Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Wiedziałem, że Crazy Jeans żyje! To już standart! Ciekawe jakie bedzie mialy zamiary co do Rudej i jej syna!! Jej wzrok przebija wszystko, wiec mam obawy, ze Crazy Jeans będzia chciała skończyć to co zaczęła!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzięki Adex za relacje :) Jak będziesz miał czas, to byłoby miło obejrzeć jakieś scenki :)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ciekawi mnie co dzieje sie w tym tygodniu!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja mam już 12 odcinków do nadrobienia! :cry: Zaraz się biorę za nadrabianie zaległości a potem za przegrywanie na DVD, bo niedługo caly mój dysk twardy zdominuje Nikki Newman. Hmm... to nie byłoby takie złe... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jestem w szoku po odcinku poniedziałkowym i wtorkowym Y&R :shock: jeśli czytaliście co na poprzedniej stronie pisałem to przeczytajacie co się działo dalej w tym tygodniu:
Scott wpuścił do siebie Sheilę, powitał ją jako przyjaciółkę Brendę udając, iż nic nie wie że to Sheila, kiedy ją przytulał wyjął telefon i chyba zawiadomił sms-em policje, chciał aby poszła z nim na pogrzeb Lauren (w tym czasie Paul powiadomił Lauren i Michaela że Sheila uciekła z zasypanego miejsca). Sheila rozmawiając ze Scottem miała całkiem inny zachrypnięty wyciszony głos (jak u jakiejś wiedźmy), zauważyła iż Scott ma telefon i wyrwała mu go złapała go przystawiając nóż do gardła! Potem go posadziła -on ze złością powiedział iż wie że jest Sheila Carter i co zrobiła jego matce, ona że nie chce go skrzywdzić tylko "ją" on rzucił się na nią i nadział się na jej nóż! :shock: Lauren i Paul domyslili się że Sheila nie uciekła z miasta,ale na pewno poszła do Scottego. Okazało się iż rana jego nie jest ciężka tylko na ramieniu, powiedział że robi mu się niedobrze jak pomyśli o tym jego porwaniu, Sheila cos że wszystko z jego powodu a on złapał swój telefon a ona nóż i postanowiła sie wycofac do ucieczki -kiedy otworzyła drzwi policja w nią wymierzyła aby rzuciła nóż i aresztowali ją. Scott na odchodne powiedział jej że nienawidzi ją za to co zrobiła jego matce, że będzie zeznawac przeciwko niej, policja ją zabrała wlepioną wzrokiem w Scotta. Potem dopiero przybyli Paul i Michael, Scott powiedział że jego rana jest niegroźna -weszła Lauren -Scott był w takim szoku że dopytywa jej czy ona żyje. Po powitaniu opowiedziała mniej-więcej dlaczego żyje, Michael wreszcie dał jej (jeszcze brudnej) posiłek, dziwili się że Sheila odważy ła się zaatakować Scotta. Natomiast Sheila wyrywająca się i skrzecząca tym zachrypniętym głosem została zignorowana przez policje i zabrana do zamknięcia na posterunku. Lauren (już po prysznicu) Michael i Scott uzgodnili iż trzeba wszystkim powiedzieć dobre informacje, przede wszystkim Kevinowi -więc Scott został wydelegowany do kaplicy wszystkim powiedzieć a Lauren postanowiła że musi ostatni raz zobaczyć Sheile więc pojechała z Michaelem na posterunek, tam policja była sceptyczna, ale się zgodzili przyprowadzić Sheilę, gdy wprowadzili ją skutą w czerwonym ubranku -Lauren z przerażeniem zobaczyła że ona normalnie idzie i krzyknęła stop! Spojrzenia Sheili były trochę inne i jakby bardziej demoniczne niż zawsze,uśmiechnęła się Lauren powiedziała kilka razy: to nie jest Sheila! :shock: i kazała jej sprawdzić nogę (którą podczas bójki jej uszkodziła) nie było śladu! Wtedy policja powiedziałą że to ta kobieta napadła Scotta a ona że pewnie że tak -to wszystko przez te suke! (Sheile) że gadała o drogim Scottym, chętnie zniszczyłaby wszystko co dla niej cenne bo ona zniszczyła jej życie, Lauren oczywiście na to zareagowała, potem policja potwierdziła że odciski palców się nie zgadzają, sobowtórka powiedziała :mówiłam a oni: kim więc jesteś? a Lauren że to Sugar (dla przypomnienia mówię że Sugar to ta co kiedyś pomogła uciec Sheili z więzienia za "zabicie" Taylor i więzili na Calixto Ridge'a,Nicka,Brooke a potem uciekły po eksplozji i Sugar podobno zrobiła sobie operację plastyczną przez co udawała Sheile w zakładzie -bo jej "przyjaciółka" Sheila wykiwała ją).Policja zabrała do zamknięcia skrzeczącą złością na Sheile Sugar (o wyglądzie identycznym jak Sheila). Micheal przytulił przestraszoną Lauren i pokazano jakieś miejsce gdzieś weszła Sheila o kulach do kogoś i podziękowała za przyjęcie jeszcze raz i powiedziała że to będzie wielkie test dla jego talentu teraz, usiadła i wyjeła jakieś zdjęcie (nie pokazano jakie) połozyła i powiedziała że chce aby ja przerobić aby tak wyglądała :!: :shock:
(jeśli będę miał wkrótce trochę więcej czasu dam wam tu jakieś videa) -odcinki "Żaru młodości" od połowy grudnia do teraz sa rewelacyjne!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

