A co ma prezentowanie bielizny wspólnego z moralnością? To teraz wszystkie modelki od bielizny są niemoralne? Biedne kobiety...
Czarnym charakterem jest też w pewnym sensie Stephanie, np. to jak potraktowała Beth i całą rodzinę Loganów. Tworzyła kiedyś niezły duecik z Billem Spencerem
Marisa pisze:A to, że Brooke nie prezentuje bielizny "na sobie" tylko siebie w bieliźnie A to jest róźnica
To, że tak to postrzegasz to chyba wynik tego, że Brooke Ci się podoba i na nią bardziej zwracasz uwagę W każdym razie to nie ma związku z byciem czarnym charakterem, zwłaszcza że środowisko to dom mody a tam w różnych ciuchach się paraduje
Dobra, ale Robi mówi, że Amber brak moralności w przeciwieństwie do Brooke, a wcale tak nie jest Tak lubie Brooke, ale czasami swoim zachowaniem mnie dobija
Marisa a to ze Amber spała z 2 róznymi chlopakami dzień po dniu, przy czym z tym drugim pod wpływem alkoholu (nawet tego nie pamietała) to jest moralne? Mogła odczekać chociaż z tydzień po kłótni z Rickiem a nie nastepnego dnia wskakiwać Raymondowi do łóżka
Sam napisałeś, że była pijana. Chyba widziałeś tamte odcinki i jesne było, że Raymond ją wykorzystał. Powiedział jej, że może "wkręci ją do interesu" a później specjalnie spił pod pretekstem świętowania.
Wiedziałem, że napiszesz , że Rymond ja wykorzystał:) Ale jeśli zrobiła to z powodu, że Raymond jej obiecał karierę , to przecież świadczy o niej 10 razy gorzej:)
Przecież ona nie była śwadoma tego co robi! Była pijana! A raczej spita przez Raymonda. Skoro miałeś taką pewność, że to napiszę, musi być w tym chociaż ciut prawdy, nie Jeśli napiszesz, że nie zaprzeczysz samemu sobie
Uuu, to każdy kto śpi z kim popdanie jest teraz czarnym charakterem (taki jest temat w którym piszemy). To możemy opisać tu wszystkich oprócz dzieci w MnS oczywiście. I Dziewicy Kim
A z tego co pamiętam, ani Raymond, ani Amber nie są pewni, czy doszło do czegoś tej gorącej nocy (i to nie jest obrona Amber, Malio, tylko rzeczowe podanie faktu)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Heh no odeszlismy od tematu czarnych charakterów na rzecz moralnosci, bo rozpoczął się taki watek. A Raymond chyba wiedzial, że spał z Amber bez zabezpieczenia i jej to powiedział Ja to tak zapamietałem.
Robi pisze:To jest biznes Marisa , po tym pokazie mody z tego co mi wiadomo wszyscy w branży chwalili Brooke i co najważniejsze ,,sypialnie Brooke ,, sprzedawały się znakomicie.
Ale to co robiła Brooke jest niczym to co robiła Amber , kradła dzieci , okradała, kłamała na wielką skale itp.
Tak ale jak w telewizji pokażą jakąś oszustkę i pół-nagą kobietę chyba każdy powie, że ta druga ma mniej morałów. A ty chyba zapomniałeś, że te całe Sypialnie Brooke były stworzone z myślą zdobycia Ridge'a i to właśnie dla niego Brooke urządziła ten skandal na konferencji. A scenka w windzie Brooke wiedziała, że Ridge ma żonę, a mimo to chciała się z nim kochać, chociaż on się opierał.
Zależy w jakim sensie pokażą nagą kobiete, jeżeli pewna kobieta prosi mężczyzne do dzwnonienia na sextelefon to znak o braku moralności , ale jeżeli tak jak Brooke prezentuje bielizne to ja w tym nic złego nie widzę.
A to stwierdzenie,że Sypialnie Brooke zostały stworzone po to aby zdobyć Ridge jest szkołą Stephani , ona to powiedziała filmie a ty jak papuga powtarzasz te bzdury.
A jeżeli usprawiedliwiasz to , że Amber była pijana i nie wiedziała co robi z Raymondem to to jest tragedia . Kobieta która ma pewną moralność, by sobie nie pozwoliła na to aby się tak upić .