Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Charlie i Sawyer :D .
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Charlie i Sawyer
Primok

Post autor: Primok »

Charlie i Michael

P.S.
Na Tvp1 jeszcze tylko przez 3 najbliższe czwartki kolejne odcinki Zagubionych i koniec drugiego sezonu. Później Tvp1 powraca do serii "Tajemnice prawdy", która była już chyba w wakacje. Więc w czwartki nie będzie serialów ::kwasny:: .
Abec

Post autor: Abec »

Będzie BSG.

Trudno by od razu puścili trzeci sezon. Na razie cieszmy się finałem sezonu, wreście dobre odcinki.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Primok

Post autor: Primok »

BSG jest na Tvp2. Mogliby dać jakiś inny serial o 20 na Tvp1 ::chytry:: .
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Oleg pisze:Charlie i Sawyer
Ja też głosuję na te postacie ::ok::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Charlie i Sawyer. ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Bernard i Rose :serce: Lubie ich bardzo ::ok::

[ Dodano: 2006-11-10, 20:40 ]
Primok pisze:Charlie i Michael

P.S.
Na Tvp1 jeszcze tylko przez 3 najbliższe czwartki kolejne odcinki Zagubionych i koniec drugiego sezonu. Później Tvp1 powraca do serii "Tajemnice prawdy", która była już chyba w wakacje. Więc w czwartki nie będzie serialów ::kwasny:: .
Zaraz co to jest.Ja nic niewiem :shock: Co mają dać po zagubionych :?: Kto wie niech pisze :P
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Desmond
Sawyer
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Zapomniałam jeszcze o jednym :P Zbulwersował mnie jeden fakt,który miał miejsce w wczorajszym odcinku.Chodzi oto jak Hurley wyrzucał jedzenie :!: No sory on nie chce jeść bo chcę schudnąc to niech da żywność komu innemu a nie bezczelnie schowa ją tylko dla siebie a potem ją wyrzuca.Paranoja jakaś :!:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Shannon i Rose
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Henry i Henry :P Żartuję, ale jeden raz na Henry'ego głosuję ;) Oprócz tego niech będzie Sawyer.

[shadow=black]Zawiodłam się odcinkiem 3x06, chyba z wiadomeo powodu ::kwasny:: Ciekawe czy Sawyer by postąpił tak jak Jack, gdyby zobaczył Kate i Jacka przytulonych po seksie... Na pewno nie ::kwasny:: A Jack musi sobie nacinać organy akurat Bena. Rozumiem, że chce pomóc przyjaciołom się wydostać, ale mógłby kogoś innego życie wystawiać na niebezpieczeństwo :P Poza tym Jack nie wie, że są na innej wyspie... Ben chyba jest dobry, skoro pytał się o Alex, ciekawe czemu Juliet go okłamała? I szkoda, że Pickett nie rozwalił Sawyera :P [/shadow]
Estera

Post autor: Estera »

Misia pisze:Zapomniałam jeszcze o jednym :P Zbulwersował mnie jeden fakt,który miał miejsce w wczorajszym odcinku.Chodzi oto jak Hurley wyrzucał jedzenie :!: No sory on nie chce jeść bo chcę schudnąc to niech da żywność komu innemu a nie bezczelnie schowa ją tylko dla siebie a potem ją wyrzuca.Paranoja jakaś :!:
Zgadzam się z Tobą,powinien oddać komuś innemu te jedzenie...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

wiwi pisze:Henry i Henry :P Żartuję, ale jeden raz na Henry'ego głosuję ;) Oprócz tego niech będzie Sawyer.

[shadow=black]Zawiodłam się odcinkiem 3x06, chyba z wiadomeo powodu ::kwasny:: Ciekawe czy Sawyer by postąpił tak jak Jack, gdyby zobaczył Kate i Jacka przytulonych po seksie... Na pewno nie ::kwasny:: A Jack musi sobie nacinać organy akurat Bena. Rozumiem, że chce pomóc przyjaciołom się wydostać, ale mógłby kogoś innego życie wystawiać na niebezpieczeństwo :P Poza tym Jack nie wie, że są na innej wyspie... Ben chyba jest dobry, skoro pytał się o Alex, ciekawe czemu Juliet go okłamała? I szkoda, że Pickett nie rozwalił Sawyera :P [/shadow]
[shadow=black]Ja myślałem, że będzie gorzej szczerze mówiąc. ::chytry:: Wydaje mi się, że mimo wszystko Kate się przespała z Sawyerem, bo po prostu była pewna, że go za chwile zabiją. Jakoś nie była skłonna wyznać mu miłości "po". A jak co do czego przyszło powiedziała Jackowi, że nie ucieknie bez niego. LOL. Zrozum tu kobiety. ::chytry:: :P Ale i tak na koniec będzie jate, zobaczysz. :mrgreen: Jack jak zwykle dowiódł, że jest bohaterem i jego miłość do Kate okazała się silniejsza, niż zawód jaki mu sprawiła. Moja sympatia do Jacka jeszcze się zwiększyła po tym odcinku, choć myślałem, że to już niemożliwe. ;) Matthew po raz kolejny wykonał świetną robotę swoją grą aktorską. Ukłony! :: bow :: :: bow :: :: bow :: Sawyer na pewno by nie postąpił altruistycznie. Na miejscu Jacka sam by przyszedł popatrzeć na egzekucję. Zgadzam się z Tobą - szkoda, że Picket nie rozwalił Jamesa. :evil: 8)
Ciekawe co będzie znajdowało się w punkcie, do którego kieruje Locka napis na Jesus stick'u pana Eko...[/shadow] No i czekamy teraz do 7 lutego. ::ysz:: Masakra!
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Oczywiście Sawyer no i niech będzie Shannon

A co do spoilerów - to nie można ich umieszczać pod napisem "SPOILER:" :?: :!: bo niestety przeglądarka robi mi taki psikus, że nie pokazuje tego całego cienia i sie dowiedziałam co będzie, a wcale nie chciałam ::ysz:: :cry: Będę wdzięczna. Bardzo :!: :lol:
ODPOWIEDZ