Amber Moore
Amber nie chce byc tragiczna. Chciałaby skończyć z tragicznością.
Aktorka dobrze się wczuwa, oddaje tragiczność postaci.
Aktorka dobrze się wczuwa, oddaje tragiczność postaci.
Ostatnio zmieniony 2006-10-13, 21:59 przez Roxi, łącznie zmieniany 4 razy.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
SzcześliwejRoxi pisze:Skąd, ona bardzo chce żyć w szczęśliwej rodzinie, w miłości, przyjaźni etc.
Wciąż próbuje zaczynać od nowa.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Robiego nikt nie potrafi przekonać...
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Jaki czas przyszły
bardzo chcę , wciąż próbuje . -gdzie tu czas przyszły
To może się także odnosić do czasy teraźniejszego.
Mucha już po raz kolejny piszesz posta , która nic nie wnosi , jeżeli chcesz ze mną dyskutować prosze bardzo ale rozmawiajmy na argumenty OK
Mucha już po raz kolejny piszesz posta , która nic nie wnosi , jeżeli chcesz ze mną dyskutować prosze bardzo ale rozmawiajmy na argumenty OK
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Robi, nie rozumiem z czego się smiejesz. Napisałam przecież, że CHCE żyć w szczęsliwej rodzinie, tak więc nie rozumiem o co Ci chodzi.
Miałam tę odpowiedź wcześniej przygotawaną, ale nie udało się jej zamieścić bezpośrednio pod tamtym postem Robiego - dodawała się do mojej poprzedniej wypowiedzi, a przed jego postem. Musiałam poczekac.
Miałam tę odpowiedź wcześniej przygotawaną, ale nie udało się jej zamieścić bezpośrednio pod tamtym postem Robiego - dodawała się do mojej poprzedniej wypowiedzi, a przed jego postem. Musiałam poczekac.
Ostatnio zmieniony 2006-10-13, 22:22 przez Roxi, łącznie zmieniany 1 raz.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Dyskusję z Toba uważam za zbyteczną. Nie ma ona sensu, gdyż i tak pozostaniesz przy swoich racjach i zrobisz ze mnie awanturnika. Nie dam się sprowokowac i podziękuję - może innym razem stary 
Zapraszam do czytania:
No tak masz racje , ona bardzo chcę tylko ona nie potrafi stworzyć takiego związku , przeciez widzieliśmy z jakim wielkim hukiem rozpadło się małżeństwo z Rickiem . On chcę więcej niż ma i to ją właśnie zgubiło .
-
Anna...Amber...
Hah, "gardzę tobą" to ulubione zdanie bohaterów Mody na sukces...Anna...Amber... pisze:Amber popełniła wiele błędów.
Ale najważniejsze jest to ,że wyciągnęła z nich wnioski.
Wstydzi się tego,co zrobiła.Gardzi sobą.
Jakże się zmieniła![]()
Gdyby każdy umiał wyciągnąć z życia taką lekcje pokory...
Na pewno złe zachownie Amber buło po części spowodowane matką Towny, szczególnie te wszystkie kłamstwa. To ona ja namówiła ją na dziecko Becky itp. W końcu sprawy zaszły za dalego i nie umiała się z nich wyplątać. Gyby pisnęła chociaż słówko całe jej życie ległoby w gruzach. I tak się stało. No ale gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.
SOrrry bardzo jeżeli kogoś uraże ale Amber przypomina mi KOBYŁĘ z tymi jej zębami
noi te usta pomalowane jakby była non stop na disco1wyglada jak idź stąd i nie wracaj....
[ Dodano: 2006-10-14, 20:15 ]
tak uważam.....Kim też do najlepszych nie należy ale nie da się zaprzeczyć,że jest sliczna
noi ma swoje zasady. Nie sypia z wszystkimi po kolei tak jak Amber....

[ Dodano: 2006-10-14, 20:15 ]
tak uważam.....Kim też do najlepszych nie należy ale nie da się zaprzeczyć,że jest sliczna
"Kim też do najlepszych nie należy ale nie da się zaprzeczyć,że jest sliczna "
To zdanie jest sprzeczne samo w sobie.Gdyby byla sliczna to jednak byla by jedną z najlepszych
I niestety,a jednak musze sie nie zgodzic i nie uwazam,ze ona jest ładna
Ona jest bardzo bardzo bardzo przecietna,ot lalka barbi,ktorych pełno dookoła.Amber ma oryginalną urodę.A z kim niby Amber po kolei sypia?Bo jakos nie przypominam sobie,aby ta lista partnerow byla długa
chyba,że moźe oglądamy inny serial?
To zdanie jest sprzeczne samo w sobie.Gdyby byla sliczna to jednak byla by jedną z najlepszych
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
A z iloma spała Amber?? W serialu wiemy tylko o dwóch, jej były chłopak (murzyn) i Rick. nie ma w tym nic złego, a Kimberly swoją osobą ukazuje jeszcze gorsze cechy. Jest fałszywa i dwulicowa. Ona nie sypia z każdym po kolei, ale udaje że sypia (Patrz ostatni odcinek kiedy mówiła do Ricka "Pojedziemy do domku w górach? Zostaniemy tam znowu na noc? Bedzie nam tak cudownie", mówiła to tylko po to by zrównać Amber z ziemią. To było podłe!!! Amber nie zasłużyła na takie zachowanie i szczerze mówiąc żal mi jej.Kim pisze:(...)