Amber Moore
Mnie Hydraulik zainponował...ale swoimi strojami. Dzis wyglądąła wyjątkowo dobrze! Styl PDG(Gorzka Zemsta) jej służy. Makijaż też miała dobry. Ale glupia sprawa wyszła z tym Raymondem dzisaj!! Hydraulik prawie wszystko powiedziała Rickowi.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Amber urosła w moich oczach po uratowaniu Stephanie. Jednak denerwuje mnie fakt, że nie powiedziała Rick’owi całej prawdy, że spała z Raymond’em. Muszę przyznać, że wczoraj była koszmarnie ubrana. Zastanawiam jak dziewczyna w ciąży może nosić tak krótkie spódniczki, że ma cały tyłek na wierzchu. Nie smaczne. Brrr.
No fakt, była za krótka. Jednak "swetero-płaszczyk" zakrył co nie co. Ja tam lubie styl PDG i pasował Hydraulikowi.
Mnie dziwi natrętnośc Amber o ślub z młodym Forresterm.
Na okrągło gada, że jak się nie pobiorą czym predzej, to ona będzie miała wyrzuty sumienia, bo dziecko będzie nieślubne itd. Trzeba było pomyśleć wcześniej i wydać 3 dolary na prezerwatywy.
A chłopak ma teraz wyrzuty sumienia, bo nie może jej zapewnić tego, czego ta chce i w ogóle.

Na okrągło gada, że jak się nie pobiorą czym predzej, to ona będzie miała wyrzuty sumienia, bo dziecko będzie nieślubne itd. Trzeba było pomyśleć wcześniej i wydać 3 dolary na prezerwatywy.
A chłopak ma teraz wyrzuty sumienia, bo nie może jej zapewnić tego, czego ta chce i w ogóle.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Fakt, ta jej mała "obsesja" na temat slubu nieco psuje jej wizerunek w moich oczach. Co prawda zlezy jej na pieniądzach Forresterów, ale ona kocha Ricka i to jest wazniejsze! To ze się je trafił chłopak z bogatej rodziny to co innego. Przecerz skad miala wiedziec, ze sie w nim zakocha, miała pracowac jako niania.
-
Ryan Lavery
Ja jakoś nie zmieniłem zdania o Amber mimo, że pomogła Stefci. Wkurza mnie ta laska. Jest strasznie niedojrzała i rozchwiana emocjonalnie, z tego co obserwuję. Wybaczcie, że to powiem, ale nie wyobrażam sobie, żeby ktoś taki wychował dobrze dziecko.. Miejmy nadzieję, że troszkę jej się w łebku rozjaśni.... 
- Adex-fan Brooke
Rzeczywiście to trzeba będzie zobaczyć a nie tylko wyobrażać sobie 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Aj aj aj!! Ja tam lubiłem ją od zawsze! Nawet jak oszukała Crazy Jeans!! Hydraulik to postać rozchiwana emocjonalnie, z wieczynmi kłopotami, ale i tak ją lubie.
Dokładnie Brooke!!! Boi się, że Rick od niej odejdzie, wiec cały czas mu "przypomina" o zadaniu, które musi zrobić, aby ta żyła tak jak Forresterowie.Brooke pisze:Ciągła dyskusja Amber o ślubie z Rick'iem jest wkurzająca. Wydaje mi się, że robi to specjalnie, iż boi się, że Rick za namową rodziców może zmienić zdanie. Dlatego systematycznie robi pranie mózgu Rick'owi.
Ale Adrienne dobrze gra no i postać Amber jest ciekawa.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Hahahaha, a ja pamiętam rozmowę Amber z Clarkiem... jak na niego leciała, a on uświadomił jej że ma pod dachem kogoś lepszego... może młodszego ale z porządnym funduszem. I wtedy Amber zaczęła sie interesować Rickiem i go kusić...Kingsajz pisze:Przecerz skad miala wiedziec, ze sie w nim zakocha, miała pracowac jako niania.
