Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Tkk_Sally pisze:[shadow=black] Artur wkrótce roztanie się z Zosia[/shadow]
Ufff... Nienawidze tej pary wiec sie ciesze. Artur powinien być z tą Agatą :wink:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Jej, wczorajszy odcinek był mocny. Strasznie było mi żal Majki.. :cry: To wspaniała i ciepła dziewczyna. A na miejscu Artura, wyciągnąłbym tę małpę Monikę z kościoła i natrzaskał po tej sarkastycznej gębie! :evil:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Ja też ostatnio zaczęłam oglądac Pierwszą Miłość :zeby: i chyba też się wciągne w ten serial tak jak w Modę.... :lol:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

ana Pierwsza miłość odżyła teraz, stała się ciekawsza, zauważyłem to jakiś czas temu, kiedy pojawiła się Monika, ten wątek jest naprawdę ciekawy i myśle ,że Monika mogłaby być taką Sheilą ale pewnie wkrótce albo zniknie, albo zmieni się w dobrą kobietę...
Nobody does it better
Kim

Post autor: Kim »

Nienawidze Moniki.Jest fałszywa i zdolna do każdego świństwa :twisted: nie cierpię jej dlatego,że nie potrafi pogodzić się z faktami.A Peweł to taka dziecinna,naiwna śierotka!jest taki głupi że aż mi go żal....A Majka strasznie cierpi.Współczóje jej,bo ni zasługuje na to.Artur rozstanie się z Zosią?to jest pewne??????
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Kim spoilery zaznaczamy czarnym kolorem.... Dlatego to ,że [shadow=black]Zosia i Artur się rozejdą [/shadow]powinnaś napisać dokładnie tak. To tak na przyszłość.

Moniki nie da się lubić... To fałszywa, gotowa ddo wszystkiego aby zniszczyć związek MiP ale wierzę, że ta kobieta nie zniszczy uczucia jakie łączy Majke i Pawła.
Nobody does it better
Kim

rozumiem :cry: ja lubiałam Agate ::ok:: i Mam nadzieję że edzie z Arturem:)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Agata była świetna bardzo energiczna i taka niby to pozytywna a jednak troche negatywna. Ale gra aktorska tej dziewczyny zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Mam nadzieje ,że Agata wróci jeszcze do serialu. Mogłaby zakręcić się koło Ryśka.

Mam nadzieje ,że Polsat nie zakończy serialu teraz bo stał się ciekawszy i chciałbym aby był jeszcze długo bo akurat PM oglądam z chęcią i zżyłem się z bohaterami i trudno by było po 400 odcinkach zakończyć to, skoro opera to ten tysiąc być musi :wink:
Nobody does it better
Kim

Masz rację ::ok:: ja również lubię ten film i zżyłam się z postaciami.Mimo że moim najukochańszym filmem jest ELISA Z RIVOMBROSY to o PM nie zapominam i uważam,że akcja nabiera pędu:) Oby tak dalej. Nie lubię jednak Bena bo jest pazerny na pieniądze i w dodatku bandyta! ::bojesie:: Marysia jest miła i sympatyczna ale troche naiwna ::cojest:: Mimo wszystko darzę ją ogromną sympatią.Paweł powinnien sie zmienić bo jest azZA BARDZO NAIWNY!jak mógł uwierzyć Monice? nie ma wyobraźnii?Monika już raz go okłamała a wraz uwierzył jej.Powinien się domyślić podstępu.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Artur wkurzył się na Zosię o byle co... Ona tylko wyraziła swoją opinię może sugerstię a ten zbulwersowany wyszedł... Dziwne to było taka kłótnia o nic. Widocznie Artur miał nerwy na pieńku i wybuchł.

Majka nie powinna się zadręczać i przez to opuszczać szkołę, studia dla niej są ważne więc nie powinna ich marnować siedząc i rozmyślając o przeszłości i przyszłości. Powinna wziąść się w garść.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Może mi ktoś w skrócie napisac co tam się teraz dzije?
-co z Emilką?
-Co z Markiem ktory się do niej dostawiał i Teresą?
-Jak Majka i Paweł?
i w ogóle.
Bardzo prosze :: bow ::
SallyFan

Bardzo chętnie odpisze :wink:

Emilkę pokazywali wczoraj jak była u Andrzeja w więzieniu. Próbowała się przekonać do tego, że on nadal ją kocha. Jednak on w twarz jej powiedział, że jej nie kocha i nie chce jej więcej widzieć. Zemdlała.

Marek i Teresa obecnie są znowu razem i nawet w niedalekiej przyszlości chcą odnowić przysięge. Nie pokazują narazie Bartka, a jego "romans" z Teresą zakończył się.

Majka i Paweł to dramatyczna sytuacja. Monika upiła Pawła w jego wieczór kawalerski i on obudził się nagi u niej w łóżku ::bojesie:: . Tak naprawde wcale sie nie przespali, tylko Monika go upiła. Nastepnego dnia był ślub. I wtedy Paweł ujrzał Monikę. Przed przysięgą poprosil ją (Marysie) o chwile rozmowy i jadąc autem na łąke, tam powiedział jej, że ją zdradził. Marysia nie chce go widzieć, on wrócił do picia.

Jest też dużo ciekawych wątków, np. dalsze problemy Kuby, choroba ojca Artura, bunt w szpitalu Marka, romans dr Turczyka z salową Franią, itp. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

A co zrobili z tą siostrą gdy Ewa Sałacka zmarła...?
SallyFan

Tego nie wiem, ale wiem że jakiś tydzień-dwa temu pokazywali ta postać. Widocznie zamierzają więcej nie pokazywać czy coś takiego. Pominąć.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

PM ostatnio zrobiła się ciekawsza i żywsza.
ODPOWIEDZ