Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Widział któs z Was może "Step up - Taniec zmysłów" ? Mam z klasą jechać na to do kina, ale nie wiem czy warto. Jeśli go widzieliście, to może powiecie mi jakie wrażenia na Was wywarł i czy jest godny uwagi. Z góry dziękuję :D
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jedz, jedz, jedz! Świetny film bardzo zmysłowy i romantyczny, ja Ci go polecam bo byłem zachwycony nim to taki współczesny Dirty Dancing - klasyka w nowej wersji.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Dzięki Alexander za odpowiedź :: bow :: , po takich słowach to już na pewno pojadę :D .
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Właśnie obejrzałem "Tańcząc w ciemnościach". Wciąż nie mogę się otrząsnąć... Głęboki, poruszający film....
Mistrzowska gra Björk. W filmie gra również Peter Stormare, czyli John Abruzzi z PB.
Polecam....
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A ja jestem po seansie "Dziennik Bridget Jones" :serce: Oglądałem go 3 raz i nadal świetnie się przy nim bawiłem. Klasyka komediii romantycznej! :serce:
Goku

Post autor: Goku »

mucha331 pisze:A ja jestem po seansie "Dziennik Bridget Jones" :serce: Oglądałem go 3 raz i nadal świetnie się przy nim bawiłem. Klasyka komediii romantycznej! :serce:
Ja oglądałem go z 5 razy ale nigdy nie zauważyłem tych scen w czasie napisów końcowych...Moja wersja jakaś obcięta była... ::kwasny::
Primok

Post autor: Primok »

B@r pisze:Właśnie obejrzałem "Tańcząc w ciemnościach". Wciąż nie mogę się otrząsnąć... Głęboki, poruszający film....
Mistrzowska gra Björk. W filmie gra również Peter Stormare, czyli John Abruzzi z PB.
Polecam....
Zgadza się Bjork jest niesamowita w tym filmie. Bardzo dobry film i do tego z elementami musicalu :wink: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

"Dziennik Bridget Jones" widziałem po raz pierwszy dzięki TVN i musze powiedzieć ,że bardzo mnie rozbawił i rozczarowarował zarazem... Ani się obejrzalem a był już koniec filmu, po prostu rewelacja :!:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Alexander pisze:"Dziennik Bridget Jones" widziałem po raz pierwszy dzięki TVN i musze powiedzieć ,że bardzo mnie rozbawił i rozczarowarował zarazem... Ani się obejrzalem a był już koniec filmu, po prostu rewelacja :!:
Czemu rozczarował ? ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Rozczarował bo szybko się skończyl ani się obejrzałem a tu już po filmie, za krótko :wink:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Aaaa, rozumiem. Zgadzam się. Poza tym TVN uraczył nas tysiącem reklam ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jednak w kinie lepiej mi się go oglądało (ale soundtrack do tej części 1 jest super).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ja też oglądnałem "Dziennik Bridget Jones" oprócz tego czytałem 2 część i pomylily mi sie czesci i zastanawialem sie co robi w filmie Daniel o ktorym są 3 kartki w dwójce :roll:

Poza tym jestem rozczarowany bo korki puściły po 10 minutach ogladania filmu, i ominelo mnie ok. 20 minut :mrgreen: :mrgreen: Spoxik xDD
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

A ja w sobote w ramach promocji HBO mialam okazje zobaczyc niedawno zrobiony dokument (choc mowia ze to reality show) "Czeski sen". Dwojka studentow z Czech w ramach swojej dyplomowej pracy (sa na studiach filmowych) organizuje otwarcie supermarketu - Czeski sen, sa reklamy, billboardy, ulotki i niespotykanie niskie ceny... przychodzi ok. 2 tysiecy ludzi i wszystko byloby wporzadku, gdyby nie to,ze market nie istnieje... a zamiast niego w szczerym polu stoi tylko przednia sciana. :)
Reakcje ludzi byly rozne... od atakow smiechu po obuzenie, obraze i grozby.
"Czeski sen" naprawde daje duzo do myslenia... i pokazuje do czego doprowadza nas nieumiarkowany konsumpcjonizm...
;]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Primok

Post autor: Primok »

plaska pisze:A ja w sobote w ramach promocji HBO mialam okazje zobaczyc niedawno zrobiony dokument (choc mowia ze to reality show) "Czeski sen". Dwojka studentow z Czech w ramach swojej dyplomowej pracy (sa na studiach filmowych) organizuje otwarcie supermarketu - Czeski sen, sa reklamy, billboardy, ulotki i niespotykanie niskie ceny... przychodzi ok. 2 tysiecy ludzi i wszystko byloby wporzadku, gdyby nie to,ze market nie istnieje... a zamiast niego w szczerym polu stoi tylko przednia sciana. :)
Reakcje ludzi byly rozne... od atakow smiechu po obuzenie, obraze i grozby.
"Czeski sen" naprawde daje duzo do myslenia... i pokazuje do czego doprowadza nas nieumiarkowany konsumpcjonizm...
;]
Głośno o tym było chyba z rok temu - pamiętam, że czytałem bardzo ciekawy artykuł o tym "eksperymencie".

Ja ostanio w końcu obejrzałem filmy, które chciałem zobaczyć już dawno, ale jakoś wcześniej nie miałem okazji - "Requiem dla snu" i "Amores perros". I co ciekawe oba w TVP ::ke:: :wink: .
Filmy bardzo dobre. Szczególnie ten pierwszy zapada w pamięć i pozostawia ogromne wrażenie. No i jedna z moich ulubionych aktorek - Jennifer Connelly :serce: . Już trafił do mojej listy najlepszych :wink: .
ODPOWIEDZ