Macy - Thorne - Brooke
Zapraszam do dyskusji na temat . Ja nie będa wam streszczał odcinków Mody , skoro wy widzicie co innego macie prawo , ale Thorne jasno i wyraźnie powiedział czemu z Macy zostaje .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Ja odchodze od tematu
Ja tylko chcę rozmawaić , a wam jak coś nie pasuje szuakcie dziury w całym . Ja nie uważam miłości Brooke i Thorne za coś trwałego i za coś prawdziwego , ja jestem zdania ,że oni szukają miłości , chcą się zabawić i nikt nie ma prawa im tego zabraniać.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
Anna...Amber...
A widziałaś kiedyś coś w tym filmie prawdziwego i stałego bo ja nie .Anna...Amber... pisze:Najpierw piszesz,że Brooke i Thorne się kochaja i powinni być razem
a teraz że to nie jest nic trwałego i prawdziwego...
A jak można kochać na niby
Fajnie ,że wyrwałaś zdanie z kontekstu .Marisa pisze:Tak, ty fajnie, że to zauważyłeśRobi pisze:Ja odchodze od tematuGratuluję
Ale dalej powtórze co mówiłem , jestem za tym aby każdy żył tak jak chcę jeżeli nie robi drugiej osobie krzywdy . Jeżeli Brooke i Thorne chcą być ze sobą tak powinni być.
-
SallyFan
OK, niech ma te swoje miłości, jednak nie uważam że to ja niedojrzale patrze na jej związki, tylko ona ma manie na punkcie seksu. Sama to przyznała parę razy, np. kiedy tworzyła własną linię sypialnianą "Sypialnie Brooke", mówiła, że seks jest bardzo ważny i nie wyobraża sobie życia bez niego. Wiele osób może mieć odmienne zdanie, Widać, że zależy jej na Thornie, dużo płacze przez niego, ciągle o nim myśli, przywołuje wspomnienia... Jestem tylko ciekaw jak długo to potrwa.
-
SallyFan
Tak naprawde nie ma możliwości, żeby wszyscy byli szczęśliwi.
Jeśli Thorne będzie z Brooke, Macy może się posunąć nawet do targnięcia na życie
Jeśli Thorne będzie nadal z Macy, tak samo Brooke, jak i Thorne będą strasznie cierpieli. Dowodem tego są ostatnie odcinki. Oni są dla siebie stworzeni
To do tej pory najbardziej dynamiczny i tragiczny związek w MNS
Życze by Brooke i Thorne byli razem, a Macy niech sobie kogos innego znajdzie. Na przykład Clarke'a

Jeśli Thorne będzie z Brooke, Macy może się posunąć nawet do targnięcia na życie
Jeśli Thorne będzie nadal z Macy, tak samo Brooke, jak i Thorne będą strasznie cierpieli. Dowodem tego są ostatnie odcinki. Oni są dla siebie stworzeni
Życze by Brooke i Thorne byli razem, a Macy niech sobie kogos innego znajdzie. Na przykład Clarke'a
Za późno, cokolwiek zrobi Thorne i tak kogoś skrzywdzi. Jeśli Thorne odejdzie do Brooke, to Macy za pewno wróci do alkoholizmu (po to są te ostatnie odcinki o alkoholiźmie).
Jeśli Thorne zostnie z Macy, Brooke będzye nieszczęśliwa i może próbować zrobić coś podłego.
Wydaje mi się ostatecznie że powinien opuścić serial na parę tygodni.
Jeśli Thorne zostnie z Macy, Brooke będzye nieszczęśliwa i może próbować zrobić coś podłego.
Wydaje mi się ostatecznie że powinien opuścić serial na parę tygodni.
Ostatnio zmieniony 2006-10-15, 13:30 przez arturkcf, łącznie zmieniany 1 raz.