Jak na razie to ja nie widzę w niej miłości do Ricka, tylko do jego kasy i do prestiżu, który daje osobie nazwisko na literę F.
Witaj ktosiowa, mam nadzieję, że będzie Ci u nas miło
Popieram Twoje zdanie o Amber w całej rozciągłości. Przecież to wyrachowana dziewucha w każdym calu
A ta miłość do Ricka to jedna z wielu rzeczy, które dla swojej korzyści jest w stanie sobie wmówić i wierzyć w to święcie (fajny charakterek
)
Również wmawia sobie i wierzy, że to dziecko Ricka. A przecież jest to tylko na 50% pewne.
Dobrze mieć w życiu taką determinację w dążeniu do celu, a brak skrupułów i każde środki do jego zdobycia są dobre.
Pannica pewnie oszustwami i krętactwami dużo zdobędzie, ale kiedyś jej się noga powinie i albo trafi na kogoś jeszcze sprytniejszego albo wreszcie wszyscy się na niej poznają.
W każdym razie ja bym tak prowadziła ten wątek gdybym pisała scenariusz.
Aktorka rzeczywiście dobrze gra tę postać i jest ona potrzebna w serialu na pewno.
Ale mojej akceptacji nigdy nie uzyska.
A w ogóle zastanówcie się dziewczyny nad tym czy gdybyście miały syna chciałybyście żeby spotkał na swojej drodze taką "panienkę" i zakochał się w takiej właśnie pannicy pierwszą, niewinną, naiwną i egzaltowaną miłością?
Naszych młodych kolegów nie pytam się, bo Amber bywa czasem zabawna i raczej im się podoba w porównaniu z paniami ok. 40-tki występującymi w większości w tym serialu.
Ona jest młodzieżowa i inna, nawet te ubranka są śmieszne i zabawne.
I to by było na tyle.....
Pozdrawiam
Popieram Twoje zdanie o Amber w całej rozciągłości. Przecież to wyrachowana dziewucha w każdym calu
A ta miłość do Ricka to jedna z wielu rzeczy, które dla swojej korzyści jest w stanie sobie wmówić i wierzyć w to święcie (fajny charakterek
Również wmawia sobie i wierzy, że to dziecko Ricka. A przecież jest to tylko na 50% pewne.
Dobrze mieć w życiu taką determinację w dążeniu do celu, a brak skrupułów i każde środki do jego zdobycia są dobre.
Pannica pewnie oszustwami i krętactwami dużo zdobędzie, ale kiedyś jej się noga powinie i albo trafi na kogoś jeszcze sprytniejszego albo wreszcie wszyscy się na niej poznają.
W każdym razie ja bym tak prowadziła ten wątek gdybym pisała scenariusz.
Aktorka rzeczywiście dobrze gra tę postać i jest ona potrzebna w serialu na pewno.
Ale mojej akceptacji nigdy nie uzyska.
A w ogóle zastanówcie się dziewczyny nad tym czy gdybyście miały syna chciałybyście żeby spotkał na swojej drodze taką "panienkę" i zakochał się w takiej właśnie pannicy pierwszą, niewinną, naiwną i egzaltowaną miłością?
Naszych młodych kolegów nie pytam się, bo Amber bywa czasem zabawna i raczej im się podoba w porównaniu z paniami ok. 40-tki występującymi w większości w tym serialu.
Ona jest młodzieżowa i inna, nawet te ubranka są śmieszne i zabawne.
I to by było na tyle.....
Pozdrawiam
- Adex-fan Brooke
Podoba mi się twoje zdanie Boldfanko (co nie znaczy że się z nim zgadzam). Adrienne Frantz nawet dostała nagrodę Emmy za swoją rolę oryginalnej Amber. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mówcie(Piszcie) co chcecie, ja zawsze bedę ją lubił!!