej akcji :?
Twoim zdaniem jeżeli ktoś nie kłamie to nic nie wnosi to serialu , no dobra to jest Twoje zdanie.
Marisa

Post autor: Marisa »

No ale napisz jaki wątek rozpoczęła :?:
Awatar użytkownika
Robi

Miłość Ricka i Kimberly.
Marisa

Tak, tylko ten wątek był już wielokrotnie zdublowany i przesłodzony. Mam nadzieję, że Morgan zacznie podkręcać akcje, skoro Amber już nie ma :cry:
Awatar użytkownika
Robi

Ja też mam taką nadzieje , że Morgan rozkręci towarzystwo.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Marisa pisze:Tak, tylko ten wątek był już wielokrotnie zdublowany i przesłodzony. Mam nadzieję, że Morgan zacznie podkręcać akcje, skoro Amber już nie ma :cry:
Zgadzam się,zaczął się robić wręcz nudny :ziewam: a Morgan,hehe............ zanosi się na coś naprawdę interesujacego.... ::jezyk::
Primok

Post autor: Primok »

Marisa pisze:Tak, tylko ten wątek był już wielokrotnie zdublowany i przesłodzony. Mam nadzieję, że Morgan zacznie podkręcać akcje, skoro Amber już nie ma :cry:
'

Dlaczego niby Amber już nie ma ::ke:: .

"Problemy z Amber" są jednym z najciekawszych wątków w MnS.
Awatar użytkownika
ana

Primok pisze:
'

Dlaczego niby Amber już nie ma ::ke:: .

"Problemy z Amber" są jednym z najciekawszych wątków w MnS.
Narazie nie ma............................... :zeby:
Marisa

Przecież powiedziała, że odchodzi ::chytry::
Nicola

Post autor: Nicola »

Marisa pisze:Przecież powiedziała, że odchodzi ::chytry::
A co miała powiedzieć: będe wpadać codziennie na herbatke do Stefci ::loll::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Myślę, że Amber wróci. Nie zostawiliby tak tego - w końcu ostatecznie przemieniła się ona na całkowicie na lepsze, więc pewnie bedzie miała nowe wątki. Z kim chcielibyscie ją zeswatać ? Ja z C.J.'em ::jezyk::
Awatar użytkownika
ana

mucha331 pisze:Myślę, że Amber wróci. Nie zostawiliby tak tego - w końcu ostatecznie przemieniła się ona na całkowicie na lepsze, więc pewnie bedzie miała nowe wątki. Z kim chcielibyscie ją zeswatać ? Ja z C.J.'em ::jezyk::
Mucha szkoda że to dział niespoilerowy ::jezyk:: Rzeczywiście ja też wolałabym żeby ułozyła sobie zycie z CJ ::krzyw:: Jakos bardziej do siebie pasują,oboje kombinują jak się da..... ::jezyk:: Apropo ta sprawa z pokazem i i haczykiem założonym przez CJ chyba się w końcu nie wydała?Kim by go chyba zabiła :evil:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Owszem, ta sprawa się nie wydała, a szkoda. Byłaby nowa wojna Forrester - Spectra :twisted: I byłoby ciekawie :D
Awatar użytkownika
ana

Oj by się działo :twisted: CJ stracił by przyjaciela-Ricka,przyjaciółke-KIM :zeby: Faktycznie to mogłoby być ciekawe ::krzyw:: a Macy chyba też by udusiła braciszka ::jezyk::
Nicola

Post autor: Nicola »

Myśle że od dziś można zmienić temat gdyż tzw PROBLEMY Z AMBER już sie skończyły
i teraz mamy Nową Amber czyli AMBER BEZ PROBLEMÓW... ::rad::
ODPOWIEDZ