Post autor: Robi »

Ile jest w tym roku missek ??

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t= ... &start=105 sondaż polityczny

Post autor: emeralda »

Ogladalam sobie dzis strone Miss World (w wp.pl) i sie irytuje - to nie jest zadne forum, ani luzna strona, ani takie pleple o niczym, tylko oficjalna strona konkursu - a przynajmniej tak pisze na samej gorze. Mogliby zatrudnic dobrego korektora i tlumaczy.
Roi sie od bledow - co mnie na oficjalnych stronach niezwykle irytuje, nie tylko bledy stylistyczne, literowki, brak polskiej czcionki w wyrazie ale i bledy ortograficzne.
Koszmar - kto odpowiada za stronke missek?? Zaraz im posle maila :D:D:D

Przyklad:
Catherine bardzo lubi: podróżować, chodzić na siłownię, grać w chokej, aktorstwo i grę na pianinie. Jej życiowe motto to: "Chwytaj każdą nadarzajacą się okazję i pracuj ciężko by zrealizować swe marzenia <<<<o miss Irlandii Polnocnej

Kocha podróże, oprócz większości krajów Europy zwiedziła Filipiny, Tajlandię, Singapur, Malezję i Wenezuele. <<<< Holandia

Małgosia urodziła się w Polsce a przeprowadziła się razem ze swoja rodzina do Kanady w wieku czterech lat. <<<<Kanada

Tak czytam i czytam - teraz juz sie inaczej wybiera ;) ostatnio ogladalam to ze 2 lata temu albo 3 ;)

Post autor: Tkk_Bolly »

Obejżałem sobie kandydatki nie jestem zachwycony ,ale uważam ze drugą vicemis powinna być MissBośni, pierwsza vicemis MissGhany a miss świata powinna zostać MissTurcji :serce:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Szkoda że w tym konkursie nie ma pań z krajów arabskich i środkowej Azji. Byśmy zobaczyli jaką urode mają te panie z tego regionu świata. Jest co prawda kilka pań z tych rejonów m.in. Libanu i Kazachstanu ale to za mało aby ocenić piękno kobiet z tej części świata.

Post autor: kimberly1990 »

oglądałam tak po łebkach i najbardziej podobala mi sie chyba Miss Islandii :mrgreen:
Byłam zszokowana, kiedy zobaczylam Niemke, bo tez nie jest brzydka, a tak jakos przywyklam do niezbyt pieknych Niemek po kilku wyjazdach do Niemiec ::jezyk::
Naszej kandydatki, Polki, nie bede nawet komentowac ::plask wczolo:

Post autor: LoLex »

Robi pisze:Szkoda że w tym konkursie nie ma pań z krajów arabskich i środkowej Azji.
A mnie uroda pań z tamtych terenów nie zachwyca.

Post autor: Gabra-Sheila »

Robi pisze:Ile jest w tym roku missek ??

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t= ... &start=105 sondaż polityczny
102 :) Mi się bardzo podoba Miss Konga :D Filipin :) i Indii :serce: ::krzyw:: ::jezyk:: Z blondynek to Miss USA, z Białorusi ::ok:: , Finlandii i Norwegii :D 8)

Post autor: Monia »

Mnie też za bardzo nie podoba się reprezentantka Polski, jest jakaś taka... nawet nie wiem jak to określić. :roll: No i ten uśmiech- strasznie sztuczny. Nie wróżę jej sukcesu w Miss World. Ale może..... kto to wie, przecież gusta są różne. ::ysz::
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Kandydatek jest bodajże 106 czy 108, ale głowy nie dam.

Za chwilę na TVP2 rozpoczyna się finał Miss World.

Post autor: Damians »

Grażyna to Grażyna :serce: :serce: ::jezyk:: Dobrze, że wzięli ją jako prowadzącą :mrgreen:

Post autor: Monia »

Damians pisze:Grażyna to Grażyna :serce: :serce: ::jezyk:: Dobrze, że wzięli ją jako prowadzącą :mrgreen:
Przecież Grażyna prowadzi wszystko co się da!!! :zeby: :D Zdziwiłabym się bardzo gdyby jej nie było. 8)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:

Post autor: emeralda »

Juz tego nie ogladam, bo sie zirytowalam, oddalam pilota mezowi ;)

O ile gala powitalna bardzo mi sie podobala, o tyle to co do tej pory (czyli do 21:10) widze - koszmar, koszmar, koszmar. Ladnie to tylo jest oswietlone.

Pomijam, ze te miski co poniektore sa okropne, ale Grazynka moglaby cos lepszego na siebie zalozyc - caly swiat na nia patrzy, poziom dowcipow Prokopa (o pielegniareczce z wilgotnymi ustami) zenujacy (mam nadzieje ze tylko w Polsce to puscili, a w swiat nie ida prokopowe gadki). Poza tym tlumacz sie nie popisal, co chwile ma potkniecia i sie myli - oj zle, zle. Szansa na promocje Polski - hmmm, az tak ladnych plenerow i zdjec nie zrobili. A juz reklama autobusu, (nie wiem, czy woilno mi wymienic firme, czy to kryptoreklama bedzie) ktory wozil misski po Polsce. Hmmm, nie chwale sie, ale ja w czasach panienskich jezdzilam nim na randki do Niemiec ;), ale moze dla missek dali super wyposazony, odlotowy i tak dalej, a nie zwykly liniowy zagraniczny autobus;) (to tak na marginesie, nie moglam sie oprzec). Az sie boje, jakimi samochodami i pociagami je wozili ;)

Poza tym jakies to wszytsko mdle, bez wyrazu, takie niajkie.

Podswietlone jest tam ladnie, ale to z tylu optycznie skraca i tak bardzo malutka scene, powinni ja jakos powiekszyc, a nie dawac z tylu jakies neony kolorowe.

Wszystko razem sprawia wrazenie jakiegos prowincjonalnego konkursiku, a nie swiatowej gali ...

Takie moje odczucia ... mozecie sie nie zgadzac.

Gala powitalna byla suuuuper.

Post autor: Damians »

Zgadzam się, że gala powitalna była lepsza.

A teraz jak dla mnie najgorszy jest lektor, który co chwila się myli np: jak jedna z miss opowiadała o Kościele Mariackim to ten lektor tak się zamotał, że aż nic nie powiedział ::rad:: ::loll:: ::plask wczolo:
A zamiast tego prowadzącego Anglika, mogliby dać naszego polskiego Kammela :mrgreen:
ODPOWIEDZ