O matko jednyna :shock: :!: :!: :!: Ale tam się dzieje :!: Dzięki za te super streszczenia :: bow ::
Awatar użytkownika
wiwi

Super! Adex ogromne dzięki! Jeszcze się nam Sheila przerobi na Lauren!!!
Awatar użytkownika
Kingsajz

Wyjeslas mi to spod klawiatury Wiwi!! Mnie sie tez tak wydaje, ze ona zrobi sie na Ruda!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pomyślcie tylko że ona może się zrobić na kogokolwiek z B&B jeśli ten chirurg jest tak cudowny że z Sugar zrobił Sheile! Juz widze jak pojawia sie w B&B jako Caroline -wszyscy sie cieszą a tu suprise-Sheila! :lol: ale logicznie myśląc na pewno chce się przerobić na Lauren aby Scott ją kochał -ale ja protestuję! bo czy to oznacza że na zawsze stracimy wygląd prawdziwej Sheili? W ogóle co za bzdura że można sobie zrobić dowolna twarz! Nawet Michaela Jacksona jakos odróżniamy od Diany Ross więc co ci scenarzyści wyprawiają?!
a dla przypomnienia tak wyglądała Sugar (na zdjęciu z Sheilą z roku 2003):
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

W serialach wszystko jest możliwe, Adex ;)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Coś tam niby ma podobnego do Crazy Jeans!! Ale to jest saop opera i wszystko jest mozliwe! Na bank Crazy Jeans potem podda sie operacji i bedzie jak dawniej!
Remek

Post autor: Remek »

A ja dzis ogladalem stare odcinku Y&R z Sheila i Lauren,kiedy jeszcze Lauren byla zoną Paula a potem Scotta.I kiedy Sheila zamienila dzieci.Swetne klasyczne odcinki.

Do kingsajza:strasznie irytuja mnie Twoje przezwiska na bohaterow seriali...Sa beznadziejne:> Jak mozna mowic O Sheili Crazy Jeans?Dlaczego?Jakie jest uzasadnienie?O reszcie nie wspomne bo nikt nawet nie wie o kogo Ci chodzi...
Ryan Lavery

Ja też podpisuję się pod słowami Remka. Wybacz, Kingsajz, ale to jest strasznie denerwujące kiedy podajesz kilka ksywek a inni muszą się domyślać o kogo chodzi. Może i pozostałych uczestników forum to śmieszy, mnie jakoś nie...
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ja kiedys w necie znalazem filmik z Crazy Jeans i Rudą jak byly na farmie. Ruda odkryła cała prawde o niej. Zaraz potem byl pożar chyba.

PS.
Remek - kto szuka nie błądzi! Na forum są wyjaśnione dlaczego tak nazywam bohaterów.

Poza tym tak trudo wam zajrzeć do linku http://img194.imageshack.us/img194/95/slowniczek1wm.jpg ???
Bardzo ciężka sprawa!Nie musisz czytać moich postów!
Ryan Lavery

Żebyś wiedział, że trudno. Nie wszyscy mają ochotę ani czas, żeby się bawić w wyszukiwanie ksywek, które stają się coraz bardziej uciążliwe...
ODPOWIEDZ