Post autor: Klaudusia »

SallyFan pisze:
Poza tym ciekawe co na to Stephanie ::loll::
Nie sądzę by miała coś przeciwko ::cojest:: Wystarczy przecież tylko,żeby Morgan się zapytała ::loll:: Zapewne się zgodzi,to dobra kobieta ::loll::
:serce: Brooke Logan :serce:

Post autor: Brooke »

Morgan to podstępna żmija. Zrobiła z siebie ofiarę by wkraść się w łaski Taylor (bo o Ridge'u nie wspominam iż on nadal ma do niej słabość). Owinęła sobie Taylor wokół palca i zaczyna ją powoli wykorzystywać. Najgorsze jest to że Taylor na wszystko przystaje, co chce Morgan i to ma być pani psycholog, która nie z orientowała się, że za tym wszystkim może kryć się podstęp w o imieniu np.:Ridge'a. Morgan to cwaniara ciekawe jak daleko będzie się wstanie posunąć by mieć dziecko z Ridge'em.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

Post autor: Szogunka »

A ja już jej nie lubię! Myślałam, że będzie czarnym charakterem, a ona ma po prostu problemy ze sobą. Jakoś nudzi mnie ten wątek. Niezależnie, czy prześpi się z Ridgem i zajdzie z nim w ciąże, jakoś na to nie czekam ::jezyk::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...

Post autor: Robi »

Każdy czarny charakter ma coś z głową i dobrym przykładem jest tu Morgan .
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

Ja z początku polubiłam Morgan, ale teraz patrząc na to co robi i mówi,uważam że jest chora albo nieźle stuknięta (chociaż na jedno wychodzi :zeby: )............Współczuje jej tego, co spotkało ją w przeszłości i tego że tyle wycierpiała.....Ale teraz widzę że ma chorą obsesję na tle Ridgea i myśli że dziecko wszystko załatwi...............Wydaje mi się że to niebezpieczna kobieta, która nie cofnie się przed niczym.......... ::krzyw::

Post autor: Tęczowy »

W moich oczach również Morgan straciła bardzo wiele... Nie dość, że udawała przyjaciółkę Taylor, to jeszcze chce bezwzględnie uwieść jej mężą. Ma kobieta problemy z osobowością i Taylor z Ridge'm powinni się trzymać od niej z daleka. Tak więc Stefcia przeczuła sprawę ::ok::

Post autor: anna »

A mi sie wydaje ze widok Stefy i powtórne spotkanie z nia Morgan tylko rozbudziło ukryte żale.... I teraz zapragneła miec to co mogła mieć juz dawno, gdyby nie Stefani...

A gdyby Taylor była bardziej przytomna to by jej pomogla terapia a nie podawaniem jej meża na tacy!

Ale przy okazji wyszło na jaw ze królowa Stefani (kocham ten tekst Sally) nie jest taka mądra, dobra i wszystkowiedząca jak wiekszośc myślała (mam na mysli Taylor).
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ta Morgan jest taka pokręcona, że sama spowodowała, że ta głupia Stephanie będzie miała rację. Teraz Taylor nie pozostaje nic innego jak odsunąć się od Morgan i odciągnąćod niej męża. Ale czuję, Ze ta Morgan będzie mącić dalej, ciekawe co wymyśli by mieć Ridge'a.

Post autor: Cosmo »

Morgan oczerniła się w moich oczach składając Taylor i Ridge'owi tą niemoralną propozycję. I jeszcze kiedy się nie zgodzili to dalej drążyła ten temat, jakby chciała powiedzieć: "no zgódź się no! Jak się zgodzisz to wreszcie dam ci spokój! No plis!"/ ::plask wczolo: Morgan zastanów się co ty robisz. ::plask wczolo: Oh my god, za niedługo to w tym filmie to każdy z każdym będzie miał dziecko. ::plask wczolo:

Post autor: Tęczowy »

Żeby kobieta błagała mężczyznę o zapłodnienie - to doprawdy jest żałosne! ::plask wczolo:

mucha331 pisze:Żeby kobieta błagała mężczyznę o zapłodnienie - to doprawdy jest żałosne! ::plask wczolo:
Zgadzam sie totalnie, az brak słów...
Coco Chanel

Post autor: Robi »

anna pisze:
mucha331 pisze:Żeby kobieta błagała mężczyznę o zapłodnienie - to doprawdy jest żałosne! ::plask wczolo:
Zgadzam sie totalnie, az brak słów...
Przeważnie jest odwrotnie ::jezyk:: Z drugiej strony nie ma co się dziwić Morgan , ona poniekąd jest upośledzona psychicznie.

Słaba okolicznośc łagodzaca, jeszcze bym ja usprawiedliwiała gdyby był Ridge ostatnim mężczyzną na ziemi... a przeciez sa banki spermy... nawet w takim była...
Coco Chanel

Post autor: Klaudusia »

Robi pisze: Z drugiej strony nie ma co się dziwić Morgan , ona poniekąd jest upośledzona psychicznie.
Zgadzam się :mrgreen: Gdy Morgan pojawiła się w serialu myślałam,że będzie bardzo interesującą postacią,która wniesie być może coś nowego a ona jest po prostu żałosna... ::kwasny::
:serce: Brooke Logan :serce:

Post autor: Olunia »

Taylor powinna odbyc z Morgan długą rozmowe i wybic jje z głowy swojego mężusia,zreszta to dziecko to nie jest dobry pomysl,bo powinna sie najpierw zakochac albo przynajmiej w kims zauroczyc-ale wolnym.
ODPOWIEDZ