Macy - Thorne - Brooke

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Marisa

Post autor: Marisa »

Przecież Macy go do niczego nie zmuszała :!: To on za nią poleciał i wręcz błagał ją żeby za niego wyszła. A gdyby nie chciał z nią być wrócił by już do Brooke
Goku

Post autor: Goku »

To się tylko przypominało Macy...A przecież ona sklerozę ma...
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Goku pisze:
Marisa pisze:Ale przecież Thorne jej powiedział, że nie kocha Brooke, to co miała mu nie wierzyć i posłać gdzie pieprz rośnie? Pozatym Thorne już zdecydował, że chce być z Macy tylko uparty osioł Brooke nie rozumie po Angielsku.... ::kwasny::
A jak ma rozumieć skoro lektor polski zagłusza??A tak na serio to Thorne nie chce być z Macy a wziął z nią ślub tylko po to by się głupie dziecko o imieniu Macy ucieszyło :D...
Thorne wział ślub z Macy z kombinacji poniższych czynników:
1) z uwagi na dlugotrwałe i zawiłe realkcje z Macy i ch wspólną przeszłość;
2) z pewnego uczcucia do niej jakie w nim zostało, a które zagłuszyła fascynacja Brooke;
3) z rozczarowania na Brooke, potrzeby stabilizacji i że miał wszystkiego dosyć.
Ostatnio zmieniony 2006-09-30, 22:00 przez Roxi, łącznie zmieniany 1 raz.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Marisa

Skoro się jej coś przypomniało to chyba musiało się coś wydarzyć :?: Brooke z odcinka na odcinek wydaje mi się coraz bardziej żałosna... ::kwasny:: Boże przywróć mi Bridge'a :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Przecież Thorne jasno i wyraźnie powiedział , że zostaje z Macy tylko dlatego żeby jej nie skrzywdzić . A poza tym powiedział Brooke ,że nikogo tak nie kocha jak jej . Marisa musimy oglądać inne seriale.
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Wkurzyło mnie jak Macy powiedziała, że Thorne to jej jedyna miłośc :!: Przepraszam bardzo - co w takim razie robił w jej życiu Grant :?: :!: Złości mnie to, bo pamiętam odcinki, jak on umierał a ona prawie razem z nim... to się nazywa krótka pamięć ::ysz::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

katarzynka pisze:Wkurzyło mnie jak Macy powiedziała, że Thorne to jej jedyna miłośc :!: Przepraszam bardzo - co w takim razie robił w jej życiu Grant :?: :!: Złości mnie to, bo pamiętam odcinki, jak on umierał a ona prawie razem z nim... to się nazywa krótka pamięć ::ysz::
To słowa Macy sa karygodne. ::ok::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Adex-fan Brooke pisze:
katarzynka pisze:Wkurzyło mnie jak Macy powiedziała, że Thorne to jej jedyna miłośc :!: Przepraszam bardzo - co w takim razie robił w jej życiu Grant :?: :!: Złości mnie to, bo pamiętam odcinki, jak on umierał a ona prawie razem z nim... to się nazywa krótka pamięć ::ysz::
Macy jest b e z n a d z i e j n a ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Już chyba wolę Amber, bo ma jakiś charakter, a Macy to mdła klucha.
Może to rodzinne, Kim też takie rozmemłane ciele ::cojest::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Boldfanka pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
Macy jest b e z n a d z i e j n a ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Boldfanko coraz bardziej mnie zaskakujesz , oczywiście pozytywnie . Twoje posty rozweselają człowieka . To co napisałaś o Macy i Kim to prawda.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Rozmemłane ciele i mdła klucha, dobrze powiedziane :zeby: :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Robi pisze:Przecież Thorne jasno i wyraźnie powiedział , że zostaje z Macy tylko dlatego żeby jej nie skrzywdzić . A poza tym powiedział Brooke ,że nikogo tak nie kocha jak jej . Marisa musimy oglądać inne seriale.
A ja słyszałem też wyraźnie, że Thorne powiedział Brooke, że kocha Macy ::chytry:: . To ja chyba też inny serial oglądam :wink: .
A tak wogóle Robi to Ty się już gubisz w tym co piszesz. Piszesz w co najmniej kilkunastu postach jedno i to samo (co najczęściej mija się z prawdą). Trwasz przy tym niezmiernie, bardzo brzydko upominając osoby, które się z tym nie zgadzają. Później zmieniasz zdanie i uczepiasz się czego innego pisząc o tym znowu w każdym poście :wink: .

[ Dodano: 2006-10-01, 02:32 ]
Boldfanka pisze:Macy jest b e z n a d z i e j n a ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Macy taka mdła, aż nie jest. Mi by raczej zasmakowała :P . Takie kluchy są czasem bardzo ciekawe - trzeba je tylko dobrze doprawić ::jezyk:: .
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie zgadzam się z Boldfanką. Co prawda w kwestii charakteru macy daleko do Brooke, ale już ienraz udowodniła, że potrafi walczyć o faceta. Podobała mi się scena z Insomni, jak zaśpiewała Brooke, będąc na kolacji z Thornem :mrgreen:
Szkoda mi Macy, bo ona naprawdę wierzy że Thorn jej już nigdy nie skrzywdzi. A samo to, że kocha inną i chce być z Brooke, jest tak upokażające. Chciałabym, żeby powiedział Macy prawdę. A z tym, że przed ślubem w Amsterdamie obiecał Macy że już zawsze będą razem, niech radzi sobie sam, w swoim własnym sumieniu. Taki gołosłowny chłystek :roll:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Marisa

Dokładnie, Thorne powiedział, że kocha Macy. I zgadzam się w pełni z Primokiem, nie tylko co do pierwszej części postu, ale i do drugiej.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ale odkrycie że ją kocha :lol: , wiadome! ale obecnie Broooke bardziej.
Marisa

Skoro takie wiadome, to czemu Robi ciągle upiera się, że tak nie jest ::chytry::
ODPOWIEDZ