Już teraz nie łapie się w Pokemonach, nie pamiętam ich nazw pozatym jest ich tyle nowych.
Kreskówki
- Marek Forrester
Tracey'a??Martin - fan Bree pisze:Ja też zerkałem na Pokemony. Nawet dziś "złapałem" jakiś odcinek na TV4 i byłem zdziwiony jakimiś nowymi postaciami. Nie ma już chyba Misty ani Tracey'a.
-
Ryan Lavery
-
Ryan Lavery
-
SallyFan
Ja grałem w pokemony
Ale tak mnie wciągneły, że zacząłem przez nie przechodzić faze "chrząkania"
Tzn. co chwile chrząkałem i dopiero po 8 miesiącach od przestania grać przestałem
Ja pamietam tego kolesia ze Skyter'em czy cos takiego
Oglądałem odcinek jak Brock został w jakimś centrum z siostrą Joe
I potem do nich doszedł ten ze Skyter'em..
Ale tak mnie wciągneły, że zacząłem przez nie przechodzić faze "chrząkania"
Tzn. co chwile chrząkałem i dopiero po 8 miesiącach od przestania grać przestałem
Ja pamietam tego kolesia ze Skyter'em czy cos takiego
Oglądałem odcinek jak Brock został w jakimś centrum z siostrą Joe
I potem do nich doszedł ten ze Skyter'em..
Chodziło się Ashem z miasta do miasta i walczyło z innymi trenerami pokemonów. W każdym mieście był jakiś mistrz do pokonania i każde z miast charakteryzowało się tym, że specjalizowali się w danym rodzaju pokemonów (ogniste, wodne, psychiczne itd.). Można było też łapać dzikie pokemony i potem nimi walczyć, wraz z walką zwiększały się levele pokemonów a co za tym szło dochodziły nowe techniki
Oczywiście w każdym kolejnym mieście levele pokemonów, z którymi się walczyło też były wyższe
Całkiem fajna gierka
Mieliście jakiegoś ulubionego pokemona? Moim był Psyduck
Mieliście jakiegoś ulubionego pokemona? Moim był Psyduck
Ostatnio zmieniony 2006-10-18, 20:02 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ryan Lavery
- Marek Forrester
- kimberly1990
-
SallyFan
Ja uwielbiałem Bulbasaur'a ale może zmienimy temat??SallyFan pisze:Charmander![]()
![]()
![]()
Kochałem tego Pokemona![]()
Psyduck był zaraz na drugim.
Ahh ja sie kiedys bawiłem w pokemony![]()
Booshe...Ja nie mogę ze śmiechu jak czasami jak przez przypadek w czwartek wieczorem przełączę na TVP1 a tam słychać jakieś "Ale wkrótce będę duża bo tak mówi babcia róża"
P.S.A kto pamięta Ulicę Sezamkową...Ja jak byłem mały oglądałem każdy odcinek (chyba na TVP2 było...) a nawet teraz jak czasami przeglądając kanały przełączę na MINIMINI i akurat leci jakaś inna bajka z bohaterami Ulicy sezamkowej(Chyba z trzy czy cztery są...) to obejrzę...
-
Gabra-Sheila
-
SallyFan