"Moda..." wychodzi z mody?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Raczej nie wychodzi z mody bo nagle dowiedziałem się że kilka osób z klasy oprócz mnie ogląda modę...U mnie w klasie dyskryminowane jest raczej M jak Mdłości bo jest tylko jeden gostek który ogląda ten beznadziejny serial...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Jak ja bym powiedział klasie że oglądam Modę na sukces to chyba by mnię ubiczowali obelgami... ::bojesie::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Cosmo pisze:Jak ja bym powiedział klasie że oglądam Modę na sukces to chyba by mnię ubiczowali obelgami... ::bojesie::
Niestety.. Musze powiedzieć to samo. Obawiam sie tej samej reakcji :roll:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

SallyFan pisze:
Cosmo pisze:Jak ja bym powiedział klasie że oglądam Modę na sukces to chyba by mnię ubiczowali obelgami... ::bojesie::
Niestety.. Musze powiedzieć to samo. Obawiam sie tej samej reakcji :roll:
I ja również - zostałbym wyśmiany... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

W mojej klasie są oczywiście też takie osoby które wyśmiałyby moją pasję jaką jest MNS ale w kręgu najbliższych znajomych nie boje sie tego powiedzieć.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja potwierdzam wasze obawy , ale jak byłem w gimnazjum to powiedziałem ,że oglądam i wcale nie było tak źle . Mi nie wmawiali jaki ja głupi jestem ,tylko wypiwadali się na temat tego filmu m.in że ma już ponad 10000odcinków , że tam każdy z każdym i że oglądają tą telenowele sami emeryci ,poza tym nic więcej nie mówili .
A pod koniec trzeciej klasy w gimnazjum namówiłem dwie osoby aby oglądały ten film , tak więc wyznanie prawdy nie musi być krepujące a wręcz przeciwnie zdobyłem nowych fanów tej telenoweli.
Marisa

Post autor: Marisa »

A ja pamiętam jak w liceum jedna klasa robiła akademię z okazji Dnia Nauczyciela i mówili, że pani z Polskiego to zagorzała fanka Mody... i przeszła załamanie nerwowe, kiedy Brooke odeszła od Erica ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Zauważyłem ,że większośc starszych osób nie lubi Brooke Logan w filmie wolą Taylor . Tak samo jest u mnie w rodzinie , osoby po 50tce wolą Tay , a osoby przed 50tką Brooke.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

U mnie lubią Amber i Taylor, a Brooke raczej nie ::jezyk::
Marisa

Post autor: Marisa »

U mnie to mama i młodsza siostra lubią Taylor, młodsza siostra lubi też Tawny, Kimberly, Becky i CJ'a, a starsza siostra lubi tylko Amber ::jezyk:: Reszta domowników nie ogląda :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

U mnie wszyscy kibicujemy Amber, aczkowliek były momenty, kiedy potępialiśmy jej zachowanie. Wobec Brooke mamy różne zdanie - raz ją lubimy, a raz nie ::jezyk:: Wkurza nas, że non stop lata za Forrester'ami. No i wszyscy kochamy Sally :mrgreen: i nienawidzimy Kim :twisted:
SallyFan

Post autor: SallyFan »

mucha331 pisze:No i wszyscy kochamy Sally :mrgreen:
A jak tu można jej nie kochać? :mrgreen:

Z domowników nikt nie oglada oprocz mnie :roll:
Awatar użytkownika
Robi

U mnie w rodzinie jest jedna lina podziału Brooke vs Taylor-Stephani .
Za Brooke jestem ja moja mama, siostra ,kuzynka ciotka. Za paktem tych dwoja są mój ojciec ,babcia ,bratanek. Jedynie wszyscy darzymy szacunek do Sally oraz nienawidzimy Amber .
Anna...Amber...

Post autor: Anna...Amber... »

U mnie w rodzinie zas-wszyscy kibicuja Amber.
I wszyscy nienawidza Kimberly i Brooke :!:
Awatar użytkownika
Robi

Szczerze - nie chcę mi się wierzyć ,że wasze rodziny są tak zgodne , mówicie moim zdaniem tak jak wam odpowiada - ale macie do tego prawo .

Właśnie rozmawiałem z koleżanką , która czasami ogląda nasz serial , mówiła ,że ją śmieszy a zarazem lubi tą telenowele. Powiedziała mi ,że jej najbardziej podobał się poprzedni Rick .
ODPOWIEDZ