Ogólnie o filmach
A mi się nadal podoba film ,,władca pierścienia,, wszystkie części . Jak oglądam ten film odrywam się od rzeczywistości . Na TVN była jedna część , nie długo będą kolejne odcinki.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
SallyFan
Vinci to coś okropnego , to jest normalnie tragizm .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- kimberly1990
Kocham "Władcę Pierścieni"black_dragon pisze:Mam to samo.Robi pisze:A mi się nadal podoba film ,,władca pierścienia,, wszystkie części . Jak oglądam ten film odrywam się od rzeczywistości . Na TVN była jedna część , nie długo będą kolejne odcinki.
Poza tym uwielbiam ARAGORNA![]()
![]()
, ale tylko jako bohatera, nie aktora.
![]()
- Marek Forrester
Wczoraj byłem w kinie na premierze filmu "Karol, Papież który pozostał człowiekiem"... Brak słów, piękny film ukazujący sytuacje życia Karola Wojtyły jakiego nie znamy czyli człowieka wsród najbliższych mu ludzi i w sytuacjach codziennych. Najstraszniejsze momenty filmu to oczywiście zamach i śmierć... Ta druga pokazana była bardzo dokładnie i nie wiedziałem ,że tak bardzo cierpiał czyli jak to wyglądało w jego łózku kiedy nie mógł mówić... To było straszne... Nie wiedziałem ,że tak to się odbyło... Polecam wam film bo wyciska łzy, mnóstwo ludzi w kinach, słychać było szelesty chusteczek, płacz i pozatym straszna cisza i zachwyt a zarazem strach... Niesamowite wrażenie...
Nobody does it better
- kimberly1990
-
SallyFan
Dziś o 21:45 na TVN leci kinowy hit "Dwa tygodnie na miłość" z Hughem Grantem i Sandrą Bullock
Milioner George Wade (Hugh Grant) potrzebuje nowego doradcy prawnego. Zatrudnia więc Lucy Kelson (Sandra Bullock), wykształconą na Harvardzie młodą panią adwokat. Lucy doskonale radzi sobie w pracy, ale nie może znieść tego, że George, który bez niej ledwo potrafi zawiązać sobie krawat, traktuje ją bardziej jak sekretarkę, niż doskonale wykształconego doradcę prawnego. Składa więc George'owi dwutygodniowe wypowiedzenie.

Milioner George Wade (Hugh Grant) potrzebuje nowego doradcy prawnego. Zatrudnia więc Lucy Kelson (Sandra Bullock), wykształconą na Harvardzie młodą panią adwokat. Lucy doskonale radzi sobie w pracy, ale nie może znieść tego, że George, który bez niej ledwo potrafi zawiązać sobie krawat, traktuje ją bardziej jak sekretarkę, niż doskonale wykształconego doradcę prawnego. Składa więc George'owi dwutygodniowe wypowiedzenie.

Dwa tygodnie na Miłość-Super...Co z tego że oglądałem trzeci raz... 
Co do Bridget Jones W pogoni za Rozumem-Właśnie mi się ściąga a ja właśnie zaczynam czytać książkę
...
Jaka jest waszym zdaniem najlepsza Komedia Romantyczna??Moim zdaniem jest to "Notting Hill"
...Zaś z Polskich Komedii Rom. to:
1.Nigdy w Życiu
2.Zakochani
3.Tylko Mnie Kochaj
[ Dodano: 2006-10-15, 13:30 ]
...
Co do Bridget Jones W pogoni za Rozumem-Właśnie mi się ściąga a ja właśnie zaczynam czytać książkę
Jaka jest waszym zdaniem najlepsza Komedia Romantyczna??Moim zdaniem jest to "Notting Hill"
1.Nigdy w Życiu
2.Zakochani
3.Tylko Mnie Kochaj
[ Dodano: 2006-10-15, 13:30 ]
Eee...Tam...Jak na polski film to świetne...Porównaj to z takimi debilstwami jak "Ja wam pokażę!" czy "Francuski Numer" albo chociaż "Ciało"...W porównaniu z tymi filmami Vinci to ArcydziełoRobi pisze:Vinci to coś okropnego , to jest normalnie tragizm .
-
SallyFan
Dziś popołudniu leciał film "Gorąca linia". Leciał na Polsacie i opowiadał o 3 siostrach i ich ojcu. Trzy siostry, które w młodości nie mogły bez siebie żyć. Potem:
najstarsza, Georgia, robi wielką karierę, ma własne pismo.
średnia, Eve (w tej roli Meg Ryan), opiekuje się ojcem.
najmłodsza, nie znam imienia, robi kariere w telenowelach.
Oglądałem tylko kawałek, odkad siostry spotkały się i choć przedtem skłócone, znów się pogodziły, kiedy ich ojciec zapadł w śpiączke. Po kilku dniach/tygodniach siedzą sobie przy ojcu, i myślą, bo jakaś piosenkarka z lat 50. przyszła Eve do głowy. I one tak myślą, myślą, śmieją się i nagle.. ich ojciec mówi jakieś tam imie i nazwisko, Jane Austen czy cos takiego. One odrazu uradowane wstały i zawołały pielęgniarke. Jednak.. okazało się, że to były jego ostatnie słowa..
Na końcu pokazują ich wspólne święto dziekczynienia, jak sie śmieją i rzucają w siebie mąką. Wzruszajacy film
Ja tam najbardziej lubie:
Platynowa płyta
Stalowe Magnolie
Titanic
Uciec przed przeznaczeniem II 
Oglądałem tylko kawałek, odkad siostry spotkały się i choć przedtem skłócone, znów się pogodziły, kiedy ich ojciec zapadł w śpiączke. Po kilku dniach/tygodniach siedzą sobie przy ojcu, i myślą, bo jakaś piosenkarka z lat 50. przyszła Eve do głowy. I one tak myślą, myślą, śmieją się i nagle.. ich ojciec mówi jakieś tam imie i nazwisko, Jane Austen czy cos takiego. One odrazu uradowane wstały i zawołały pielęgniarke. Jednak.. okazało się, że to były jego ostatnie słowa..
Na końcu pokazują ich wspólne święto dziekczynienia, jak sie śmieją i rzucają w siebie mąką. Wzruszajacy film
Ja tam najbardziej lubie:
- Marek Forrester
Fajny film "Dwa tygodnie na miłość" widziałem już któryś raz i bardzo mi się podobało, natomiast po tym filmie TVN wyemitował horror: "Morderczy przyjaciel" w który pewnien pies z laboratoirum wydostał się przy pomocy dziennikarki na zewnątrz, ona zabrała go do siebie i wkrótce zaczoł zabijac każdą osobę która zbliżała się do tej kobiety, mało straszny ale ogólnie fajny.
Nobody does it better
Ja wczoraj ogladałem "Osadę" i powiem, że liczyłem na coś lepszego
Poza świetnym klimatem i dosyć ciekawą i zaskakującą fabułą film nie prezentuje się zbyt okazale...
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Marek Forrester