Programy rozrywkowe
W pierwszym odcinku nie tyle byli winni rodzice co ojciec...Ale ta polska wersja Superniani to nic w porównaniu do tego co dzieciaki wyprawiały w wersji brytyjskiej(ostatni odcinek został wyemitowany w tamtym tygodniu na TVP2
)...Jakby co jak jeszcze kiedyś będzie powtórka(bo to już drugi albo trzeci raz leciało) Brytyjska wersja nazywa się "Niania na Telefon"("Nanny 911"
)...
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Dzisiejszy odcinek bardzo mi się podobał, rodzice wiele się nauczyli i bardzo przeżywali pomoc Supernianii, dzieciaki mają w sobie wiele energii zwłaszcza nocą...
A w kolejnym odcinku też będzie się działo, 5 i 8 letni chłopcy zdeominowali mamę, scena z popchnięciem mamy do upadku będzie świetna tak jak dzisiejsze uderzenie taty w twraz przez Oliwię.
A w kolejnym odcinku też będzie się działo, 5 i 8 letni chłopcy zdeominowali mamę, scena z popchnięciem mamy do upadku będzie świetna tak jak dzisiejsze uderzenie taty w twraz przez Oliwię.
Nobody does it better
Jak ktoś chce się poczuć jak w BigBrotherze to polecam Big Brother Symulator http://www.idg.pl/ftp/gry_1733/BigBroth ... ..1.1.html nie jest zbyt skomplikowane ale fajnie można się przy zadaniach pobawić
...Trzeba uzbierać jak najwyższą popularność bo jeśli zostaniesz nominowany a będziesz miał mniejszą popularność niż konkurent to odpadniesz!!!Tylko w finale to się nie liczy...Chyba nie da się wygrać...Za każdym razem nawet jak mam wielką przewagę popularności nad innymi i tak zajmuję pierwsze albo drugie miejsce
...
- Marek Forrester
Tymczasem w najbliższą sobotę o 20:00 w TVP2 startuje nowy reality show! "Supertalent" to poszukiwanie nowej gwiazdy telewizji, nowego prowadzącego/prowadzącej. Program swoją formułą przypominał będzie idola gdyż w pierwszym odcinku zobaczymy castingi i wybór z kilkunastu tysięcy chętnych tych najlepszych a następnie prezentować się będą na scenach... Reality show "Supertalent" ma na celu wyłonienie nowej gwiazdy która poprowadzi program w TVP2 (Może zastąpi Ninę Terentiew w "Bezludnej wyspie" Oficjalna strona reality show "SuperTalent"
Nobody does it better
Mi się podobało to Reality Show na TVN kiedy uczestnicy zostali przywiezienie na dwie wyspy , które ze sobą konkurowały . Nie pamiętam nazwy tego programu, ale wiem ,że akcja odbywała się w Malezji.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
O dzięki za przypomnienie .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Marek Forrester
"SuperTalent" to jakaś marna kopia "Idol-a"...
Telewizja polska zdecydowanie wzorowała się na hicie jakim był "Idol", to widać na pierwszy rzut oka, i to kopiowanie odrzuca mnie od tego programu, ale spojrzę na dalsze części bo castingi marne.
"Łowcy przygód" to szwedzki hicior i tam był najchętniej oglądanym reality show a u nas to jakaś pomyłka. Telewizja polska nie postarała się, program nudny i słaby, słaby!
"Top Dog" - oglądał ktoś finał, kto wygrał!! Nie mogłem obejrzeć i nie wiem który pies dostał tytuł "Top Dog 2006".
"SuperNiania" - dziesiejszy odcinek najsłabszy z dotychczasowych, chłopcy byli denerwujący i nie było ciekawych akcji z nimi ale za tydzień zapowiada się gorący odcinek, w zapowiedzi wyglądało jakby dzieci przyjeły postać diabła... To muszę zobaczyć!
[ Dodano: 2006-10-16, 23:48 ]
ATM przygotowuje nowy reality show! Prawdopodobnie w marcu 2007 czeka nas codzienne spotkanie (pon-pt) z bohaterami nowego reality show którzy przez czas mieszkania w jednym domku będą grać w pewnym serialu, codzienne przygotowania do serialu bedziemy oglądac w glownym wydaniu. Zwyciesca otrzyma rolę w serialu. Reality nosi nazwę "Telenovela Star". Jaka telewizja zamówiła ten hit z Rumunii i Czech czy Hiszpanii to narazie tajemnica. Mówi się ,że "Telenovela Star" może stać się hitem na miarę "Big Brother".
"Łowcy przygód" to szwedzki hicior i tam był najchętniej oglądanym reality show a u nas to jakaś pomyłka. Telewizja polska nie postarała się, program nudny i słaby, słaby!
"Top Dog" - oglądał ktoś finał, kto wygrał!! Nie mogłem obejrzeć i nie wiem który pies dostał tytuł "Top Dog 2006".
"SuperNiania" - dziesiejszy odcinek najsłabszy z dotychczasowych, chłopcy byli denerwujący i nie było ciekawych akcji z nimi ale za tydzień zapowiada się gorący odcinek, w zapowiedzi wyglądało jakby dzieci przyjeły postać diabła... To muszę zobaczyć!
[ Dodano: 2006-10-16, 23:48 ]
ATM przygotowuje nowy reality show! Prawdopodobnie w marcu 2007 czeka nas codzienne spotkanie (pon-pt) z bohaterami nowego reality show którzy przez czas mieszkania w jednym domku będą grać w pewnym serialu, codzienne przygotowania do serialu bedziemy oglądac w glownym wydaniu. Zwyciesca otrzyma rolę w serialu. Reality nosi nazwę "Telenovela Star". Jaka telewizja zamówiła ten hit z Rumunii i Czech czy Hiszpanii to narazie tajemnica. Mówi się ,że "Telenovela Star" może stać się hitem na miarę "Big Brother".
Nobody does it better
Z chęcią popatrzę na nowe reality show 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195