Morgan DeWitt
Tak ,ale mi chodzi o to ,że jak Morgan by coś knuła razem z Ridgem na Brooke ,to Logan może rudą w każdej chwili wyrzucić i jeden problem z głowy .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Moim zdaniem nie, ponieważ Taylor Morgan i Brooke walczące o jednego faceta było by małym przegięciem . Odkąd Brooke walczy z Macy o Thorne , to Ridge został sam z Taylor - oczywiście do nie dawna , bo na horyzoncie pokazała się Morgan.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Morgan bardziej pragnie zemsty niż miłośći
Już widać gołym okiem jak zaczyna kombinować i manipulować. Ma swój plan, a Brooke na pewno w tej chwili jej nie zagraża, bo ma w nosie Ridge'a.
A więc słodki Ridżunio najprawdopodobniej wpadnie w sidła diabelskiej Morgan.
W ogóle mi nie żal Taylor po jej wyczynach w Wenecji - należy jej się surowa kara.
Już widać gołym okiem jak zaczyna kombinować i manipulować. Ma swój plan, a Brooke na pewno w tej chwili jej nie zagraża, bo ma w nosie Ridge'a.
A więc słodki Ridżunio najprawdopodobniej wpadnie w sidła diabelskiej Morgan.
W ogóle mi nie żal Taylor po jej wyczynach w Wenecji - należy jej się surowa kara.
-
karolciaQ
- Adex-fan Brooke
Wg mnie Morgan zaczyna manipulować Taylor a ona nie miała doczynienia z takimi rywalkami i jest na straconej pozycji (już w rozmowach w Manekinie się spaliła). 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To ,że Morgan chcę wykorzystać Taylor to wiadomo . Ja mam tylko nadzieje ,że Morgan uda się zaprzyjaźnić z Taylor a potem wbić jej nóż w plecy - już dawno to jej się to należało.
- alexisjunior
Jak na razie to Morgan bardzo mi się podoba
. Jest osobą inteligentną, twórczą i dosyć pewną siebie. Mam nadzieję, że jeszcze bardziej się rozkręci
, a jedyne co mi się w niej nie podoba to, to że kiedyś była z Ridgem i jak widać nadal się nim interesuje
.
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Oj, mam wrażenie, że Morgan jeszcze niezle namiesza w tym serialu. Gdy zobaczyłam ją po raz pierwszy to odrazu spostrzegłam, że ma coś takiego niepokojącego w oczach co może zwiastować kłopoty. Zobaczymy czy dla niej czy dla Forresterów. Morgan z pewnością ożywiła serial. 
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"!