Czarne charaktery w "Modzie..."
No, Sly rzeczywiście był paskudny. Nie mogę skojarzyć Anthony`ego. Ktoś od Macy chyba? Clarc był swego czasu Czarnym charakterkiem. Ale w modzie rzeczywiście chyba każdy ma raczej swoje gorsze chwile i mało jest postaci takich jak Shila, złych. Chociaż Shila jest zła, bo jest chora i nieszczęśliwa...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Tak. Anthony przez pewien czas spotykał się z Macy. A jeszcze wcześniej spotykał się z SallySzogunka pisze:Nie mogę skojarzyć Anthony`ego. Ktoś od Macy chyba?
Masz racje Brooke nie ma prawa oskarżyć Amber , ale ma prawo Ricka bo został oszukany , a Brooke jedynie tyle może ,że doniesie do panstwa ,że zostało oszukane , ponieważ matki pozamieniały się dziećmi .
Narazie nie wiemy czy Amber nie jest wariatką , mam nadzieje ,że nie , ale na samym początku Sheila była jej najlepszą przyjaciółką i robiła wszystko co Sheila jej kazała. Jak narazie znamy Amber za mało aby coś stwierdzić , ale po tym co widzieliśmy mogą przyjść komuś sugestie ( np mi ) że Amber to druga Sheila . Ale na dzień dzisiejszy Amber bliżej do Sheli niż do Brooke , do Brooke bardziej pasuje Kimberly .
Narazie nie wiemy czy Amber nie jest wariatką , mam nadzieje ,że nie , ale na samym początku Sheila była jej najlepszą przyjaciółką i robiła wszystko co Sheila jej kazała. Jak narazie znamy Amber za mało aby coś stwierdzić , ale po tym co widzieliśmy mogą przyjść komuś sugestie ( np mi ) że Amber to druga Sheila . Ale na dzień dzisiejszy Amber bliżej do Sheli niż do Brooke , do Brooke bardziej pasuje Kimberly .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Brooke do Kimberly
Wybacz ale większej bzdury w życiu nie słyszałam. Zgodziłabym się co do podobieństwa charakterów Kimberly i Taylor, ale Brooke
Nigdy w życiu! Brooke nie jest święta i tego nie da się ukryć. Wdg. mnie Amber jest po prostu naiwna. Uciekła z domu i ktoś wyciągnął do niej rękę, to czemu by miała się jej nie chwycić. Przecież skąd mogła wiedzieć, że Sheila jest taka jaka jest
A później nie miała się do kogo zwrócić, dlatego ciągle przyjaźniła się z Sheilą. Ale nazywanie jej czarnym charakterem jest przesadą.
Ja nie powiedziałem , że Kimberly jest taka sama jak Brooke , powiedziałem ,że do Brooke bliżej Kim niż Amber. Kimberly jest taka sama jak Brooke na początku . Brooke jak i Kim na samym początku były młode , zakochane w Forresterze ( te uczucia były odwzajemnione ) , studiowały, nie kłamały ( przynajmniej nie w takiej skali co Amber ) i co najważniejsze miały zasady morlane i klase .
Co do porównania Sheil z Amber to masz racje pomyliłem się Sheila jest wariatką a Amber jest głupia .
Co do porównania Sheil z Amber to masz racje pomyliłem się Sheila jest wariatką a Amber jest głupia .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
To jest biznes Marisa , po tym pokazie mody z tego co mi wiadomo wszyscy w branży chwalili Brooke i co najważniejsze ,,sypialnie Brooke ,, sprzedawały się znakomicie.
Ale to co robiła Brooke jest niczym to co robiła Amber , kradła dzieci , okradała, kłamała na wielką skale itp.
Ale to co robiła Brooke jest niczym to co robiła Amber , kradła dzieci , okradała, kłamała na wielką skale itp.
A co Ty nazywasz moralnością? Szczególnie w wydaniu Amber, bardzo mnie to interesujeMarisa pisze:Wybacz ale Amber nie parodiuje w majtkach przez milionami ludzi. To nazywasz moralnością
Poza tym ten brak moralności u Brooke też chciałabym poznać. Bo narazie zarzuciłaś jej tylko brak pruderii i brak dulszczyzny, a to chyba zalety?
- Adex-fan Brooke
Myślę że gdyby fałszywa Angela czyli Daveney kiedyś wróciła to by było ciekawe bo jej interesujący wątek został bezsensownie przerwany -aczkolwiek po tylu latach do niego wracać to już chyba nie ma żadnego sensuFanStefci pisze:Kobieta udająca Angelę, córkę Stefy i Erica była okropnym, czarnym charakterem. Chociaż później, pod wpływem miłości do Thorne'a przeszła metamorfozę. Nie mogę jednak powiedzieć, że za nią tęsknię.
Co innego Sheila.Chciałbym żeby wróciła.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Historia Angeli jest opisana w temacie "Przeszłość"black_dragon pisze:Dosyć mgliście pamiętam wątek z Angelą.FanStefci pisze:Kobieta udająca Angelę, córkę Stefy i Erica była okropnym, czarnym charakterem. Chociaż później, pod wpływem miłości do Thorne'a przeszła metamorfozę. Nie mogę jednak powiedzieć, że za nią tęsknię.
Pamiętam ten pierwszy, kiedy wyszło w końcu na jaw, że babsko udaje Angelę, a Stephanie zemdlała na jej widok...
Ale kilka lat później znów było coś o Angeli, wiem, że maiła poparzoną twarz.... możecie mi przypomnieć??
Moim zdaniem nie jest to ścisle czarny charakter, wrecz przeciwnie - jedna z najlepiej wycieniowanych postaci w dziejach MnS - ale wielu go za takiego uważa. Ksiaże Omar, bo o nim mowa byl jedną z trzech, obok Antoniego i Sally, osob dla ktorych zaczałem oglądac serial. Bardzo bym chcial jego powrotu, wnosil do serialu egzotyczny powiew
, a kazda scena z jego udzialem miała taki specyficzny posmak. Pamietam, że jego obecność robiła wrażenie nie tylko na mnie - np. czytelniczki w listach do Świata Seriali pytaly czy naprawde jest Arabem itd.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
Rzeczywiście bywało że Omar szalał jak więził Taylor, ale w sumie niby nie był taki zły -aktor pojawił się też w seri 2 i 6 "Dynastii" jako brat Rashida.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak ale jak w telewizji pokażą jakąś oszustkę i pół-nagą kobietę chyba każdy powie, że ta druga ma mniej morałów. A ty chyba zapomniałeś, że te całe Sypialnie Brooke były stworzone z myślą zdobycia Ridge'a i to właśnie dla niego Brooke urządziła ten skandal na konferencji. A scenka w windzieRobi pisze:To jest biznes Marisa , po tym pokazie mody z tego co mi wiadomo wszyscy w branży chwalili Brooke i co najważniejsze ,,sypialnie Brooke ,, sprzedawały się znakomicie.