SallyFanie, przejdzie w tym etapie 1 lucky loser.
Zagubieni (Lost)
- alexisjunior
Jack oraz Locke
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Przed chciwlą na TVP1 Christian nazwał Ane-Lucie Sarą. Jak myślicie, wybrał to imię na czyjąś cześć? A jak tak, to czyje?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Synowej, ale to przejęzyczenie więc uznaję 
A o córce tej babki była już mowa gdzieś na na 30. stronie tego wątku. A może i w nim całym.
A o córce tej babki była już mowa gdzieś na na 30. stronie tego wątku. A może i w nim całym.
To pytanie z tego samego cyklu: skąd znamy ojca tej dziewczyny która przeżyła utopienie?
-
SallyFan
Bardzo podobały mi się dzisiejsze odcinki..
Totalny szok
Uśmiercenie dwóch osób.
Odraza do Michaela
Za to polubiłem Eko
Troche mi szkoda Any Lucii, ale bardziej Libby... Hurley był dziś b. wzruszający
Wow, myślałem że Eko spotka kogo innego przed samolototem... Wogule fajny flashback z tym bratem
Kto był we flashbacku z pierwszego odcinka?
Totalny szok
Odraza do Michaela
Troche mi szkoda Any Lucii, ale bardziej Libby... Hurley był dziś b. wzruszający
Wow, myślałem że Eko spotka kogo innego przed samolototem... Wogule fajny flashback z tym bratem
Kto był we flashbacku z pierwszego odcinka?
- Marek Forrester
Tylko nie Libby, miałem nadzieje ,że to ona uszczęśliwi Hurleya ale teraz to dopiero się chłopak załamie po jej stracie
Ana Lucia hmm jej smierć też mnie totalnie zaskoczyła (OK już dawno wiedziałem ,że umrze) ale nigdy bym nie pomyślał ,że to będzie tak nagle... No ale jakoś łez w oku nie mam.
Ana Lucia hmm jej smierć też mnie totalnie zaskoczyła (OK już dawno wiedziałem ,że umrze) ale nigdy bym nie pomyślał ,że to będzie tak nagle... No ale jakoś łez w oku nie mam.
Nobody does it better
Pamiętaj, że na chłopaku ciąży klątwa związana z liczbami.. I że dotyka ona wszystkich z jego otocznenia, tylko nie jego samego.
We flashbacku właśnie nie było brata (który został zastrzelony na lotnisku w Afryce), tylko sam mr Eco.SallyFan pisze:Wogule fajny flashback z tym bratem![]()
No, był to flashback Any-Lucii, a spotkała w nim ojca Jacka.Kto był we flashbacku z pierwszego odcinka?
To ten jasnowidz, do którego poszła Claire a on jej kazał wychować dziecko, a potem niby zmienił zdanie i wysłał ją do USA do rodziny zastępczej i tak Claire znalazła się w samolocie Oceanic Airlines 815Abec pisze:To pytanie z tego samego cyklu: skąd znamy ojca tej dziewczyny która przeżyła utopienie?