Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Alexander,ja także nie oglądałem. Radzę dziś go pobrać,tak będzie najlepiej :D Michael to adwokat,wydaje mi się,że ten psychopatyczny instynkt nadal w nim tkwi...poza tym sprawa tajemniczych e-maili,które dostawał od Jacka.
Ambrossia

Post autor: Ambrossia »

Adrienne Frantz będzie grać w "Zarze Miłości" Ambrosie Moore, pozna w tym serialu swojego ojca.
Co Ambrossia to Ambrossia :)))
Primok

Post autor: Primok »

Ambrossia pisze:Adrienne Frantz będzie grać w "Zarze Miłości" Ambrosie Moore, pozna w tym serialu swojego ojca.
Jakiś nowy serial - nic nie słyszałem :wink: .
W "Żarze młodości" jeszcze się nie pojawiła.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

W dzisiejszym odcinku Phillis i Nick przekonywali Lauren ,że Sheila nie żyje.W reszcie wątku narazie się jeszcze nie orientuje ,chociaż poznaje już Dru.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ambrossia

Post autor: Ambrossia »

Primok pisze:
Ambrossia pisze:Adrienne Frantz będzie grać w "Zarze Miłości" Ambrosie Moore, pozna w tym serialu swojego ojca.
Jakiś nowy serial - nic nie słyszałem :wink: .
W "Żarze młodości" jeszcze się nie pojawiła.
Sory za błąd w tytule, fakt-jeszcze sie nie pojawiłą po bojawi sie pod koniec listopada b.r. ale jak już mówiłam bedzie grac Amber Moore
Co Ambrossia to Ambrossia :)))
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziś jest powitalne przyjęcie dla Lauren i jej dziecka :zeby: ,Michael musiał się urwać na prośbę Dru
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Thorne

Jest jakieś nagranie video w zw. z Carmen's case :mrgreen:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Jak obstawiacie? Kto zabił Carmen? Mnie się wydaje, że to Professor Korbel, ale to tylko domysły. A Wy co myślicie?
Awatar użytkownika
Thorne

Brian? Albo Neil? Neil raczej odpada. Podejrzewam,że Brian,bowiem z jednej z jego rozmów z żoną wykonkludowałem,że widział się z Carmen tej nocy :D
Ryan Lavery

W przedwczorajszym odcinku z Kanady, znaleziono nagranie na której widać było twarz Brada. Wnioskuję, że on też musiał widzieć się z Carmen. Ale i tak obstawiam profesorka. :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Odnośnie Lauren, to ciekawie było w piątek 13!

Michael comforted Lauren as more efforts were implemented to halt her contractions. To be safe, the doctor also administered a drug to speed along the development of the baby's lungs. The contractions started coming faster so the doctor announced it was time to deliver her baby. Lauren gave birth to a boy but the infant wasn't breathing and was whisked to the natal intensive care unit. Lauren had to stay behind so Michael followed to check on the situation. He returned to report that their son was putting up a good fight. "When I reached my hand into the incubator, he grabbed my finger," the new daddy smiled. Lauren lost a lot of blood and needed a transfusion.
Na pewno to było w piątek 13? Bo ściągnąłem odcinek a tam chyba nie ma Lauren w ogóle ::kwasny::
W ogóle streszczajcie wszystko co wiecie o Lauren bo nie oglądam wszystkich odcinków, z góry dzięki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Nie sugerujcie się streszczeniami z CBS-u kiedy ściągacie "Y&R". Odcinki z torrentów pochodzą z Kanady z kanału Global, a tam odcinek premierowy idzie o jeden dzień wcześniej niż w USA - dopiero następnego dnia emituje go CBS. Tak więc, odcinek, na stronie CBS-u emitowany był 13 października, ściągnąć można jako "Y&R October 12th".

Adex, mogę powiedzieć Ci co było w odcinku z Kanady z 1 listopada, czyli z USA z 2 listopada. Lauren i Michael wrócili z małym do domu. Mieli nadzieję, że nacieszą się swoim towarzystwem, ale tam czekała już na nich Gloria. Oboje byli nieco zdegustowani jej towarzystwem, zwłaszcza, że cały czas próbowała mówić Lauren co ma robić w konkretnych sytuacjach. Jakby tego było mało pojawił się też Kevin i Jana oraz Kay z prezentami dla małego. Potem Michael dostał telefon od Dru w sprawie śmierci Carmen i musiał opuścić rodzinkę. Kiedy już Lauren i Gloria zostały same, mały zaczał płakać. Gloria chciała iść i uspokoić go, ale Lauren poszła sama mówiąc "I'll do it". W tym czasie Gloria wzięła do rąk zdjęcie Johna i zaczęła opowiadać mu o wnuku, którego nie doczekał oraz wyznała, że czuje się teraz niepotrzebna i samotna. Lauren przez przypadek usłyszała jej wyznanie i uśmiechnięta pozwoliła Glorii potrzymać małego Fena. (Jak ja nie lubię polskiego odmieniania przez przypadki imion i nazwisk z USA. Brzmi to strasznie :evil: ) I to by było na tyle, Adex. Następny epizod streszczę innym razem, bo właśnie go ściągam. :)
Awatar użytkownika
Thorne

Miało być BRAD zamiast Brian. :mrgreen:

W odcinku z czwartku Phyllis przekonywała Lauren,że nie jest Sheila'ą,co było odpowiedzią na obawę Fenmore,która pojawia się u niej każdego razu,gdy ujrzy na oczy swą przyjaciółkę.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzięki wam za newsy o Lauren :: bow ::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Thorne

Już nie mogę doczekać się powrotu Sheili!! :mrgreen: Wtedy odcinki Y&R nabiorą tej pikanterii,tej niezwykłej dramaturgii. Klasyczny wątek (lata 1991-93) i jego kontynuacja w 2005 i 2006 roku to naprawdę świetny pomysł. Żal mi jednak Lauren,która bez przerwy nękana jest przez przeszłość,strach,wszelkie lęki są w niej zadomowione i bez sekundy ciszy przemawiają do niej swym bezpardonowym głosem...

[ Dodano: 2006-11-04, 15:13 ]
Ostatnio zakochałem się w Collin!! :serce: Jaka to śliczna i słodka dziewczyna. Uważam,że pasowałaby do profesorka,nie widzi mi się jej obecny związek. Ostatnio doszło do jej pocałunku z tym nauczycielem,hehe :mrgreen:

[ Dodano: 2006-11-04, 15:42 ]
Może to Michael zamordował Carmen? W końcu znajduje się w kręgu podejrzanych!!
ODPOWIEDZ