Czarne charaktery w "Modzie..."
- Adex-fan Brooke
Pewnie, że Sheila.!!! To jedna z najbardziej interesującyvh postaci w serialu i do tego świetna aktorka.Primok pisze:Oczywiście, że SheilaAdex-fan Brooke pisze:Za jakimi "czarnymi charakterami" może tęsknicie?. Ciekawie byłoby też się dowiedzieć co słychać u Billa Spencera
.
Według mnie ona nie jest czarnym charakterem lecz osobą chorą psychicznie, do tego otoczoną wrednymi ludźmi.
Gdyby trafiła na profesjonalnego lekarza i nie była poddawana nikczemnym intrygom Jamesa i Maggie na pewno pod wpływem miłośći do dziecka wyzdrowiałaby zupełnie.
Dla mnie czarnym charakterem był zawsze James. Lekarz bez etyki, człowiek posuwający się do ciemnych intryg, ojciec zabierający siłą i intrygami dziecko, a potem olewający jego utratę i następnego dnia migdalący się ze Stephanie.
Wstrętny paranoik, błazen, przestępca jako lekarz.
Pamiętacie chyba co wyprawiał z Taylor? Jak ją oszukiwał i wciągał w swoje mroczne przywidzenia, choroby itd po to żeby ją zdobyć. Nawet potrafił się z nią przespać wykorzystując dramatyczną sytuację w jakiej się znaleźli.
To, co zrobił z Sheilą to zbrodnia nie do wybaczenia. Perfidny czarny charakter.
Amber to tylko prymitywna oszustka i złodziejka, za głupia na uznanie jej za czarny charakter. Słusznie mailo uznał ją za komiczną postać
Umie tylko świetnie manipulować średnio inteligentnymi osobami, a więc ma spryt i do tego niski poziom moralności, ale to za mało na czarny charakter.
Na miano prawdziwego, czarnego charakteru też trzeba zasłużyć
Ja także tęsknie za Sheilą , ona zawsze miała jakąś utopie, która się kierowała . Jej walki z Meggi , grożenie bronią , porywanie dzieci itp . Moim zdaniem Amber to taka druga młoda Sheila .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Amber w żadnym wypadku nie jest młodą Sheilą!Robi pisze:Ja także tęsknie za Sheilą , ona zawsze miała jakąś utopie, która się kierowała . Jej walki z Meggi , grożenie bronią , porywanie dzieci itp . Moim zdaniem Amber to taka druga młoda Sheila .
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak to nie
Przecież obie porywały dzieci , kradły , oszukiwały ( w ten sam sposób) , niszczyły czyjeść związki itp . Amber co prawda nie zabiała , ale wszystko przed nią.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Dobre wiesz że przesadzasz! Chyba Cię już ponosi ta wrogość do AmberRobi pisze:Jak to nie![]()
![]()
Przecież obie porywały dzieci , kradły , oszukiwały ( w ten sam sposób) , niszczyły czyjeść związki itp . Amber co prawda nie zabiała , ale wszystko przed nią.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się. Robi ma manię na punkcie AmberAdex-fan Brooke pisze:Dobre wiesz że przesadzasz! Chyba Cię już ponosi ta wrogość do AmberRobi pisze:Jak to nie![]()
![]()
Amber nie porwała dziecka -podobieństwo zdarzeń nie oznacza że ktoś jest podobny do kogoś -to prawie jakby powiedzieć że obie postacie jadły, kupowały coś, projektowały, uprawiały seks więc są takie same
Przede wszystkim nie ma żadnej takiej groźnej postaci jak Sheila
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Adex-fan Brooke
To nie prawda Boldfanko bo Sheila porwała dziecko Lauren i przywłaszczyła gdy swoje straciła -mały Scotty myślał przez rok że to jego matka (to było w Y&R zanim Sheila dołączyła po pożarze do B&B), ale co by nie mówić to są całkiem różne postacie, mówienie tu o Amber jest nie na temat nawetBoldfanka pisze:She4ila nie porwała i nie przywłaszczyła sobie cudzego dziecka !![]()
Sheila odebrała SWOJE dziecko perfidnie jej odebrane podstępem i intrygami![]()
Sheila to autentycznie chora psychicznie kobieta i do tego perfidnie skrzywdzona przez Lekarza.![]()
![]()
Masz rację, ale to nie było pokazywane w B&B (tylko opowiadali) i dlatego zlekceważyłam jakoś. Tymbardziej, że lubię SheilęAdex-fan Brooke pisze:To nie prawda Boldfanko bo Sheila porwała dziecko Lauren i przywłaszczyła gdy swoje straciła -mały Scotty myślał przez rok że to jego matka (to było w Y&R zanim Sheila dołączyła po pożarze do B&B), ale co by nie mówić to są całkiem różne postacie, mówienie tu o Amber jest nie na temat nawetBoldfanka pisze:She4ila nie porwała i nie przywłaszczyła sobie cudzego dziecka !![]()
Sheila odebrała SWOJE dziecko perfidnie jej odebrane podstępem i intrygami![]()
Sheila to autentycznie chora psychicznie kobieta i do tego perfidnie skrzywdzona przez Lekarza.![]()
![]()
Ty lubisz Amber i wszystko jej wybaczasz, a ja lubię Sheilę i staram się jej prawie wszystko wybaczyć
A dlaczego tu nie można pisać o Amber? Wielu uważa, że to czarny charakter
Ja tak nie uważam, pisałam przecież, nie zasługuje na takie "wyróżnienie".
- Marek Forrester
W pewnym sensie każdy jest czarnym charakterem. Np taki Thorne jest czarnym charakterem w momencie kiedy odchodzi od Macy, nie kocha jej ale ożenił się z nią, nie zrobił tego z miłości ale ze złości do Brooke. No i Thorne w tym przypadku jest czarnym charakterem, tak samo jest z Amber... Ma swoje grzeszki... Jak każdy
Nobody does it better
Adex ma chyba na myśli metamorfozę Amber, która teraz powoli nastepuje, że zrozumiała błędy i zmienia się na lepsze. Ale do tego momentu to jasne ze była negatywną postacią
Aby podkreślić jej ciemne strony scenarzysci moim zdaniem specjalnie wrzucili do serialu idealną, przesłodzoną Kimberly
Czyli ewidentna walka dobra (Kimberly) ze złem(Amber). Amber w ogóle popełniła przestepstwo i gdyby Brooke zadzwoniła na policje (chyba Becky ja powstrzymała), to Amber wyladowałaby w więzieni a Tawny i Sarah w sasiednich celach. Zgadzam sie ,że teraz się przyznała i że przeprosiła, ale wcdześniej była inna.
- Adex-fan Brooke
Ja nie widze Amber jako w całości złej postaci, bardziej takiej roztrzepanej, popełniającej duże błędy, a za czarne charaktery uważam Sheile, Anthonego, Slya i inne wredne.