Zagubieni (Lost)
-
Gabra-Sheila
-
SallyFan
Chyba chodzi im o to, że Sawyer przy całej swojej ogromnej "miłości" do Kate bez sekundy wahania uprawiał seks z Aną.Misia pisze:Ojakiej scenie mówicie,że była gorąca?
Nie, w dżungli! Na początku odcinka Henry się rzucił na Anę i chciał ją udusić. Na szczęście w porę wszedł Locke i go ogłuszył. Następnie Ana postanowiła się zemścić. Poszła do Sawyera po broń, ale on nie chciał jej dać. Więc zdobyła ją podstępem. Sawyer był tak oszołomiony tym co mu dała (Misia pisze:![]()
Ale numer
Gdzie
w bunkrze
A co sie stało ,że Michael zabił dziewczyny.A co z Henrym
Dzieki
![]()
-
agusienka
Charlie zdecydowanie:)
a co do tej sceny z anna i pieknym panem (moim zdaniem jest cool jakbym nie miała własnego chłopca to pewnie powiesiłabym sobie jego foto i wzdychała do niego:) ) była dość....nagła az sie zdziwiłam ale co sie na tej wyspie już nie działo dlatego jakoś mnie mnie poruszyła zbutnio ale fajnie było zobaczyc jakąś odmienność między tymi bunkrami projektami chinskimi liśćmi dżungli i piaskiem plaży
aaa i morderstwo było fajne bo ja lubie jak ktoś jest mordowany
a co do tej sceny z anna i pieknym panem (moim zdaniem jest cool jakbym nie miała własnego chłopca to pewnie powiesiłabym sobie jego foto i wzdychała do niego:) ) była dość....nagła az sie zdziwiłam ale co sie na tej wyspie już nie działo dlatego jakoś mnie mnie poruszyła zbutnio ale fajnie było zobaczyc jakąś odmienność między tymi bunkrami projektami chinskimi liśćmi dżungli i piaskiem plaży
aaa i morderstwo było fajne bo ja lubie jak ktoś jest mordowany