Co chcielibyśmy w odcinkach w Polsce?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Nie mogą zakończyć tego serialu dopóki każdy z każdym nie prześpi się. :mrgreen:
A jeszcze zostało kilka niewykorzystanych krzyżówek.
Najbardziej oczekiwany przeze mnie romans to Sally i Ridge. ::jezyk:: Och, jak oni wyglądaliby słodko :serce: Szczególnie w wannie :P
Rozmawiałam z Bellem i... zrobi to specjalnie dla mnie ::rad::
To nie spoiler :roll: , to marzenie ::ok::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Też bym chciał Sally i Ridge'a, a poza tym chciałbym romans... Brooke i Clarke!

Goku zafajczaste opowiadanie :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze: Ale pomysł bójki Kimberly i Amber dobry pomysł :zeby:
One przecież już się biły , Amber zaatakowała Kim od tyłu i Kim położyła ją na ziemie .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wiem znam ich wszystkie bójki, ale fajnie jakby jeszcze jakaś była ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ciekawe jakie w serialu i poza serialem były emocje gdyby Rick związał się na przykład z CJ'em. Podejrzewam, że starsze panie słuchające ojca dyrektora przestałyby oglądać MNS, ale ja bardzo chętnie zobaczyłbym w akcji ych dwóch, o których napisałem wyżej. To byłoby bombowe. A potencjalny związek Sally i Ridge'a już mnie rozbawia, byłaby istna komedia. :D
Awatar użytkownika
Robi

No to dzisiaj lekarz myślał ,że Morgan i Taylor są parą ::loll::
Ambrossia

Post autor: Ambrossia »

Robi pisze:
One przecież już się biły , Amber zaatakowała Kim od tyłu i Kim położyła ją na ziemie .
Tak a innym razem Amber wrzuciła ją do basenu.... Kim to nic przy Ambrosi!!
Co Ambrossia to Ambrossia :)))
Awatar użytkownika
Robi

Ambrossia pisze:
Robi pisze:
Tak a innym razem Amber wrzuciła ją do basenu.... Kim to nic przy Ambrosi!!
My w tej chwili mówimy o bójkach między nimi , a nie o podstępach jakie Ambrosia zafundowała wszystkim .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oj, teraz chciałbym dużo :mrgreen: ::krzyw:: Szczególnie dużo ze strony Sheili.
Chciałbym, aby zemściła się na wszystkich Forresterach.
Wyobrażam sobie taką scenę:
Brooke rodzi dziecko. Z tej okazji Bridget z Whipem organizują wielkie przyjęcie ( swoją drogą, to oni stanowiliby świetną parę, ale teraz nie o tym ). W domu Stephanie, która wybrała jednak Eric'a odbywa się wielki bal, na którym zbiera się cała rodzina, łącznie z Sally, która przebrała się za palmę ::jezyk:: Na balu pojawia się Sheila, która kilka dni przedtem zamontowała w całym domu ładunki wybuchowe. Nagle rozlega się głos z nie wiadomo skąd. Sheila się śmieje, wytyka całą przeszłość Forresterom. W tym samym czasie Erica z Ziggi'm ( którzy dowiedzieli się już całej prawdy ) porywają Ricka, którego faszerują lekami, aby stracił pamięć. Na sygnał Sheili ładunki wybuchają, a rezydencja Stefy staje w ogniu i się zawala. Erica, Ziggi uciekając taszcząc za sobą Ricka, a Sheila uciekając porywa dziecko Brooke, które nazywa Sheaila ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke,Amber i Stephanie by przeżyły, połączyły siły i ruszyły pokonać Sheile :D no byłoby ciekawie i jeszcze chciałbym romans Sheili z Deaconem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ja to bym chciał romans Bridget i Whipa :D
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

Ja chciałbym trójkąt Amber/Ziggy/Sheila.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

A ja bym chciała żeby Sheila znów zaczela uderzać do Erica :mrgreen: A Stephani żeby z zadrości zaczeła o niego walczyć i rzuciła masima .
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja czekam, aż Bridget dowie się wreszcie kto jest ojcem dziecka Brooke. Mam nadzieję, że to w końcu wyjdzie na jaw.
I jak myślicie, sprawa czyjego ojcostwa wyjdzie najpierw na jaw (jesli oczywiscie wyjdzie), Nietopera czy dzieciątka Brooke?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Obecnie bardzo chciałbym, żeby Bridget dowiedziała się, że jej matka jest w ciąży z Deaconem i rozwiodła się z nim. A Deacon mógłby znów zainteresować się Amber i małym D.
Chciałbym również, żeby w MNS było więcej Taylor i żeby Ridge dowiedział się w końcu kto jest jego biologicznym ojcem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