Ostry Dyżur (ER)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dzięki, wiwi za linki. Fajnie przypomnieć sobie te sceny. Niedługo będą na pewno na TVN7. Oczywiście najlepsza dr Corday jak otworzyła mu klatkę i hop defiblyracja wewnętrzna - to był hit odcinka. ;p To było chyba ok. 6-7 sezonu, bo widzę dr Malucci.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Który sezon teraz jest na TVN7?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
LoLex

B@r pisze:Który sezon teraz jest na TVN7?
Jutro zaczyna się sezon nr 7
Ostatnio zmieniony 2006-11-19, 12:22 przez LoLex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
B@r

Dzięki za info. :)
A był już odc. z Wentem?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
LoLex

B@r pisze:Dzięki za info. :)
A był już odc. z Wentem?
To będzie właśnie chyba niedługo.
Awatar użytkownika
B@r

To muszę polować.
Wiwi, Fanie Stefci, słyszycie jakie wieści? :serce: 8)
Awatar użytkownika
LoLex

B@r: Wentworth będzie jutro w odcinku "Homecoming".
Awatar użytkownika
B@r

Wow!! Ale mam cela!! :)
Dzięki, jestem Ci bardzo wdzięczny!! Koniecznie nagram ten odcinek. :) Jak fajnie, że to juz jutro!! ER leci o 17:15?
Awatar użytkownika
LoLex

B@r pisze:Wow!! Ale mam cela!! :)
Dzięki, jestem Ci bardzo wdzięczny!! Koniecznie nagram ten odcinek. :) Jak fajnie, że to juz jutro!! ER leci o 17:15?
17:10. ;p
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

WOWOWOWOW!! Trzeba koniecznie oglądać. :D Dzięki za info. :)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A ja nie mam TVN7!!! Dawałam tu filmiki z Wentem z tego odcinka, ale napiszcie coś więcej jak już obejrzycie :)
Awatar użytkownika
LoLex

No i co fani Wenta? Jak Wam się podobał prawie nagi Wentworth vel Mike Palmieri w takich okolicznościach? Za jego sprawą doszło do jednej wielkiej bójki na Izbie, a życie Mike zawdzięcza tylko i wyłącznie wytrwałości Marka i Elizabeth. Świetna akcja! Jeden z lepszych odcinków w historii!
Awatar użytkownika
FanStefci

A ja byłem na wykładzie i nastawiłem nagrywanie zamiast TVN7, zwykłego TVNu. ::plask wczolo: I mi się Drzyzga zamiast Wenta nagrała. ::chytry:: Całe szczęście, że jutro rano jest powtórka. :P
P.S. Wiadomo, że jeden z najlepszych odcinków w historii - z takim aktorem gościnnym nie mogło być inaczej. ::jezyk:: :mrgreen: 8)
Awatar użytkownika
LoLex

FanStefci pisze:A ja byłem na wykładzie i nastawiłem nagrywanie zamiast TVN7, zwykłego TVNu. ::plask wczolo: I mi się Drzyzga zamiast Wenta nagrała. ::chytry:: Całe szczęście, że jutro rano jest powtórka. :P
P.S. Wiadomo, że jeden z najlepszych odcinków w historii - z takim aktorem gościnnym nie mogło być inaczej. ::jezyk:: :mrgreen: 8)
LOL niezły numer wykręciłeś z tym nagraniem, a odcinek jeden z najlepszych może m.in. z tego względu, że zagrał, ale głównie za sprawą świetnej akcji i wątku związanego właśnie z nim. ;p Bo on sam grą aktorską, to nie mógł się specjalnie popisać, leżąc półprzytomny, a potem tracąc tętno.

PS. Kiedyś też przegapiłem ER i nagrał mi się MiniMax. ;p
Awatar użytkownika
FanStefci

No więc dzisiaj obejrzałem powtórkę Ostrego dyżuru i stwierdziłem, że ja już widziałem ten odcinek kilka lat temu, gdy serial emitowany był przez Polsat. Akcja z wysypką Corday i Marka, Carter na leczeniu, ciąża Chen - to wszystko pamiętałem. Umknął mi natomiast wtedy Wentworth. :lol: Pewnie dlatego, że tak jak już napisał Lolex, nie miał on okazji specjalnie zaprezentować swojego talentu aktorskiego, bo właściwie tylko leżał i cierpiał. 8)

Swoją drogą śmieszne jest to, że bohater, w którego się wcielił w ER miał 17 lat, a Wentworth miał wtedy 27. ::rad:: Ale trzeba przyznać, że tego wieku nie widać. W tej materii zresztą nic się nie zmienia; w życiu bym nie powiedział, że teraz ma 33 lata. ::krzyw::
ODPOWIEDZ