Chętnie,ale techniczny problem. Nie mam możliwości zaimportowania pliku z odcinkiem do bazy danych Windowsa Movie Makera z powodu braku odpowiedniego kodera dekodera. Czy ktoś może wie skąd takowy pobrać? Sorka za offtopAlexander pisze:To może Thorne zapodaj jakieś filmiki z tego odcinka
Żar młodości (The Young and The Restless)
- Adex-fan Brooke
Ja kiedyś od nowa wgrałem ten program jak jakieś usterki były.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Przy okazji ja przypomnę swoje pytania:
1. Jaki wypadek miał brat Lilly że stracił słuch?
2. Jak doszło do pogodzenia się Lilly z Danielem?
3. Co dalej z chorobą Victora?
4. Co się stało z (zapomniałem jak się pisze jej imię -Mackenzi)?
Oraz opowiedzcie coś o porodzie Lauren, zdązyłem obecnie zobaczyć tylko najnowszy odcinek w skrócie a ze starymi mam jeszcze luki, ale co się odwlecze...
1. Jaki wypadek miał brat Lilly że stracił słuch?
2. Jak doszło do pogodzenia się Lilly z Danielem?
3. Co dalej z chorobą Victora?
4. Co się stało z (zapomniałem jak się pisze jej imię -Mackenzi)?
Oraz opowiedzcie coś o porodzie Lauren, zdązyłem obecnie zobaczyć tylko najnowszy odcinek w skrócie a ze starymi mam jeszcze luki, ale co się odwlecze...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Lauren bardzo się martwi o swoje dziecko, praktycznie każda osoba może być Sheilą i może zaatakować maleństwo, ochrona nic nie zdziała a Lauren sama też nie. Pilnują dziecka ale nie da się go upilnować 24h.
Jack powiedział dzisiaj ,że postara się aby Carmen znikneła z Genoa City na zawsze, ciekawe jakich starań doda w to aby ona znikneła.
Jack powiedział dzisiaj ,że postara się aby Carmen znikneła z Genoa City na zawsze, ciekawe jakich starań doda w to aby ona znikneła.
Nobody does it better
A w czym przeszkadza Jack'owi Carmen?Alexander pisze:Lauren bardzo się martwi o swoje dziecko, praktycznie każda osoba może być Sheilą i może zaatakować maleństwo, ochrona nic nie zdziała a Lauren sama też nie. Pilnują dziecka ale nie da się go upilnować 24h.
[ Dodano: 2006-10-30, 20:31 ]
Dzisiejszy odcinek jest jakiś żywszy niż poprzednie z tego miesiąca. Carmen została znaleziona martwa!!!!
Michael jest adwokatem tej 'murzynki'. Ciekawe jak udało mu się pozostać w zawodzie,skoro ma taką brudną przeszłość?
- Adex-fan Brooke
A gdzie oglądasz? Daj link. Ja wolę ściągać czasem. jakby jakieś ciekawe sceny z Lauren lub Sheilą to dajcie znać.
Tak,bardzo fajny odcinek! Jack chyba podszywa się pod firmę Mr. Kim'a Min'a,by zniszczyć Newman Enterprises-Jack powiedział Kim'owi,że jak długo współpracują,tak długo muszą ukrywać "this secret".
Carmen była chyba szantażowana
[ Dodano: 2006-10-30, 21:04 ]
Najnowsze informacje : Michael zawiadomił 'murzynkę',że na policji są rozważania na temat podejrzanych o zabójstwo Carmen,z końcówki jego mowy wywnioskowałem,że jest ktoś inny na topie podejrzeń...Sam Wiesz Kto!
Victor w kolejnym odcinku powie Nikki,że chce odzyskać dla niej NBP (wciąż nie orientuję się w tym obszernym wątku biznesowym). W dzisiejszym odcinku poprosił Nikki o pomoc w 'starciu'z Jack'iem,który z kolei planuje coś wielkiego na Victora-od wieków Victor i Jack walczą ze sobą na gruncie nie tylko biznesowym-w przeszłości Jack próbował przejąć Newman Enterprises,nie wyszło mu,bo przerwał mu Victor (wrócił skądś),doszło do jakiejś bójki,Newman spadł ze schodów,Jack zostawił go,potem wrócił i pomógł. Następnie Jack przejął firmę Victora podczas jego nieobecności (trzeba wspomnieć,że Jabot-rodzinna firma Abbottów była wtedy w rękach Victora),Jack więc wszedł w porozumienie z Newmanem-odda mu NE w zamian za zwrot Jabot,finalnie Abbottowie musieli płacić za własną firmę (ogólnikowo piszę),potem było wiele,wiele innych starć.
Jedno co jest pewne na 'teraz' to Jack nie może pogodzić się z decyzją świętej pamięci ojca,John'a,który nie obdzielił go stanowiskiem CEO,lecz jakąś kobietę(nie pamiętam imienia).
Carmen była chyba szantażowana
[ Dodano: 2006-10-30, 21:04 ]
Najnowsze informacje : Michael zawiadomił 'murzynkę',że na policji są rozważania na temat podejrzanych o zabójstwo Carmen,z końcówki jego mowy wywnioskowałem,że jest ktoś inny na topie podejrzeń...Sam Wiesz Kto!
Victor w kolejnym odcinku powie Nikki,że chce odzyskać dla niej NBP (wciąż nie orientuję się w tym obszernym wątku biznesowym). W dzisiejszym odcinku poprosił Nikki o pomoc w 'starciu'z Jack'iem,który z kolei planuje coś wielkiego na Victora-od wieków Victor i Jack walczą ze sobą na gruncie nie tylko biznesowym-w przeszłości Jack próbował przejąć Newman Enterprises,nie wyszło mu,bo przerwał mu Victor (wrócił skądś),doszło do jakiejś bójki,Newman spadł ze schodów,Jack zostawił go,potem wrócił i pomógł. Następnie Jack przejął firmę Victora podczas jego nieobecności (trzeba wspomnieć,że Jabot-rodzinna firma Abbottów była wtedy w rękach Victora),Jack więc wszedł w porozumienie z Newmanem-odda mu NE w zamian za zwrot Jabot,finalnie Abbottowie musieli płacić za własną firmę (ogólnikowo piszę),potem było wiele,wiele innych starć.
Jedno co jest pewne na 'teraz' to Jack nie może pogodzić się z decyzją świętej pamięci ojca,John'a,który nie obdzielił go stanowiskiem CEO,lecz jakąś kobietę(nie pamiętam imienia).
- Adex-fan Brooke
- Marek Forrester