Kuba Wojewódzki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Właśnie przeczytałem najnowszą plotkę - Wojewódzki i Micha rozstali się :!: Nie chce mi się w to jednak wierzyć...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

wiwi pisze:To chyba właśnie Pieńkowska odgrywała scenkę jako stewardessa, co nie? Jeśli tak to na tym odcinku też się nieźle ubawiłam :)
Ja nie pamiętam, czy to była Jolanta, ale też się przy tym ubawiłem ::loll:: A Kuba miał wtedy u mnie plusa, bo po rusku gadał :: bow :: :: bow :: :: bow ::

Ja się staram zawsze oglądać, kiedy mogę :mrgreen: Oglądam gdzieś tak od zmiany wyglądu studia jakieś 2 lata temu.

Często można się o osobach publicznych dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy np. że Urbański mówi biegle po bułgarsku, ponieważ ma bułgarskie korzenie... można też (ale rzadziej) poznać jakieś nowe, często intrygujące osoby, bądź dowiedzieć się, jak wyglądają osoby, o których słyszeliśmy, czytaliśmy np. ich teksty, ale nigdy nie widzieliśmy na oczy (ja tak miałem np. z Manuelą Gretkowską).

W Idolu też Kubę oglądałem, a czasem zerkałem na ten teleturniej który prowadził w niedziele w TVP 2. Pamiętacie to jeszcze :?: To było o "Na dobre i na złe" :!:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Fajny był odcinek kiedy u Kuby zawitał Jerzy Urban , ten redaktor jest taki pocieszny . Dla przypomnienie Urban prowadzi gazete pt NIE . Nawet pamiętam jego wypowiedzi np ,, na złość władzy trzeba być pedałem ,, .
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kto dzisiaj oglądał Kubę?
Ja jak zwykle oglądałem. Muszę przyznać, że Marcin pasuje do stereotypu tancerza. :roll:
(a ja nie cierpię stereotypów) Nie potrafi się dobrze wysłowić. Przypomina mi troszę Radka Majdana, który jak był z Dodą u Kuby nie powiedział więcej niż dwa zdania i ciągle potakiwał swojej ukochanej.
A Joanna jest the best! :mrgreen: :mrgreen: 8) 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Widziałam, widziałam. Trochę denerwująca ta Kasia. Kurcze, dziwne, bonawet nie mogę sprecyzować dlaczego. Taka jakaś poukładana. Brr, aż mam ciarki. No, a Joasia, bezbłędna!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Primok

Post autor: Primok »

Ten cały Marcin Hakiel był dzisiaj w programie straszny ::kwasny:: . Powtarzał co drugie słowo Kasi i co chwilę jej przytakiwał. A Kasia po paru tekstach Kuby też nie wiedziała co powiedzieć ::krzyw:: .
Najlepsze dzisiaj były teksty i gesty odnośnie panów K :mrgreen: .
Goku

Post autor: Goku »

Mówili wczoraj o stronie http://pudelek.pl Ja tam codziennie wchodzę na tę stronę i nie narzekam :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Strona pudelek to taki internetowy tabloid... Szkoda zachodu czytać te głupoty, czuje się jakbym czytał Fakt albo SuperExpress...
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Alexander pisze:Strona pudelek to taki internetowy tabloid... Szkoda zachodu czytać te głupoty, czuje się jakbym czytał Fakt albo SuperExpress...
Bo na pudelku wszystkie informacje są brane z Fakty albo z SE :D...Ale fajnie poczytać takie plotki :D...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Fajnie bo polacy ogólnie lubią sensacje i takie bzdury....
A "Kuba" zwiększył swój poziom, każdy odcinek nowego sezonu jest lepszy i ciesze się ,że Kuba jest w TVN!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

No i dzięki niemu odkryłam portal www.pudelek.pl. nigdy wcześniej tam nie byłam. Ciekawe czy mu coś skapnie za reklamę.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Co takiego mówili o Pudelku? Ja mam skrzynkę na o2 i często przy okazji wchodzę na pudelka poczytać, zwykle co nowego u Paris Hilton lub Toma Cruise'a, bo to chyba ich ulubione tematy ::rad::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

wiwi pisze:Co takiego mówili o Pudelku? Ja mam skrzynkę na o2 i często przy okazji wchodzę na pudelka poczytać, zwykle co nowego u Paris Hilton lub Toma Cruise'a, bo to chyba ich ulubione tematy ::rad::
Zgadzam się ::ok::

A co do wczorajszego odcinka. Nie wiem, co chcecie od Marcina. Ja na przykład cenię jego spokój - niektórzy nie lubią się wychylać. Jest skromny i co ważne - jest sobą. Kasię też szanuję za jej skromność i dobroć :D A Joanna wymiatała :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Marcin jest skromny i nie ma tyle doświadczenia w mediach co właśnie inne "gwiazdy", pozatym napewno widok Kuby W. bardzo stresuje hehe (No pani Senyszyn była na pełnym luzie ::loll:: )
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Taką niebezpeiczną sytuacją w czasie programu była scena kiedy Kuba W. zakładał koszulke na Cichopek a jego ręce zbiżyły się do piersi aktorki , wtedy Marcin kazał trzymać rączki przy sobie.
ODPOWIEDZ