Ostry Dyżur (ER)
Jutro zaczyna się sezon nr 7B@r pisze:Który sezon teraz jest na TVN7?
Ostatnio zmieniony 2006-11-19, 12:22 przez LoLex, łącznie zmieniany 1 raz.
LOL niezły numer wykręciłeś z tym nagraniem, a odcinek jeden z najlepszych może m.in. z tego względu, że zagrał, ale głównie za sprawą świetnej akcji i wątku związanego właśnie z nim. ;p Bo on sam grą aktorską, to nie mógł się specjalnie popisać, leżąc półprzytomny, a potem tracąc tętno.FanStefci pisze:A ja byłem na wykładzie i nastawiłem nagrywanie zamiast TVN7, zwykłego TVNu.I mi się Drzyzga zamiast Wenta nagrała.
Całe szczęście, że jutro rano jest powtórka.
P.S. Wiadomo, że jeden z najlepszych odcinków w historii - z takim aktorem gościnnym nie mogło być inaczej.![]()
![]()
PS. Kiedyś też przegapiłem ER i nagrał mi się MiniMax. ;p
No więc dzisiaj obejrzałem powtórkę Ostrego dyżuru i stwierdziłem, że ja już widziałem ten odcinek kilka lat temu, gdy serial emitowany był przez Polsat. Akcja z wysypką Corday i Marka, Carter na leczeniu, ciąża Chen - to wszystko pamiętałem. Umknął mi natomiast wtedy Wentworth.
Pewnie dlatego, że tak jak już napisał Lolex, nie miał on okazji specjalnie zaprezentować swojego talentu aktorskiego, bo właściwie tylko leżał i cierpiał.
Swoją drogą śmieszne jest to, że bohater, w którego się wcielił w ER miał 17 lat, a Wentworth miał wtedy 27.
Ale trzeba przyznać, że tego wieku nie widać. W tej materii zresztą nic się nie zmienia; w życiu bym nie powiedział, że teraz ma 33 lata. 
Swoją drogą śmieszne jest to, że bohater, w którego się wcielił w ER miał 17 lat, a Wentworth miał wtedy 27.