Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak. Ale tym samym traci na wartościach pierwszej prawdziwej polskiej opery. Sytuacje w serialu i rozmowy pokazywane są krótko i zwięźle, czasem nawet w jednym odcinku mijamy kilka tygodni... Nie podoba mi się to, ale przez to akcja toczy się szybciej.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Żal mi Majki,biedna dziewwczyna,jak tak dalej pójdzie to wpadnie w jakąś depresję....................................................ostatnio na statku,podczas rozmowy z Pawłem,wyglądała jakby miała zemdleć :(
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Odcinki 363 i 364 średnio oglądało 2 600 000 widzów! To najlepszy wynik serialu od kilku tygodni, ciekawe czy odcinki po nieudanym ślubie głównych bohaterów także zyskają widzów czy może wszystko wróci do normy.
A już w poniedziałek w 370 odcinku ciekawie zapowiada się [shadow=black]rozmowa Mariusza ze swoimi kolegami z klasy na temat seksu, Mariusz okłamie i powie ,że spał z Klaudią! Ciekawe czy z tego kłamstwa będą konsekwencje ::chytry:: [/shadow]
Nobody does it better
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Osobiście bardzo tęsknie za Agnieszką :cry: :cry: :cry:

To aktorka odeszła z serialu czy jak?

A tak wogule to jak to bylo? Ona kogoś zabiła czy trafiła za pobicie Marka? ::jezyk::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

SallyFan pisze:
To aktorka odeszła z serialu czy jak?
A tak wogule to jak to bylo? Ona kogoś zabiła czy trafiła za pobicie Marka?
Ta aktorka to Barbara Kałużna i gra teraz w Samym Życiu
Zabiła.. :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Agnieszka zabiła dziadka Wojtusia, jej syna którego oczywiście wiemy adoptowała. Mężczyzna ją nachodził, chciał powiedzieć Wojtkowi prawdę, Agnieszka wykończyła sie psychicznie a następnie zabiła go... Mnie jej nie szkoda, nie lubie tej aktorki.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Alexander pisze:Agnieszka zabiła dziadka Wojtusia, jej syna którego oczywiście wiemy adoptowała. Mężczyzna ją nachodził, chciał powiedzieć Wojtkowi prawdę, Agnieszka wykończyła sie psychicznie a następnie zabiła go... Mnie jej nie szkoda, nie lubie tej aktorki.
A ja wprost uwielbiam ,ma taki miły i ciepły glos ,ale wiem ,że może to czasem drażnić
Ale do rzeczy.Co się dalej dzieje z tym wątkiem bo nigdy jakoś na niego nie trafiam
Krzysztof wrócił chyba jakoś wtedy gdy Paweł był w więzieniu i powiedział ,że Agnieszka ma wyjśc na przepustkę.Od tego czasu na nic w tym wątku nie trafiłem,pokazał się ktoś z tej rodziny od tego czasu i wiadomo co z Agnieszką czy narazie cisza?
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Z tego co się orientuje to na razie jest cisza.Wątek się urwał.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Tkk_Sally pisze:A ja wprost uwielbiam ,ma taki miły i ciepły glos ,ale wiem ,że może to czasem drażnić
Ale do rzeczy.Co się dalej dzieje z tym wątkiem bo nigdy jakoś na niego nie trafiam
Krzysztof wrócił chyba jakoś wtedy gdy Paweł był w więzieniu i powiedział ,że Agnieszka ma wyjśc na przepustkę.Od tego czasu na nic w tym wątku nie trafiłem,pokazał się ktoś z tej rodziny od tego czasu i wiadomo co z Agnieszką czy narazie cisza?
Ależ Agnieszka się pojawiła :!: Była na przepustce i odwiedziła Teresę i Marka oraz Pawła i Marysię. Było to jakiś miesiąc/dwa, moze wiecej, temu. Niestety tylko na jeden odcinek :(
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Obrazek
Ciesze się ,że Zosia i Artur się rozstali! Nie byli dla siebie stworzeni od początku, wiedziałem ,że ten związek nie ma szans na przetrwanie mieli zupełnie inne poglądy i zupełnie inne cele w życiu. Artur wogule nie dorósł do pożadnego i długotrwałego związku. Zastanawia mnie tylko czy Zosia będzie się jeszcze pojawiać w życiu Artura czy zniknie na zawsze...

