"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A ja mam takie pytanie.
Wszędzie czytam że Dominic Monaghan (Charlie) jest z Evangeline Lilly (Kate) i tu nagle w Swiecie Seriali zdjęcie Charlie&Claire i pisze: "Charlie i Claire - miłośc zawodowo i... prywatnie".
A tymczasem czytam że Emilie de Ravien (Claire) wyszła za mąż...
W Tele Tygodniu to jest a nie ŚS i oczywiście jak to w TT bywa napisali wielką bzdurę. Parą w realu są Evi i Dominic. A Emily wyszła za mąż za muzyka polskiego pochodzenia.
Hmmm to dziwne, bo postać Boone'a można było naprawdę ciekawie poprowadzić. Moim zdaniem była to ciekawsza osobowość niż np Charlie czy Claire. Trzeba było ich wykosić jeśli chodziło o udramatyzowanie akcji.
Miło z ich strony, że mu płacili. Jak już o płacach mówimy, w pierwszym sezonie najważniejsi aktorzy dostawali 30 tysięcy $ za odcinek, a teraz już dostają 70 tysięcy plus wysoka premia dla wybrańców na zakończenie sezonu.
Chyba płacili mu bardziej za to, że zgodił się odegrać swoją śmierć, a nie po prostu wyjechał obrażony.
Dla mnie nie był ciekawy, ponadto obiektywnie miał chyba najmniej czasu ekranowego w całym pierwszym sezonie i w wielu odcinkach po prostu go nie było.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Sawyer - kiedyś wyjdę za niego za mąż
Ale Boone to też przystojniak Takoż uważam, że można by genialnie poprowadzić tą postać dalej, ale cóż, już się stało. Podejrzewam, że super-extra powstania do życia nie będzie