Kreskówki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wnuczka tej czarownicy miała na imię Alicja. :P
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Bobek cały czas jest. Ja uwielbiam Muminka, Tate i Mame, kocham RYJECZKA!!! Nie przepadam z aWłoczykijem, chociaż zawsze ma coś mądrego do powiedzenia. A Migotka to denerwująca postać, powinni ją uśmiercić. A Mumunek zakochałby się w jakieś nowej mumince z sąsiedctwa.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Nie e! Migotka musi żyć, żeby być razem z Muminkiem :) Tak wymyśliłam jak byłam mała i tak ma być :)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Weź się nie wtrącaj autorko pięcu postów!!! Migotka to nudna postać. Nic nei wporwadza do nowego do starego serialu. Powinni w ogóle dać inną aktorkę. :mrgreen:
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobrze że lecą Smerfy, Kaczor Donald i Myszka Mickey oraz Muminki, ale szkoda że nei ma takich kreskówek jak Kacze opowieści, Chip i Dale oraz serial Simpsonowie (w ogóle bez sensu że tylko chyba jakaś jedna seria była w Polsce!) Ja jednak śledziłem trochę odcinków na czeskiej tv, czasem można było się uśmiać, a tu trafiłem na parodie czołówki z aktorami! : http://www.smog.pl/wideo/3025/prawdziwe ... simpsonow/
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja wolę bajki na Jetix :wink: Odlotowe agentki, Ach ten Andy, Świat wg Ludwiczka, Lucky Lucke i takie tam :) Na TVP1 najbardziej lubię oglądać Tabalugę ::jezyk:: :zeby: :zeby: :zeby:
Primok

Post autor: Primok »

W sierpniu były naprawdę dobre odcinki Smerfów - wielu z nich prędzej nie widziałem - "wszystko jest takie cuudoownee Papo Smerfie" ::jezyk:: :P .
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mnie ostatnio znów wciągnął Dexter. Polecam ten odcinek ::loll:: ::loll:: ::loll:: :

http://youtube.com/watch?v=aKKVWzqn588
Abec

Post autor: Abec »

Dexter zawsze mnie wkurzał. I nie jest zabawny. Za to "Atomówki" rządzą, zwłaszcza środkowe odcinki (z 2000-2002 r.), kiedy to nie był to już serial dla dzieci, a nie zaczął jeszcze uciekać - moim zdaniem nieudolnie - w purnonsens.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawno już nie oglądałem bajek. ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

B@r pisze:Dawno już nie oglądałem bajek. ::jezyk::
Ja także nie oglądam , ostatni raz to chyba cztery lata temu i było to z nudów. Z tego co pamiętam były to Pokemony ::loll:: ::rad::
Abec

Post autor: Abec »

"Dom dla Zmyślonych Przyjaciół Pani Foster" (nawiasem mówiąc dosłowne tłumaczenie tytułu było tym razem błędem, bo nie wiemy czy do pani Foster należy dom czy przyjaciele :P) to jedna z niewielu kreskówek, które dzielą chorobę wiiieeeelu seriali fabularnych: świetny, pełen znakomitych pomysłów pilot, a potem masa głupich i nudnych odcinków ::jezyk::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Co do kreskówek to obecnie oglądam mniej ale swojego czasu byłem fanem Dragon Ball, Czarodziejka z księżyca, Scooby-Doo czy Pokemony... Ah no i kreskówki z Cartoon Network jak Atomówki, Flinstonowie czy Chojrak ale nie moge zapomnieć o Johny Bravo 8) Kreskówki oglądam jedynie gdy jestem chory nie wiem czemu ale wtedy najlepiej się je ogląda.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Krowa podniecała się wszystkim dookoła a Kurczak nigdy się nie uśmiechał. Swego czasu znałem wiele Pokemonów, w końcu nie mogłem się im oprzeć, to właśnie uroki dzieciństwa... Digimonów nie oglądałem ale wiem o co chodzi w tym.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja też zerkałem na Pokemony. Nawet dziś "złapałem" jakiś odcinek na TV4 i byłem zdziwiony jakimiś nowymi postaciami. Nie ma już chyba Misty ani Tracey'a.
ODPOWIEDZ