Obrazek
Sceny z odcinka 378 (03.11.2006) były prześmieszne, kiedy Artur wskoczył do autobusu i rozmawiał z Marysią i ludźmi z autobusu. Wszyscy tak się zaangażowali i kibicowali Marysi i Pawłowi. Ciesze się ,że znów do siebie wrócili, Marysia wreszcie zrozumiała ,że kocha Pawła i nie uda jej się uciec przed tą miłością...
Nobody does it better
Tkk_Bolly

I znowu usmiercają kolejną osobę ,właściwie w tym serialu ginie jedna osoba za drugą w niedlugich odstepach a tak w życiu nie jest
Tym razem padło na Kubę ::kwasny:: :cry:
Kuba był nawet ciekawą postacią i chyba lubianą przez widzów,już bym wolał ,aby padło na Bartka ,bo go nie trawię

Nasuwa się pytanie Kto następny :?:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tkk_Sally ::kwasny:: nie chce Ci zwracać uwagi ale to wiadomość spoilerowa... Bo to się jeszcze nie stało. Chyba ,że to informacja nie potwierdzona a jedynie plotka lub przypuszczenia.

Ostatnio w PM dużo jest "walenia w mordę". Najpierw Majka Monikę a ostatnio Janek Pawła. Ale podoba mi się ,że wracają wątki miłosne, to jedna z nielicznych polskich oper w którym mocno okazywane są uczucia. Bo całowanie się zupełnie znikneło z KN czy NW, nie wiem jak jest w SŻ. A w PM Mariusz i Klaudia przymierzają się do swojego pierwszego razu i ładnie pokazany jest ten wątek, jestem ciekaw jak będzie dalej. A ostatnio zrobiło się ciekawie apropo Bartka który szuka dziewczyny z autobusu, fajnie ,że takie wątki miłosne pojawiają się w PM i jestem ciekaw kto będzie kolejną "ofirą" Artura ::rad:: Chciałbym aby wątek Moniki nieco się rozwinął albo został na stałe bo brakuje w polskich serialach czarnego charakteru... Monika mogłaby być polską Sheilą!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Alexander pisze:Tkk_Sally ::kwasny:: nie chce Ci zwracać uwagi ale to wiadomość spoilerowa... Bo to się jeszcze nie stało. Chyba ,że to informacja nie potwierdzona a jedynie plotka lub przypuszczenia.!
Fakt ,kompetnie mi wyleciało to z głowy ::plask wczolo: [shadow=black]To informacja potwierdzon ,widziałem zdjęcie z pogrzbu .Dokładnie nie opamiętam jak to się stanie ,ale chyba Kuba pójdzie szukać jakiegoś podopiecznego meliniarza i....[/shadow]
Alexander pisze: . Bo całowanie się zupełnie znikneło z KN czy NW, nie wiem jak jest w SŻ.
To zabawne ,ale znikło .W tym serialu znikła także miłość .Scenarzyści przymierzają się do rozwalenia ostatniej szczęśliwiej pary Irek&Tamara Dona i Magdalena juz intrygują przeciw nim ::kwasny:: Właściwie dziwne jest to co powiem ale tam zostanie tylko jedna para Jolka&Marek :shock: Wyłączając dziadków i babcie ,które nie mają problemów małżeńskich tylko zajmują się problemami dzieci i wnuków
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Alexander pisze:
Ostatnio w PM dużo jest "walenia w mordę". Najpierw Majka Monikę
Jak to :shock: .czy dobrze zrozumiałam,że Marysia walnęła Monikę :mrgreen: ?Proszę o wyjaśnienia :twisted: .Czyżby ta wiecznie dobra,słodka,anielska i memlasta Marysia miała w sobie troche diabełka :twisted: ?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Oj żałuj ,że tego nie widziałaś! Marysia kiedy spotkała Monikę w banku tak pięknie się do niej uśmiechała, szczerzyła a potem powiedziała ,że ma do niej niespodziankę i podziękowanie za to ,że dzięki niej zrozumiała jak bardzo kochają się z Pawłem. I wtedy prosto w nos z pięści uderzyła ją w twarz! To był cios!
Nobody does it better
ODPOWIEDZ